Jump to content
Naimisiin.info

Zara

Rouva
  • Viestit

    46
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

960 profiilin katselua

Zara's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Taallapain polttarit maksavat yleensa 200-300 eur per henki, koska yleensa lahdetaan johonkin minimatkalle yms. + tietysti kayttorahat paalle.
  2. Cicero - Ainakaan minun kohdallani ei ollut kyse pelkasta mieltymyksesta, vaan siita etta bonjour-puvun mittasuhteet eivat nayta ollenkaan sopivilta joka ainoassa kuvassa minka olen nahnyt. En usko etta kyse on henk.koht. mielipiteesta vaan ennemmin yleisesta nakemyksesta mika sopii millekin vartalotyypille, esim. halterneck-puku sopii yleisen kasityksen mukaan rintavalle. Samoin naisten pukeutumisessa lantion alle ulottuva pitka jakku "lyhentaa" vartaloa. Haluaisinkin kysya etta mille vartalotyypille sitten bonjour-puku sopii? Jopa pitkalla miehella se nayttaa "ladonovelta" ja katkaisee pahasti mittasuhteet, esim. herra Tiilikainen kuvassaan.
  3. Olen kylla edelleen Helinan kanssa samaa mielta, ei nayta minunkaan silmiini edes tuo keskimmainen hyvalta, joten en valitettavasti voi vielakaan muuttaa mielipidettani. Nuo suhteet eivat vain nayta pukevilta ja minakin ottaisin paljon mielummin smokkipukuisen sulhon.
  4. Saketti sopiikin varmasti monenlaiselle vartalotyypille, koska siinahan vartalo "katkaistaan" niin etta yla- seka alavartalo nayttavat sopusuhtaisilta ja jalat nayttavat pitkilta. Tuo Bonjour-puku tekee ylipainoisen miehen lihavan nakoiseksi, lyhyelle se nyt ei sovi ainakaan kun nayttaa silta etta olisi mekko paalla, pitkalla miehella ylavartalo nayttaa jattimaiselta. Lisaksi jalat nayttavat vaistamatta lyhyilta. Lisaksi malli nayttaa hassulta, haudankaivaja oli hyva vertaus. Hyva etta joku muukin on samaa mielta, kun oikeasti hammastelin etta tuo malli voi olla jonkun mielesta hyvannakoinen.
  5. Makaroonilaatikkoa ! No ei tosiaan voisi arkisempaa ruokaa keksia... En kylla tarjoaisi lohikeittoakaan, korkeintaan alkuruokana. Jos itse laittaisin lohikeittoa tarjolle, ulkomaalaiset vieraani varmaan soisivat hyvilla mielin, mutta odottaisivat peraan paaruokaa. Ihmetys olisi hyvin suuri jos pelkkaa keittoa ja leipaa tarjottaisiin.
  6. Katselimme mieheni kanssa eri tyylisia miesten pukuja, ja tultiin samaan lopputulokseen, eli mielestamme (huom! vain kahden ihmisen mielipide) ns. bonjour-puku ei kylla imartele kenenkaan vartaloa. En ole aiemmin siihen tyyliin tormannytkaan, mutta jotenkin nayttaa hullulta etta takki on yli-pitka ja loppuu polvien ylapuolelle. Ylavartalo nayttaa jattilaiselta, ja alla sitten pienet jalat jatkona . En kylla usko etta tuo tyyli voisi nayttaa hyvalta kenenkaan paalla. En halua loukata ketaan kommentilla, vain minun mielipide ja niitahan maailmassa riittaa.
  7. Onko kukaan uskaltanut teettaa haapukua pattayalla? Enta kuinka kaua yksinkertaisen haapuvun valmistukseen pitaisi varata aikaa?
  8. Ma en olisi voinut itselle toivoa parempia polttareita: Viikonloppu kahden hyvan ystavan kanssa Madridissa . Asumme kaikki eri maissa, joten oli helpompi jarjestaa polttarit kolmanteen maahan ja viela sulhasen syntymakaupunkiin... Meilla oli aivan mielettoman ihanaa; aurinko paistoi, nauroimme, joimme monta, monta viinipullollista terasseilla, shoppailimme hulluna ja biletimme viela hullummin . Ikimuistoiset!
×
×
  • Create New...