Sign in to follow this  
Followers 0
Talvikku

Rakennekynnet ym Phuketissa, laatu ja hinnat?

1 post in this topic

Varmaan monet morsiamet, kuten minäkin, "sortuivat" ennen häitä kalliisiin rakennekynsiin....? :) Ainakin ymmärsin että nämä ovat virallisesti nyt rakennekynnet.... Ei ole koskaan ollut mulla tämmöisiä ennen, joten olen hieman tietämätön, mutta siis oman kynnen pintaan liimattiin sopivan mittainen jatkepala, ja sitten laitettiin monta kerrosta geeliä päälle ja koristeltiin kärjet valkoisiksi, ns "ranskalainen kärki"??

Haluaisinkin tietää, että miten tuolla Phuketin suunnalla nämä kynsihommat hoituisi, jos huollattaisi kynnet siellä? Olin ajatellut näistä kynsistä luopua heti kun irti lähtevät, mutta nyt tajusin että Thaimaassa voisi saada huollon niin halvalla, että voisi vielä toisenkin kuukauden näitä kynsiä pitää, kun kerran olivat alunperin niin tyyriit...

Eli onko Thaimaassa muita kun spa-hoitoloita? Netistä löysin oikeastaan vain hierontoja, kasvohoitoja, korkeintaan manikyyrejä ja pedikyyrejä tarjoavia laitoksia. Löytyykö sieltä ihan tavallisia kynsistudioita tms, jossa saisi rakennekynnet huollettua? Mitä maksaa ja mitä on laatu???

Parin päivän päästä nämä kynnet ovat olleet mulla 2 viikkoa, joten viikon-parin päästä voisin hyvinkin jo huoltoa kaipailla. Thaimaahan me lähdetään jo tällä viikolla, ja ollaan siellä löhöilemässä parin viikon verran! :) Jesh!

Edited by Talvikku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0