Jump to content
Naimisiin.info

(Talvi)häät Oulun seudulla


Onnimonni

Recommended Posts

Kovasti olimme menossa syksyllä naimisiin, mutta nyt alkaa himottamaan myös tunnelmalliset talvihäät. Tietääkö kukaan mitään valtavan tunnelmallista paikkaa, jossa olisi takka ja reilusti tilaa n. 90 vieraalle? Ei Allin Matalaa.. muuten täydellinen, mutta pihapiiri on ihan karmea. Onkos täällä muita talvimorsiamia? Löysin kivan blogin aiheeseen liittyen http://tahdonvainsut.blogspot.com/2011_11_01_archive.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona on Oulunsuun nuorisoseuran talo (tai jotain sinne päin). Oltais otettu jazzvintti mutta ne ei ota varauksia talvelle. Häät talvella 2013-2014. Mietinnässä olis ollu myös Koskelan Walo mutta sitä ei enää vissiin vuokrata yksittäisiin tilaisuuksiin. Tännekkin on uudet ehotukset tervetulleita.

http://tahdonvainsut.blogspot.com/search/label/Talvih%C3%A4%C3%A4t

yllä linkki blogikirjoitukseen missä kerrotaan mitä kannattaa ottaa huomioon talvihäissä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös talvihäät 2013 Tammikuussa ja paikaksi valittu Honkapirtti, hyvä keittiö ja paljon tilaa. Saa olla niin myöhään kuin haluaa ja omat ruoat ja juomat, eikä hintakaan ole paha.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest sugarskull

Pieneköihin talvihäihin on paikka hakusessa täälläkin. Tuntuu, että kaikki on tullut kahlattua läpi eikä sopivaa löydy. :(

Omat eväät pitäisi saada tuoda ja lähellä keskustaakin pitäisi olla. Kaikki tilat tuntuvat olevan liian suuria 50 hengen häille..

- Arkkitehtikillan talolta pitää poistua klo 23 eikä neuvottelun varaa ole.

- Aleksinkulma ja Oulunsuun nuorisotalo ovat liian suuria.

- Johteenpooki on jo liian kaukana. Jne jne.

- APUA!

Pitääkö tässä kääntyä ravintolahäiden puoleen..? :o

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin häät maaliskuussa 2013 ja hääpaikka probleema, kun vieraita ois sellaset parisataa ja omat juomat ja ruuat halutaan. Jazzvintti oli unelmana, mut eihä sitä saa :( Honkapirtti nyt eniten mietinnässä, mutta kun siitä ei löydy tietoja. Millanen on sisältä?

Ite kun oon katellu paikkoja nii tuntuu et jos ois iha pienet häät niin löytys vaikka kuinka paljo paikkoja. Mutta monet ihanat paikat ei oo talvella vuokrattavissa :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä itsellä on kesähäät, mutta kävin katsomassa hääpaikkaamme Martinhovia joulukuussa ja silloin tuli sellainen olo, että olisiko sittenkin pitänyt viettää siellä talvihäät. Tila oli laitettu todella kauniiksi ja tunnelmalliseksi kynttilöineen ja muine koristuksineen eli siellä varmasti saisi järjestettyä tunnelmallisen juhlan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Morsian2013

Kaveri meni 2010 tammikuussa naimisiin lasaretissa isoimmassa salissa. Lasaretissa on monta tunnelmallista tilaa ja mielestäni ulkonakin on tunnelmallista, varsinkin talvella. Lähellä keskustaa, mutta kuitenkin vähän syrjempänä. Tiloihin ei toki saa tuoda omia ruokia ja juomia, mutta jos on varaa tilata ruuat ja juomat tuolta voin ehottomasti kehua hyväksi! Palvelu oli myös todella hyvää ja isoimmassa salissa oli ihanan tunnelmallista kun seinille heijastettiin haluamia kuvia sekä tilassa oli pyöreät pöydät. Loppu illasta saatiin myös kunnon bileet aikaseksi. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...