Jump to content
Naimisiin.info

Talin Kartano (Helsinki) ~70 hengelle


Guest Kamilla

Recommended Posts

Vietimme talvihäitämme Talin Kartanossa (Pitäjänmäellä) ja paikka osoittautui niin hyväksi, että hehkutan kyseistä juhlatilaa täällä(kin). Ruoka oli erinomaista, sitä oli yllinkyllin ja palvelu todella ystävällistä.

Pienenä miinuksena on, että koska kyseessä on kartano, ei juhlakansa istu yhdessä suuressa tilassa vaan eri huoneissa. Huoneet ovat tosin keskenään yhteydessä, joten meidän häissä tämä ei muodostunut ongelmaksi. Paikka sai meiltä täydet pinnat.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Me vietämme siellä kesähäitä tulevan kesäkuun 29.pvä. Kilpailutettiin kymmenkunta eri ravitolaa tmv tilaa. Talin kartanon asenne ja nopeus palvelussa, ystävällisyys sekä hinnat tarjoilusta (kattavat alkupalat, kaksi lämpimän ruuan vaihtoehtoa juomineen sekä jälkiruokineen) kannustivat tekemään valinnan. Kesäkaudelta ei peritä tilavuokraa erikseen. Henkilökunta sisältyy tarjoukseen - ei erillistä hintaa henkilökunnasta. Tilassa tällä hetkellä lattiaremontti. Juhlaamme odotellen... :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vihkikupla

Ihanaa! Taidan kyllä sitten lähempänä kysellä tuolta meillekin tarjousta, kun juhlat olisivat myös kesäkuussa. Alunperin ajattelin, että eivät välttämättä järjestä kesähäitä golf-kauden takia. Tuleeko teille paljon vieraita?

Link to comment
Share on other sites

Tilasta vielä sen verran, että juurikin golfkauden vuoksi käytössämme on kartanon yläkerta klo 22 saakka ja sen jälkeen myös alakerta. Meillä vieraita on niin vähän, että tila toiminee hyvin. Vihkiminen on meillä vasta klo 15 Seurasaaren Karuuna-kirkossa eli iltapäivälle menee vasta juhlatilaan siirtyminen.

Muokattu: , käyttäjä: MeriK
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...