Jump to content
Naimisiin.info

Las vegas


Guest milli

Recommended Posts

onko antaa vinkkejä las vegasissa niihin paperi hommiin ja missä järjestyksessä pitää käydä missäkin byroossa ja saako apostillen tilattua etukäteen johonkin(ollaan 2 viikkoa usassa)? onko kivoja ravintoloita joissa juhlia ja ei hinta olisi ihan kamalan korkea? vinkit hyviin ja edullisiin kampaus+meikkaus paikkoihin? mistä limusiini halvalla? kaikki vinkit tervetulleita!!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Vinkkejä en osaa antaa noiden käytännönasioiden järjestämiseen, mutta mielenkiinnosta kyselen miksi valitsitte juuri Las Vegasin avioitumista varten. Kävimme siellä mieheni kanssa vuosi sitten ja kestimme paikkaa tasan vuorokauden, sen jälkeen oli pakko jatkaa matkaa. :D Kasinoiden pöydillä on tanssityttöjä heiluttamassa pyllyä, kännisiä ihmisiä kadut pullollaan, järkyttävä meteli ja värien kaaos jne. Tuli vähän samanlainen fiilis kuin Tallinnassa pahimpaan turistien örvellysaikaan, paitsi että LV:ssä neonvaloja on enemmän. :) Toki täytyy sanoa, että jos olisimme olleet matkalla bilettämässä kavereiden kanssa (tai edes vähän nuorempia kuin 30+) niin olisimme varmaankin viihtyneet oikein mainiosti. :D

LV:n hintatasoa voin kommentoida sen verran, että sehän ei ole erikoisen kallis paikka esim. hotellien suhteen. 40 dollarilla saa jo aivan suomen tasoa vastaavan (tai paremmankin) huoneen, joten jos on valmis panostamaan esim. 150 dollaria niin sillä pääsee varmasti jo OIKEASTI tasokkaaseen paikkaan. Muutenkaan ei ole jäänyt mieleen, että Las Vegas olisi ollut kallis ja kilpailuahan siellä varmaankin on mielinmäärin juuri kaiken juhliin liittyvän suhteen joten veikkaisin ettei noista kampaajakäynneistä tai limusiineistakaan kauheasti joudu maksamaan. Googleen vaan etsimään eri vaihtoehtoja.

Niin ja jos illalla jotain romanttista haluatte tehdä niin kannattaa käydä katsomassa hotelli Bellagion tanssiva suihkulähde. Se oli ainoa hieno/romanttinen/parisuhdematkalle sopiva juttu, jonka Vegasista löysimme ja ehdottomasti katsomisen arvoinen. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...