lauwra

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä lauwra

  • Syntymäpäivä 02/01/1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Ylöjärvi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2057 profiilin katselua
  • Lia

lauwra's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. lauwra

    Egypti

    Hei Ronteliini! Vähän myöhässä nyt tänne kirjottelen... Oltiin siis Shal Hasheeshissa viikko ja yövyttiin Premier Le Reve Hotel & Spa:ssa. Paikallisen luokituksen mukaan viiden tähden all inclusive hotelli. Aivan uskomattoman upea hotelli, en löydä mitään pahaa sanottavaa. Otimme superior luokan huoneen, josta oli upea näköala altaalle. Ilmeisesti normihuoneet ovat varusteiltaan samanlaisia, mutta näköala on sitten aavikolle/rakennustyömaalle. Hotelli oli siis kaikenkaikkiaan tosi upea. Ruoka buffetissa (aamiainen, lounas, illallinen) oli mahtavaa ja hotellissa oli 5 ala carte ravintolaa, joista kolmessa kerran syöminen sisältyi hintaan. Uima-allas alue oli hyvä ja aamuisin hotellin nurmikentällä järjestettiin muun muassa joogaa. Hotellilla oli oma ranta ja pitkän laiturin päästä alkoi suoraan uskomattoman upea koralli, jossa pystyi snorklailemalla näkemään upeita kaloja. Muutoin Shal hasheehs oli vielä todella keskeneräinen hotellikylä. Viereiset hotellit olivat kaikki keskeneräisiä, mutta outoa kyllä, rakentaminen ei häirinnyt yhtään! Hotellilta kulki ilmainen bussi 3 kertaa päivässä Hurghadaan, joten kaupoille pääsi hyvin kulkemaan. Lisäksi iltaisin taisi mennä jonnekin Hurghadan baariin kyyti (lipun sai ostaa hotellilta ja se sisälsi kyydit ja sisäänpääsyn baariin). Me käytiin yhden päivän reissulla Luxorissa ja sitten yksi päivä shoppailemassa Hurghadassa. Muutoin jaksettiin kyllä nautti olosta hotellilla. Jos rahaa on, niin hotelli tarjoaa hyviä spa palveluja, itse kävin manikyyrissä ja tykkäsin... Laitetaan vielä muutama kuva loppuun Jos jollain on lisäkysymyksiä, niin yv:llä saa hyvin kiinni!
  2. Meillä vapautettiin kaasupallon mukana minun vanha sukunimeni. Talvihäät kun oli, tehtiin vapautus illalla juhlapaikalla ja vieraat heiluttivat pallolle hyvästit tähtisadetikuilla Itseasiassa eilen sain tekstiviestin, että pallo oli löytynyt n. 16km päästä juhlapaikalta järven rannalta.
  3. lauwra

    Mitä kustannat kaasolle?

    Meillä maksettiin kaasolle meikki, kampaus ja käsikukka. Puvun sai valita itse ja maksoikin siis myös itse BM:lle ostettiin kiitoslahjoiksi kalvosinnapit ja tietysti maksettiin heidän vieheensä. Myös BM:t saivat pukeutua tahtomallaan tavalla, siksi ei vaatetuksiakaan maksettu.
  4. Häät tanssittu 1,5kk sitten Pikkupalatsilla! Mikäli jollain on kysyttävää, niin antaa palaa kerron mielelläni kokemuksesta. Ps. Yksityisviestiin vastaan varmimmin
  5. Me saimme varattua käräjänotaarin Tampereen käräjäoikeudesta marraskuun paikkeilla kun häitä vietettiin helmikuussa. Meidän vihkijä oli nuori, siro, siilitukkainen nainen ja luki mielellään kaikki lisäykset mitä vihkikaavaan tahdoimme. Toki hän sanoi, että ei ole mikään runonlausuja, joten suosiolla jätimme runo-osuuden sulhasen siskolle Vihkikaava oli lyhyt, mutta juhlallinen. Ystäväni soitti flyygelillä Metallican Nothing else mattersin ja kävelimme yhdessä juhlatilan eteen vihkijän luokse. Vihkijä toivotti vieraat tervetulleiksi ja lausui muutaman sanan rakkaudesta ja parisuhteesta. Tämän jälkeen sulhasen sisko luki runon ja ystäväni soitti vielä toisen kappaleen flyygelillä. Tämän jälkeen tuli vihkimisen virallinen osuus, tahdoimme ja suutelimme. Luimme toisillemme lauseita rakkaudesta, jonka jälkeen vihkijä julisti meidät aviopariksi ja luki loppuun "avioliittorukouksen". Täytyy kyllä sanoa, että meillä oli kirkko varattuna varmuuden vuoksi jos emme olisikaan saaneet vihkijää. Kamalaa oli vain odottaa syksyyn ja toivoa, että joku suostuisi meidät vihkimään. Voin kuvitella, että kesälle se on vielä vaikeampaa lomien vuoksi
  6. lauwra

