Jump to content
Naimisiin.info

Annick

Rouva
  • Viestit

    191
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tyne and Wear

Annick's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. ^Hei Hanna! Itse en ollut missaan vaiheessa kumpaankaan suurlahetystoon yhteydessa vaan meilasin vain jatkuvasti meidat vihkineeseen maistraattiin niista papereista mita he tarvitsivat. Eli multa ei kukaan pyytanyt missaan vaiheessa mitaan muuta paperia kuin sen sulhon certificate of no impediment, ja maistraatista lahettivat sitten tarvittavat lomakkeet taytettaviksi. Eli nain siis Helsingin maistraatissa... Laita mulle privaa jos tarvitset joitain sahkopostiosotteita Helsingin maistraattiin (mikali eivat ole vuodessa muuttuneet...)
  2. Vastaan nyt omaan viestiini, etta en ollut taysin tyytyvainen kampaukseeni Stockan Sirpa Mansnerissa - puolittain auki ollut kampaus muistutti osittain kampaajan omaa ponnaria ja lisaksi kuultuaan ettei kiharat kesta pitkissa hiuksissani kampaaja paatti jaattaa aukijaaneen osan laineille niin ettei sitten tarvitse myohemmin harmitella kiharoiden avautumista... Myoskin kampauksen suunnittelusta mulle jai eri kasitys kampauksesta kuin sitten se mika siita todella tuli.
  3. Annick

    Italian Sorrento?

    Ciao! Kivaa vihdoin loytyi Sorrento-ketju! Olenkin jo ehtinyt kyselemaan Napoli/Capri/Sorrento/Amalfin rannikko vinkkeja monelta palstalta. Eli siis suunnitelmissa olisi haamatka em. alueelle saappaan varteen ja kaipaisin vinkkeja hotelleista haamatkalle ja muitakin kokemuksia ko alueelta - ylla olevat kertomukset tahan mennessa ovat olleet oikein kiinnostavia! Ajankohtana olisi alustavasti lokakuun loppu - tuskin siella viela kylma on?
  4. Kannan tasta korteni kekoon toteamalla, etta ostin haapukuni ensimmaisesta liikkeesta missa kavin, eli metsastin taalta pohjoisesta Cymbelinen pukua ja lahin Cymbelinea myyva liike (joka vastasi sahkopostiin) loytyi Yorkista. Liikkeen nimi on siis Brides of York ja palvelu oli oikein mukavaa. Kasittaakseni hinnat ovat myoskin kohtuulliset. Samoin olivat jarkyttyneita etta saavuin helmikuussa ostamaan pukua saman vuoden heinakuun haihin, mutta omasta mielestani hyvin ehti. Tilasin puvun helmikuussa, eka sovitus oli toukokuussa, ja seuraava ja viimeinen kaynti oli kesakuun lopussa.
  5. Annick

