elviira22

Juhlatalo Kumpula (Kangasala)

6 posts in this topic

Hei!

Juhlatalo Kumpula on nuorisoseurantalo, joka näyttää nettisivujen (http://www.saarikylat.fi/kumpula/juhlatalo.htm) kahden kuvan perusteella ihan siistiltä. En löytänyt tietoa paikasta enempää.Kiinnostaisi kovin tietää onko tosiaan yhtä siisti kuin kuvat antavat ymmärtää. Soittelin yhteyshenkilölle, joka sanoi, että vuokra viikonlopulta on n. 500 euroa ensi vuonna ja taloon pitäisi mahtua 120 henkilöä ruokailemaan. Mutta onko täällä foorumilla ketään, joka olisi juhlinut Kumpulassa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen ollut Kumpulassa koulun joulujuhlissa ja vaikutti kyllä hyvältä paikalta! Nyt olisi häät tulossa elokuussa 2014 ja tuo paikka olisi listan kärkipäässä :) Lisää kokemuksia kyllä haluaisin kuulla, onko kukaan juhlinut tuolla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisko uutta tietoa/tietoa ylipäätään tästä paikasta? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me pidetään juhlat kumpulassa kesällä! Keittiössä hyvä varustelu, iso jääkaappi, nopea tiskikone. Mutta ei sinne kyllä 120 henkee mahdu mun mielestä. Max 100 hlö. Vuokraaja vaikutti ihan mukavalta vamnhemmalta naiselta. Iso pihapiiri, mahtuu paljon autoja. Meillä vuokra on 400. Mahdollisesti pääsee jo torstai-iltana koristelemaan paikkaa. Ulkovessat, mutta ihan siistit. Grillikatos pihassa. Lavalla äänentoistolaitteet, mikrofonit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kattoon Kumpula viime kesänä, kun etittiin sopivaa paikkaa 120 hengen häihin tälle kesälle. 120 olis kuulemma ollut ihan maksimi. Osan porukasta olis täytyny istua lavalla ja pöydät purkaa sieltä pois ennen bändin tuloo. Ei oltais ite kyllä muutenkaan päädytty tähän. Inhotti se joku vanhan rakennuksen/kosteuden haju, joka siellä leijaili ja tarttu hiuksiin ja vaatteisiin koko loppu päiväks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now