Jump to content
Naimisiin.info

Pikku palatsi (tampere)


elltsu

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Nettisivut (palatsin siis) on tosi hyvat, muistaakseni vuokra ylakerrasta (ei biljardi salia mukana) on about €1,000 ja ruoka tulee Ruokajuhlien puolelta, mika on yleensa aina ollut syodessani pelkastaan suussa sulavaa ja aivan mahtavaaa safkaa ja palvelu kansainvalista tasoa.

Riippuen vakimaarasta, parhaimmillaan 80:lle, 100 mahtuu jos hiukan tiiviimpaa. Sen parempaa paikkaa keskustasta ei loydy ja jos vieraita on hotelleissa yota, ihmiset pystyy kaveleen takasin (ei tartte riikkua yomyohaan yhteiskuljetusta ventaten jos taytyy paasta aikasemmin pois). Lahin parkkihalli Finlaysonilla, kadun varrella mittarinvoimalla. Ja jos asuu Tampereella voi varmaan ottaa jopa bussin kotiin jos sille paalle sattuu!

Link to comment
Share on other sites

Lainaan itseäni tuolta Tampere-ketjusta. Me kyseltiin Pikkupalatsia tänä keväänä, juhlat marraskuussa. Että nämä ovat varmaan ihan kohtuullisesti paikkaansa pitäviä tietoja :)

Laitan tähän saamiani tietoja mikäli muitakin kiinnostaa:

- Pikkupalatsi keskikerroksen tilavuokra kahdeksalta tunnilta on 883e mikäli vieraita maks. 70 ja jos yli niin 1062e. Tarjoilijat maksavat 32,50e tunti ja meille 70 hlö juhlille olisi varattu 4 tarjoilijaa joiden kokonaistyöaika noin 42 h. Jos työ menee yli klo 23 niin 65e tunti (tämä myös siinä tapauksessa, että juhlien loputtua tarjoilijoilla on paikan päällä siivottavaa ym., eli itse juhlienkaan ei travitse kestää tuohon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että pelkät tarjoilijat ovat vähintään 1400e, todennäköisesti selvästi yli) Jos haluaa tanssia niin sitä varten täytyy maksaa maton asennus 160e. Keskikerroksen lisäksi voi lisähintaan vuokrata esim. biljardihuoneen (139e). Menut maksoivat noin 30e/hlö ja alkoholit saa tuoda itse, tästä tosin pitää sopia määrät ym. pitopalvelun kanssa. Pikkupalatsissa saa juhlia klo 23 asti, erityislupaa voi hakea klo 24 asti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Ei ole vielä omakohtaista kokemusta, mutta blogisivuillani on nähtävissä mm. tarjous jonka sain heiltä.

Me halutaan Pikkupalatsiin, mutta ei olla vielä varattu :) Käy katsomassa: www.orchidwed.blogspot.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...