Annick

Rouva
  • Viestit

    191
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Annick kaikki viestit

  1. ^Hei Hanna! Itse en ollut missaan vaiheessa kumpaankaan suurlahetystoon yhteydessa vaan meilasin vain jatkuvasti meidat vihkineeseen maistraattiin niista papereista mita he tarvitsivat. Eli multa ei kukaan pyytanyt missaan vaiheessa mitaan muuta paperia kuin sen sulhon certificate of no impediment, ja maistraatista lahettivat sitten tarvittavat lomakkeet taytettaviksi. Eli nain siis Helsingin maistraatissa... Laita mulle privaa jos tarvitset joitain sahkopostiosotteita Helsingin maistraattiin (mikali eivat ole vuodessa muuttuneet...)
  2. Vastaan nyt omaan viestiini, etta en ollut taysin tyytyvainen kampaukseeni Stockan Sirpa Mansnerissa - puolittain auki ollut kampaus muistutti osittain kampaajan omaa ponnaria ja lisaksi kuultuaan ettei kiharat kesta pitkissa hiuksissani kampaaja paatti jaattaa aukijaaneen osan laineille niin ettei sitten tarvitse myohemmin harmitella kiharoiden avautumista... Myoskin kampauksen suunnittelusta mulle jai eri kasitys kampauksesta kuin sitten se mika siita todella tuli.
  3. Ciao! Kivaa vihdoin loytyi Sorrento-ketju! Olenkin jo ehtinyt kyselemaan Napoli/Capri/Sorrento/Amalfin rannikko vinkkeja monelta palstalta. Eli siis suunnitelmissa olisi haamatka em. alueelle saappaan varteen ja kaipaisin vinkkeja hotelleista haamatkalle ja muitakin kokemuksia ko alueelta - ylla olevat kertomukset tahan mennessa ovat olleet oikein kiinnostavia! Ajankohtana olisi alustavasti lokakuun loppu - tuskin siella viela kylma on?
  4. Kannan tasta korteni kekoon toteamalla, etta ostin haapukuni ensimmaisesta liikkeesta missa kavin, eli metsastin taalta pohjoisesta Cymbelinen pukua ja lahin Cymbelinea myyva liike (joka vastasi sahkopostiin) loytyi Yorkista. Liikkeen nimi on siis Brides of York ja palvelu oli oikein mukavaa. Kasittaakseni hinnat ovat myoskin kohtuulliset. Samoin olivat jarkyttyneita etta saavuin helmikuussa ostamaan pukua saman vuoden heinakuun haihin, mutta omasta mielestani hyvin ehti. Tilasin puvun helmikuussa, eka sovitus oli toukokuussa, ja seuraava ja viimeinen kaynti oli kesakuun lopussa.
  5. Ciao! Onko kenellakaan kokemusta Napolin ymparistosta, kuten Caprin saaresta, Sorrentosta, ja Amalfin rannikosta. Erityisen kiinnostunut olisin kuulemaan hotelli yms kokemuksista jos joku on ollut silla suunnalla haamatkalla? Tassa alustavasti suunnittelemme haamatkaa Amalfin rannikolle ja Caprille lokakuun lopulla - onko saahavaintoja talle ajankohdalle? Kiitos.