    Häämatkalle Italiaan

    Ciao! Onko kenellakaan kokemusta Napolin ymparistosta, kuten Caprin saaresta, Sorrentosta, ja Amalfin rannikosta. Erityisen kiinnostunut olisin kuulemaan hotelli yms kokemuksista jos joku on ollut silla suunnalla haamatkalla? Tassa alustavasti suunnittelemme haamatkaa Amalfin rannikolle ja Caprille lokakuun lopulla - onko saahavaintoja talle ajankohdalle? Kiitos.
  6. Tassa minun unelma sormukseni kaytossa - sain mita halusin Eli paasin 5th Avenuen Tiffanylle valkkaamaan!!
  7. Nostellaans vahan tata ketjua! Meilla oli ihanat haat Suomenlinnan kirkossa! Kirkko oli todella valoisa ja paikalla oli kauniit kukat. Erityisesti ulkomaalaiset vieraat ihastelivat tata majakka-kirkkoa sisaltapain! Alakerrassa oli morsiammelle tila vaihtaa vaatteita ja odottaa, josta suntio tuli noutamaan h-hetkena - kulku kirkkoon kun vieraat ovat paikalla on tosiaan ulkokautta, mutta meille osui mahtava saa niin ei onglemaa! Sulhaselle ja bm:lle oli paikka odottaa sakastissa, en ole varma kayttivatko! Kanttori mainitsi etukateen etta Suomenlinnan urut olivat suhteellisen pienet, mutta mina en ainakaan huomannut mitaan ja urut kuullostivat upealle! Portaissa ei ollut mitaan ongelmia vaikka en etukateen harjoitellutkaan. Lahinna korot meinasivat tarttua kirkon eteisen ritiloihin... Poistullessa tietenkin poikettiin pussauskoppina tunnettuun sahkokaappiin, jotta vieraat paasivat meita ennen ulos. Suomenlinnan kirkon portailla saa heittaa riisia! Vaikka oveen oli kiinnitetty yksityistilaisuus huomasin ulostullessa etta meilla oli 2 kuokkavierasta joista tosin ei ollut mitaan haittaa. Lisaksi tietenkin kirkon ulkopuolella myos turistit tulivat ottamaan kuvia mutta toisaalta heita sai pyytamaan ottamaan koko haa-porukan kuvia Ko heinakuun lauantaille oli 4 varausta eli haat alkoivat joka tasatunti josta meidan oli viimeinen eli ei ollut kiiretta. Alakertaan olisin paassyt vaihtamaan vaatteita n. puoli tuntia ennen h-hetkea mutta halusin vaihtaa vaatteet aiemmin joten kaytin lahella olleen juhlatilamme saunatiloja tahan tarkoitukseen...
  8. Tassa kuva kimpustani reilu viikko sitten - pidin siita todella paljon Kimpussa oli pioneja, aqua-ruusuja, hajuherneita ja pari orkideaa. Vaahtera - olin kukkakauppa Livingroomiin sahkopostitse yhteydessa toukokuusta alkaen aika harvakseltaan, kokosin kuvia mieleisistani kimpuista kesakuun lopussa, jotka meilasin kukkakauppaan pukusovituskuvan kanssa, jonka perusteella he tekivat ehdotelman ja toteuttivat sen haapaivaksi. Eli varsinaisesti olin heihin yhteydessa noin kuukautta ennen jolloin sovimme kimpusta nakematta toisiamme. Tama jarjestely oli tosin siksi etta asun ulkomailla ja he olivat lomalla heinakuun. Olin todella iloisesti yllattynyt kun vihdoin sain kimppuni ja todella tyytyvainen!
  9. Suurin osa vastasi kutsuun ja saapui paikalle, mutta yksi perhe perui paivaa ennen ja 2 aveckia oli no showta ja naista kahdesta meni tietenkin maksu ja jai 2 tyhjaa paikkaa grrrr!
  10. Kavin Stockan Diorilla meikissa ja meikki oli upea ja kesti tosi hyvin. Lisaksi meikkaaja oli todella mukava! Meikki tuli kaupan paalle kun osti kolme tuotetta, joten ostin mm meikkiin kuuluneen huulikiillon, jota kaytan nyt joka paiva!! Ei tullut missaan vaiheessa mieleen etta olisin meikannut itse ja jos olisin meikki ei varmaan olisi kauaa kestanyt. Nyt ei tarvinnut kuin kayttaa puuteria noin 5 tunnin jalkeen ja lisata valilla vahan huulikiiltoa.
  11. Annick

    Itkitkö häissäsi?

    En itkenyt vaikka ennen haita olin huolissani etta itkisin erityisesti kirkossa. Lahelta piti tosin muutaman kerran ja silmat kostuivat esim kirkossa ja appiukon puheen aikana. Kirkossa kun alkoi silmat kostua katselin alttarin yksityiskohtia ja helpotti... Olo oli muutenkin tosi rauhallinen koko paivan ja kaikki meni nappiin!
  12. Hymyilin, tai siis ainakin yritin. Tosin kavelin yksin liian nopeasti - taisin hymyilla viela enemman kun tajusin sen!
  13. Hei! Olin todella tyytyvainen pioni-kimppuuni Kukkakauppa Livingroomista! Palvelu oli todella hyvaa ja he loihtivat upean kimpun sahkopostien perusteella (en paassyt etukateen paikan paalle kun asun ulkomailla). Lisaksi ei ollut ollenkaan ongelma etta haamme olivat heidan lomansa aikana vaan kaikki hoitui tosi sujuvasti ja he sitoivat kimppuni lomallaan! Olin todella onnellisesti yllattynyt kuinka ihana kimppuni oli kun sen sain kasiini! Suosittelen lampimasti!
  14. Annick

    Suomenlinna (Helsinki)

    Hei Flyingbride Upseerikerho on tosiaan auki aika rajallisesti, emannan sahkopostin allekirjoituksesta otin taman: *ti-la iltaisin klo 18.00 alkaen (muina aikoina sähköposti tai fax) *ti päivällä klo 15.00 alkaen *su-ma suljettu Suurin osa kommunikoinnista hoitui sahkopostilla (osoite kuten suvisommar jo laittoikin) tosin vastauksiin meni yleensa pari paivaa silla emanta ei tosiaan ole paikan paalla kaiken aikaa. Kay ihmeessa tutustumassa
  15. Falken Seidenglatt stay upit toimivat oikein hyvin! Sukkikset ei tulleet edes mieleen...
×
×
  • Create New...