Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuku Viron nettikaupasta


Guest bride2b

Recommended Posts

Täällä on kokemuksia! Kaveri osti puvun tuolta viime kevään häihinsä ja oli todella tyytyväinen! Yhteydenpito oli mutkatonta ja sai mekkoon haluamansa korjaukset (ilman laahusta). Kaikenkaikkiaan puku istui täydellisesti ja oli todella kaunis :) Itse aion juurikin näinä päivinä laittaa oman pukuni tilaukseen tuolta. Lähetän heille mitat ja käyn sovittamassa pukua syksyllä samalla kun haemme Virosta juomat juhliin (häät siis helmikuussa).

Eli kaverini puolesta (ja todennäköisesti omasta puolestani) voin suositella lämpimästä!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Saavuttiin juuri kaasomme kanssa tallinnasta. käytiin viidessä eri hääpukuliikkeessä ja saimme kaikissa liikkeissä todella ystävällistä palvelua sekä pärjäsimme hyvin englannilla. satamasta lähdimme taksilla ja menimme kauinpaan liikkeeseen eli pärliin (maksoi 6,5 e) ja siitä lähdimme jalan takaisin päin

seuraavaksi kävimme tigasmossa, anna- boutiquessa, anna-bellassa ja salo centerissä. salo center oli kyllä pettymys, mutta suosittelen neljää muuta liikettä.

Link to comment
Share on other sites

Tämä onkin loistava idea! Lähteä Tallinnaan alkomahoolin hakureissulle (meilläkin kun tuo alkoholipuoli täytyy järjestää itse) ja voisi samalla käydä katsomassa hääpukuja! Kiitos tästä ideasta, aivan loistava :)

Onko jotain tiettyä kaupungin aluetta ja/tai morsiuspukuliikettä Tallinnassa, mitä suosittelette?

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa katsoa näiltä sivuilta keskustelut, siellä on monikin kertonut omasta reissustaan. ESIM http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/18429-tallinna-morsiuspukuja-mistae-millaisia/page__st__20

Itse aloitin suunnittelun ihan vain googlaamalla "hääpuku Tallinnasta", sieltä löytyy ainakin blogeja ja http://www.tallinnanmatkat.com/ostokset/haapuvut-ja-haatarvikkeet-tallinnasta/. Nyt tähän en muista yhtä tosi kattavaa juttua, jossa oli neuvottu reittikin, miten kannattaa kävellä, mutta näillä pääsee varmaan alkuun :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...