  6. Tassa minun unelma sormukseni kaytossa - sain mita halusin Eli paasin 5th Avenuen Tiffanylle valkkaamaan!!
  7. Nostellaans vahan tata ketjua! Meilla oli ihanat haat Suomenlinnan kirkossa! Kirkko oli todella valoisa ja paikalla oli kauniit kukat. Erityisesti ulkomaalaiset vieraat ihastelivat tata majakka-kirkkoa sisaltapain! Alakerrassa oli morsiammelle tila vaihtaa vaatteita ja odottaa, josta suntio tuli noutamaan h-hetkena - kulku kirkkoon kun vieraat ovat paikalla on tosiaan ulkokautta, mutta meille osui mahtava saa niin ei onglemaa! Sulhaselle ja bm:lle oli paikka odottaa sakastissa, en ole varma kayttivatko! Kanttori mainitsi etukateen etta Suomenlinnan urut olivat suhteellisen pienet, mutta mina en ainakaan huomannut mitaan ja urut kuullostivat upealle! Portaissa ei ollut mitaan ongelmia vaikka en etukateen harjoitellutkaan. Lahinna korot meinasivat tarttua kirkon eteisen ritiloihin... Poistullessa tietenkin poikettiin pussauskoppina tunnettuun sahkokaappiin, jotta vieraat paasivat meita ennen ulos. Suomenlinnan kirkon portailla saa heittaa riisia! Vaikka oveen oli kiinnitetty yksityistilaisuus huomasin ulostullessa etta meilla oli 2 kuokkavierasta joista tosin ei ollut mitaan haittaa. Lisaksi tietenkin kirkon ulkopuolella myos turistit tulivat ottamaan kuvia mutta toisaalta heita sai pyytamaan ottamaan koko haa-porukan kuvia Ko heinakuun lauantaille oli 4 varausta eli haat alkoivat joka tasatunti josta meidan oli viimeinen eli ei ollut kiiretta. Alakertaan olisin paassyt vaihtamaan vaatteita n. puoli tuntia ennen h-hetkea mutta halusin vaihtaa vaatteet aiemmin joten kaytin lahella olleen juhlatilamme saunatiloja tahan tarkoitukseen...
  8. Tassa kuva kimpustani reilu viikko sitten - pidin siita todella paljon Kimpussa oli pioneja, aqua-ruusuja, hajuherneita ja pari orkideaa. Vaahtera - olin kukkakauppa Livingroomiin sahkopostitse yhteydessa toukokuusta alkaen aika harvakseltaan, kokosin kuvia mieleisistani kimpuista kesakuun lopussa, jotka meilasin kukkakauppaan pukusovituskuvan kanssa, jonka perusteella he tekivat ehdotelman ja toteuttivat sen haapaivaksi. Eli varsinaisesti olin heihin yhteydessa noin kuukautta ennen jolloin sovimme kimpusta nakematta toisiamme. Tama jarjestely oli tosin siksi etta asun ulkomailla ja he olivat lomalla heinakuun. Olin todella iloisesti yllattynyt kun vihdoin sain kimppuni ja todella tyytyvainen!
  9. Suurin osa vastasi kutsuun ja saapui paikalle, mutta yksi perhe perui paivaa ennen ja 2 aveckia oli no showta ja naista kahdesta meni tietenkin maksu ja jai 2 tyhjaa paikkaa grrrr!
  10. Kavin Stockan Diorilla meikissa ja meikki oli upea ja kesti tosi hyvin. Lisaksi meikkaaja oli todella mukava! Meikki tuli kaupan paalle kun osti kolme tuotetta, joten ostin mm meikkiin kuuluneen huulikiillon, jota kaytan nyt joka paiva!! Ei tullut missaan vaiheessa mieleen etta olisin meikannut itse ja jos olisin meikki ei varmaan olisi kauaa kestanyt. Nyt ei tarvinnut kuin kayttaa puuteria noin 5 tunnin jalkeen ja lisata valilla vahan huulikiiltoa.
  11. En itkenyt vaikka ennen haita olin huolissani etta itkisin erityisesti kirkossa. Lahelta piti tosin muutaman kerran ja silmat kostuivat esim kirkossa ja appiukon puheen aikana. Kirkossa kun alkoi silmat kostua katselin alttarin yksityiskohtia ja helpotti... Olo oli muutenkin tosi rauhallinen koko paivan ja kaikki meni nappiin!
  12. Hymyilin, tai siis ainakin yritin. Tosin kavelin yksin liian nopeasti - taisin hymyilla viela enemman kun tajusin sen!
  13. Hei! Olin todella tyytyvainen pioni-kimppuuni Kukkakauppa Livingroomista! Palvelu oli todella hyvaa ja he loihtivat upean kimpun sahkopostien perusteella (en paassyt etukateen paikan paalle kun asun ulkomailla). Lisaksi ei ollut ollenkaan ongelma etta haamme olivat heidan lomansa aikana vaan kaikki hoitui tosi sujuvasti ja he sitoivat kimppuni lomallaan! Olin todella onnellisesti yllattynyt kuinka ihana kimppuni oli kun sen sain kasiini! Suosittelen lampimasti!
  14. Hei Flyingbride Upseerikerho on tosiaan auki aika rajallisesti, emannan sahkopostin allekirjoituksesta otin taman: *ti-la iltaisin klo 18.00 alkaen (muina aikoina sähköposti tai fax) *ti päivällä klo 15.00 alkaen *su-ma suljettu Suurin osa kommunikoinnista hoitui sahkopostilla (osoite kuten suvisommar jo laittoikin) tosin vastauksiin meni yleensa pari paivaa silla emanta ei tosiaan ole paikan paalla kaiken aikaa. Kay ihmeessa tutustumassa
  15. Falken Seidenglatt stay upit toimivat oikein hyvin! Sukkikset ei tulleet edes mieleen...
  16. Tassa pukuni reilu viikko sitten! Oli aivan ihanaa pitaa sita paalla Puku on siis Cymbelinen Caruso. Muoks. lisasin linkin muualla olevaan kuvaan jossa nakyy pukua sivulta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...20&start=20
  17. Sain kuin sainkin pioneja kimppuuni joka oli aivan ihana!
  18. Hei! Taytyy tulla nyt tanne kertomaan, etta meilla oli viikko sitten aivan ihanat haat Suomenlinnan kirkossa ja juhlat Suomenlinnan Upseerikerholla! Ei voi kuin suositella, Upseerikerholla henkilokunta oli joustavaa ja ystavallista ja he tekivat kaikkensa juhlan onnistumiseksi. Hyvaa ruokaa oli paljon ja vierailta tuli paljon kehuja. Tilavuokra oli paljon paljon edullisempi kuin muualla Suomenlinnassa ja hintaan kuului "kaikki". Lisaksi keitraus tulee paikan paalta niin ei tarvitse jarjestella ulkopuolisten kanssa. Tiloja ei tarvinnut koristella silla puitteet olivat aivan mahtavat, musiikkikin hoidettiin paikalla olevalla flyygelilla. Myoskaan juomista ei tarvinnut huolehtia kun paikalla oli A-oikeuksien baari. Hintaan kuului myos kukat ja kattaus. Lisaksi Upseerikerho on aivan kirkon lahistoilla, joten ei ollut pitkia kavelymatkoja. Olemme saaneet juhlasta paljon ihanaa palautetta ja erityisesti ulkomaiset vieraat olivat todella ihastuneet juhlapaikkaan ja koko Suomenlinnan miljoon. Suosittelen lampimasti.
  19. Jatkan tasta viela omaa juttuani, etta taalla oli kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin. Englannista meille siis tarvittiin ainoastaan Certificate of no impediment ja siihen Foreign Officen Apostille leima - tama paperi oli siis siipan puolesta taysin virallinen ja mun nimi nakyi siina joka riitti myos mun osalta Helsingin maistraatille. Kun omalta osaltamme asia meni niin viime hetkeen niin lahetimme laput UPSilla maistraattiin. Soitimme muuten joka paiva foreign officeen joten saimme leiman alta viikossa 3 viikon sijaan - kannattaa siis olla periksiantamaton heidan kanssaan. Varmistin viela seuraavana arkipaivana etta paperit olivat tulleet perille ja kaikki olivat kunnossa, ja minulle tuli viesti etta kaikki ok ja tutkinta valmistuu 7 pvan sisalla. Maistraattiseremonioiden jalkeen Suomessa haimme Marriage Certificateen heti Apostille leiman paikan paalta (9 euroa). Viela tuosta rekisteroitymisesta taalla paassa loysin seuraavanlaisen linkin, jos joku muukin on kiinnostunut... http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucitize...dereuropeanlaw/
  20. Kirjallisiin tuotoksiin ollaan lahinna kaytetty VTPortableRemington -fonttia tai muita vanhaa kirjotuskonetta muistuttavaa fonttia. Sulho on ne loytanyt netista ja tallentanut koneelleen - sai kuulostamaan helpolle...
