Sign in to follow this  
Followers 0
Tiam

Alusvaateliikkeet Jyväskylässä?

3 posts in this topic

Hei!

Osaisikohan joku jyväskyläläinen vinkata, mihin kauppoihin kannattaisi suunnata, jos tähtäimessä olisi alusasu hääyölle? :) Ensin ajattelin etsiä kauniit alusvaatteet netistä, mutta vähän mietityttää että jaksaako siihen ruljanssiin lähteä, että ei sovikaan ja pitää palautella jne :/ Olisi kiva sovitella erilaisia vaihtoehtoja. Erityisesti mulla on ehkä mielessä jotakin satiinista tai pitsistä mustaa (näin tosi yleismaailmallisesti ilmaistuna haha) eli jos jollakin on vinkkejä siihen suuntaan (liikkeestä tai netistä) niin otetaan vastaan :) Mutta jos jollain on jyväskyläläisistä liikkeistä kokemusta ja samalla vaikka hintatasosta niin mielelläni kuulisin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen saanut aina hyvää palvelua Liivistä ja Sukasta, liike on Väinönkadulla. Itse ostan yleensä aika perusliivejä, mutta muistaakseni liikkeestä löytyy myös hieman erikoisempia väri- ja kuviointivaihtoehtoja. Hinnat ovat mielestäni aika kohtuulliset, maksoin viimeksi liiveistä 80 euroa. Pöksyjen hinnat taisivat olla parinkympin luokkaa.

Torikeskuksen Patricia-myymälään en ole tainnut koskaan uskaltautua sisälle ja Sokoksen alusvaatepuoli on jopa minun makuuni liian peruskauraa. Suuntaan siis yleensä Liiviin ja Sukkaan, ellen pihiyspuuskassa päädy Lindexille. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko myöhästä enää vastata, mutta Change löytyy nykyään myös Jyväskylästä. Tawastissa Suomalaisen kirjakaupan takana ennen Lindexiä sijaitsee. Itse en ole täällä ostanu Changesta mitään, mutta Helsingissä kyllä ja vaihtoehtoja löytyy hyvin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0