    Tampere

    Judith, häät oli siis parisen viikkoa sitten ja kyselimme noin 2-3kk (miksen muista tarkalleen??) aikaisemmin notaaria. Meidät vihki käräjänotaari Silja Leino ja olimme todella tyytyväisiä! Teimme vihkikaavasta meille sopivan pienillä lisäyksillä, jotka hän luki mielellään. Siro, nuori, siilitukkainen ja hieman ärrävikainen nainen vihki meidät avioliittoon eikä tätä mummotkaan ihmetelleet En tiedä osaavatko käräjäoikeudestakaan sanoa kuin vasta keväällä kun ovat lomat saaneet suunniteltua... voihan sitä kysyä!
  7. Meillä ilmoitettiin molempien vanhemmille, että "menemme vuoden päästä naimisiin". Äiti uskoi vasta kun sanoin, että juhlapaikkakin on varattu ja häät todella tulossa. Mitään kihlaushompötystä emme järjestäneet, emme edes hankkineet kihlasormuksia, emme päivittäneet fb-parisuhdetiloja tai muuta vastaavaa. Ystäväni olivat iloisia, mutta minuakin ihmetyttää erään ystäväni kommentti "ettehän te ole kihloissa kun ei teillä ole sormuksia". Hyvin pärjättiin ilman kihlasormuksia ja naimisiin mentiin!
  8. Me ajattelimme kutsua polttaritporukat lavalle ja opettaa heille rivitanssia, joka tanssitaan sitten porukalla Billy Ray Cyrusin tahtiin (Achy breaky heart). Sulho on "kova fani", joten ainakin ystävät ymmärtävät jutun huumorin.
  9. lauwra

    Tampere

    Me kysyttiin vihkijää muistaakseni loka-marraskuussa.. Kyselin ensin maistraatista ja neuvoivat kyselemään käräjäoikeudesta, josta sitten saatiin käräjänotaari vihkijäksi. Tapasimme hänet tammikuussa ja kyllä olemme huojentuneita! Nuori, mukava ja joustava (siilitukkainen) nainen! Saattaa mummot olla ihmeissään, mutta me kyllä odotamme innolla meillä siis vihkiminen juhlapaikalla.
  10. vähiin käy ennen kuin loppuu...

  11. lauwra

    Egypti

    Me lähdemme kuukauden päästä Egyptin Shal Hasheesiin (Hurghadan rannikolla) häämatkalle. Hotelli on finnmatkojen blue couples all inclusive hotelli reilun kuukauden päästä kerron sitten minkälainen oli tämä finnmatkojen uusi kohde!
  12. Aloitin itse tästä ketjun aikaisemmin, mutta paikan oikealla nimellä eli Pikkupalatsi. Meillä juhlat tulossa helmikuussa, mutta en osaa mitään lisätä Miun tiivistykseen
  13. Meillä sovittiin yhdessä naimisiinmenosta. Ei hankittu kihlasormuksia tai muutenkaan hössötetty tästä kihlauksesta. Osa kavereistanikin sanoi, että ei olla kihloissa kun ei meillä ole sormuksia