Henniliini

Bändillä aikaraja

3 viestiä aiheessa

Onko häissänne soittanut bändi vetänyt aikarajan sille, mihin asti soittavat? Valittiin meidän mielestämme hieman arvokas bändi soittamaan häihimme sen takia, kun lupasivat soittaa 4x45min. Lähettivät sopimuksen kotiimme, johon olivat lisänneet, että soittavat max. 00.30 asti. Onko tämä tyypillistä? Minkälaisia kokemuksia muilla on aiheesta? Lopettaako bändi soiton liian aikaisin vai voiko tuon jälkeen siirtyä jo "levysoitantaan".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Juurikin näin. Onhan se vähintään kohtuullista myös laittaa joku takaraja soitolle, kun kuitenkin edessä on soiton jälkeen vielä roudaus. 00.30 vaikuttaa ihan järkevältä takarajalta, meillä tyhjennettiin juhlapaikka jo puoliltaöin ja sen jälkeen tosiaan musiikkia soi sitten koneelta. Nyt en kyllä valitettavasti kuollaksenikaan muista mikä meillä oli bändin sopimuksessa takarajana, mahdollisesti tosiaan siinä 00.00-01.00 tienoilla. Ihan hyvän sopimuksen olette siis tehneet. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista! Toki ymmärrän, että jokin takaraja pitää olla, ettei kovin myöhään mene, mutta pidin tuota klo 00.30 vaan hieman aikaiselta. Siksi olisin kaipaillut kokemuksia siitä, mihin aikaan muissa häissä bändi on lopettanut soiton.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään