Jump to content
Naimisiin.info

Paras liima?


t_m_a

Recommended Posts

Mikä oisi siistein ja kestävin liima hääaskarteluliimaukseen?

Parhaillaan teen mallikappaletta hääkutsusta ja testasin siihen yhtä liimaa, mutta en ole tyytyväinen lopputulokseen. Liimattavana on siis värillistä paperia (kopiopaperin paksuista) kartongin päälle.

Liimasin sen perus Pritt-liimapuikolla ja alle jäi vähän kupruja. Näyttää aika epäsiistiltä. :P Liima on kyllä hyvin kestävää ja paperi pysyy paikoillaan.

Millainenhan liima soveltuisi tähän paremmin?

Toinen vaihtoehto tietty olisi korvata se värillinen paperi kartongilla, mutta kun siihen pitäisi pystyä tulostamaan, niin ei taida kartongi soveltua siihen yhtä hyvin...

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tähän mennessä ollut käytössä Prittin liimaroller (permanent) ja tavallinen liimapuikko. Rollerilla vedin reunat (kätevä ja nopea) ja tavallisella puikolla ihan vähän liimaa keskelle. Ei kupruillut ja pitää hyvin, ainakin vielä :girl_haha: Tuon rollerin loputtua siirryin kaksipuoleiseen teippiin noiden reunojen kanssa ja se toimi ihan yhtä hyvin. Asettelu oli vähän aikaavievämpää kuin rollerilla vetely, mutta tykkäsin itse vähän enemmän tästä.

Link to comment
Share on other sites

Kaksipuoleinen teippi ihan huippuhyvä tohon paperin liimaamiseen kartongin päälle...liimat jäävät helposti kupruilemaan ja kaiken lisäksi pursuu helpolla yli. QvikGlu:ta ostin Sinooperista...se oli ihan super hyvä kun liimasin hieman paksumpaa nauhaa korttien ympärille....paljon Erikeeperin oloista mutta tarraa kiinni todella nopeaa, ei tarvitse roikkua kortissa kiinni ikuisuutta ja odottaa kuivumista. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest askartelija

Itse suosittelen askarteluun ihan perus geelipohjaista pikaliimaa. Aluksi tein kutsukorttien "rusetteja" normi askarteluliiman avulla, ja voi luoja että siinä liiman kuivumisessa kesti! Ja kun kangasnauhasta on kyse, nii eihän siinä voi teippejä käyttää :D

Kokeiltiin tuossa jotain toistakin liimaa, mutta se vain sottasi kortin ja liima kuivui valkoiseksi... Lähdin siitä sitten kauppaan vihaisena sanoen "Mä liimaan ne vaikka sitten pikaliimalla! Ei noihin voi tuhlata enää montaa iltaa!" Kotona sitten kun tehtiin ekan vartin ajan kolmet kutsut valmiiksi, nii alkoikin hymyilyttämään :) Pysyihän ne kasassa ja tuli jopa siistimpää jälkeä kuin askarteluliimalla! Eikä menny kuin 1,5 h. ja saatiin kaikki 30 kpl kutsua valmiiksi :) Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...