  21. Meille tuli paikkakortteihin etu- ja sukunimi seka Miss/Ms/Mrs ja Mr, kun briteille se on niin luonnollista. Itse tassa sitten mietin omien vieraiden osalta milloin Miss/Ms/Mrs, vaikka tiedan kylla saannot, mutta silti, suomalaisittain se ei mennyt ihan niin luonnostaan... Lisaksi oli ongelmia joidenkin avecien kanssa kun en tiennyt heidan sukunimia. Etta taalla ollaan toisessa aaripaassa. No saatiin kuitenkin kaikki printattua )
  22. Mina viela, huomasin juuri etta eri palstalla on tama sama aihe, eli tassa sinne linkki http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=56446
  23. Vastapainoksi mun ja sulhon puvuille ja sormuksille yms. nama on saatu edullisemmin: - Helmikaulakoru loytyi 2 eurolla Pariisin vintage kaupasta - Kutsut lahetettiin sahkopostilla - Juhlatila on onneksi itsessaan juhlava, joten ei tarvita koristeluja - Kirkko on juhlatilan vieressa, joten ei kuljetuskuluja - Ei haakarkkeja, ei huomenlahjoja - Haatilassamme on baari joten toastin ja ruoan jalkeen vieraat kustantavat omat juomansa - (Simppelit) Kukat kuuluvat tilavuokraan joten ei tarvita kuin haakimppu ja vieheet - Vieraskirja puolet edullisemmin kuin varkataan se itse kovakantisesta vihosta - Printataan paikkakortit itse - Menu yms laitettu haalehteen, jota ei tehda kaikille ja printataan mustavalkoisena (valittiin sellainen fontti etta kuuluukin olla mustavalkoinen!) - Ei lahetetty "save the date" - Saan Diorin meikin kaupanpaalle kun ostan 3 tuotetta (jaa siis kateen tuotteet) - Siviilivihkiminen perjantaina niin ei tullut lisakuluja (avioliiton siunaus yms seuraavana paivana) - Pidettiin vieraslista suht lyhyena ja ei kutsuttu ketaan estyneiden tilalle - Bandin sijasta meille tulee saksofoni-piano duo ja heidan tauoillaan soitetaan musaa ipodista. Meinattiin ostaa ipodille kajarit/dock mutta saatiin tietaa etta ipod voidaan liittaa paikalla oleviin stereoihin ihan tavallisilla piuhoilla joten siinakin saastyi. - Kuvat otetaan itse/kaverit ottaa, joten ei siis kuvaajaa Ollaan siis saastetty kuin huomaamatta joissain asioissa kun taas itselle tarkeisiin asiohin on yritetty panostaa ja jotkin asiat itse tekemalla on saatu juuri sita mita halutaan! Kylla naille haille kuitenkin hintaa tulee kaikkinensa ihan riittavasti...
  24. Kiitos taman keskustelun paatin napertaa haalehden ja sain jopa sulhon innostumaan. Talla lehdella ratkaisin myos menukortti-ongelman, eli ei tarvitse erikseen printata. Lehti printataan ihan tavalliselle A4:lle mustavalkoisena ja taitetaan keskelta kahtia. Ei tehda ihan joka vieraalle niin voivat sitten yhdessa lukea ja jutustella jos haluavat. Kaikki on suomeksi ja englanniksi... Me paadyttiin tallaiseen sisaltoon: - Kannessa lehden nimi, meidan nimet, paivamaara ja haapaikka - Pieni juttu musta ja sulhosta + kuva, sulhosta lyhyt esittely suomeksi, musta lyhyt esittely englanniksi - Pienet esittelyt kaasosta ja bestmanista. Ma kirjoitin kaason osuuden ja sulho bestmanin - Illan suuntaa antava ohjelma ilman aikoja - Menu (meilla on buffet) - Baarin drinksumenu ja hinnat (ruokailun jalkeen vieraat vastaavat omista juomistaan) - Fraaseja suomi-englanti (esim. Sulhanen nayttaa komealta - The groom looks dashing etc. jotta saadaan suomalaiset ja britit jutustelemaan) - Valssin askeleet kahtena kuvana - Pieni Quiz (jota ei mitenkaan tulla kaymaan lapi, kysymyset on tosi basic) - Kartta ja reitti jatkopaikkoihin - Paluulauttojen aikataulut (ollaan Suokissa) - Taksin numero - Kiitokset Laittaisin kuvia, mutta koko tiedosto on toisella koneella ja mulla ei nay fontit oikein - kaytettiin sellaista vanhaa kirjoituskone fonttia, nayttaa tosi hauskalta (ainakin meidan mielesta...)
  25. Ostin eilen vahan erilaisen vieraskirjan eli tavallisen kovakantisen vihon johon aion kanteen kiinnittaa "Guest book/Vieraskirja", meidan nimet ja paivamaaran tuohon tyyliin jonka tuohon kuvaan jo liitin. Sisalle laitan lyhyet ohjeet ja ajateltiin - kiitos teidan ideoiden - laittaa oheen pino lappuja kysymyksineen niille, jotka ei keksi mita kirjoittaa. Sori jos kuvat on vahan epamaaraisia, en oikein tiennyt miten saan ne liitettya.