Jump to content
Naimisiin.info

Ansku81

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Ansku81's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Tuolla jo aiemmin mainostin Liekoranta-nimistä pitopalvelua Sastamalasta ja nyt ajattelin kertoa vielä kokemuksia heistä juhlien jälkeen. Menuvaihtoehtoja Liekorannassa oli tosi paljon ja pystyi myös yhdistelemään eri menuja. Yhteydenpito pelasi erittäin hyvin koko suunnitteluprosessimme ajan, tapasimme kerran yrityksen edustajan kanssa ja loput hoidimme sähköpostilla / puhelimitse. Hääpäivänämme kaikki ruoan suhteen meni loistavasti. Ruokaa oli enemmän kuin riittävästi, alkuruokapöytä erittäin runsas, esimerkiksi osa meidän vieraista lastasi lautasen täyteen jo pelkistä alkupaloista, ennen kuin tajusivat, että pääruoka on vielä erikseen tulossa Ruoat oli aseteltu pöytään kauniisti ja saimme erittäin paljon kehuja loistavasta ruoasta vierailtamme. Lisäarvoa mielestäni toi myös se, että pääkokki oli koko ajan kertomassa ruoasta vieraillemme sekä leikkaamassa lihaa pääruoalle. Ystävällistä palvelua koko henkilökunnalta. Menut heillä ovat kohtuuhintaiset, mutta tietysti päälle tulee vielä henkilökunnan tunnit. Mutta todellakin joka euron arvoista ja suosittelen Liekorantaa lämpimästi!
  2. Mulle uudet kortit (sekä debit/credit että electron) saapuivat noin viikon kuluttua tilauksesta. Molemmat kortit tipahtivat postiluukusta samana päivänä. Kannattaa kyllä olla yhteydessä pankkiin mahdollisimman pian, sillä kyllähän sen toisenkin kortin olisi pitänyt saapua. Jos siellä on tilauksessa sattunut joku fiba...
  3. Täältähän löytyikin ajantasaista ja hyödyllistä tietoa! Ja kiitos Pirreliini vinkistä, aion itsekin asioida siis Raision poliisilaitoksella, kunhan asia on ajankohtainen.
  4. Ansku81

    Turun kukkakaupat

    Me tilaamme kukat Kauppilasta ja asioin Myllyn toimipisteessä. Sain erittäin hyvää palvelua, myyjä oli tosi oma-aloitteinen ja otti heti alustavan tilauksen ylös. Kertoi kaikkia eri vaihtoehtoja ja näytti kuvia kimpuista. Nyt minun vain täytyy käydä vahvistamassa tilaus kuun lopussa. Suosittelen lämpimästi!
  5. Niin no jos olisin kattonut tota sun wedding tickeria hiukkasen tarkemmin, niin ei olisi tarvinnut kysellä, et millon meette naimisiin. Joo me ihastuttiin heti kyllä siihen paikkaan ja niihin omistajiin. Tuntuvat olevan oikein mukavia ihmisiä. Mukavaa, että täällä voi seurata muidenkin turkulaisten hääsuunnitteluja! Onko teidän suunnittelut jo pitkälläkin?
  6. Itse olen juhlinut kavereiden häitä VPK-talolla ja kyllä Kappelinranta itsestäkin tuntuu paljon paremmalta vaihtoehdolta! Jotenkin paljon valoisampi paikka tuo Kappelinranta. Juhlitteko Malssi09 häitä ensi kesänä? Kiva että saitte vielä varattua, kun vissiin siellä ensi kesä alkaa olla ainakin heinä- ja elokuun osalta aika varattua.
  7. Miten olisi White One-mallisto? Kerroit, että olit sovitellut kyseisen valmistajan pukuja, mutta niillähän on paljon erityylisiä pukuja. Esimerkiksi vuoden 2010 mallistossa on paljon upeita pukuja ja esimerkiksi sifonkipukuja, jotka laskeutuvat ihanasti ja ovat unelmankevyitä päällä. Itse hankin viikko sitten kyseisen malliston puvun ja tuskin maltan odottaa, että saan sen pukea päälleni hääpäivänä. Täältä mallistoon http://www.whiteone.es/
  8. Kiva kun muutkin ovat löytäneet Kappelinrannan! Meillä on tosiaan häät siellä ensi elokuussa. Olemme saaneet loistavaa palvelua tähän mennessä ja kiva kun saa viedä omat ruoat ja juomat. Ja tosiaan noi nettisivut ovat auenneet muutama päivä sitten!
  9. Ansku81

    Teemana turkoosi

    Meillekin todennäköisesti tulossa turkoosi ja ruskea teemaväreiksi. Olen pohtinut kutsuasiaa, että pitäisikö tehdä itse vaiko tilata jostain.... Now and Foreverilla ei ainakaan ollut kutsuja, joissa olisi nuo värit. Onko kellään kokemuksia mistä muualta saisi tilattua juuri tuon värisiä kutsuja? Kai sitten täytyy vaan ruveta tekemään itse, on jo muutama idea, millainen kutsu voisi olla.
  10. Kikatus, tämän ketjun alussa on ainakin ensimmäisellä ja toisella sivulla listauksia, joten kannattaa tsekata ne. Ja vaikka tämä ketju on aloitettu 2003, niin suurin osa paikoista on edelleen pystyssä. Kannattaa muutenkin selata tätä ketjua läpi, sillä täältä löytyy paljon kommentteja eri paikoista. Lisäyksenä noihin listoihin vielä, että meillä on ensi kesälle varattu juhlapaikka nimeltään Kappelinranta, Paraisilta, josta löydät lisätietoja tältä sivulta samasta ketjusta. Heillä ei ole vielä uusia nettisivuja, koska paikka on juuri valmistumaisillaan, vanhoilla nettisivuilla on tietoja vain majoituksesta. Mutta tuo teidän porukka varmasti mahtuu sinne, on yhtenäistä tilaa ylä- ja alakerrassa riittävästi, saa viedä oman pitopalvelun ja juomat. Paikka ei ole halvimmasta päästä, mutta ihastuimme siihen heti ja haluamme juhlia häitämme ehdottomasti sieltä. Varattiin myös majoitus vieraille samasta paikasta. Aikaistimme häitämme vuodella, joten siksi edellisessä kirjoituksessa puhun vielä vuodesta 2011.
  11. Ansku81

    Häämessut

    Itse kävin jo viime vuonna vilkaisemassa pikaisesti Häät ja Rakkaus -messuja, kun olin Kauneus ja Terveysmessuilla. Saas nähdä lähdenkö tänäkin vuonna, kuitenkin ois niin monta messutapahtumaa yhtä aikaa saman katon alla. Turussa näytti olevan tänä vuonna messut tammi-helmikuun vaihteessa, joten eiköhän ne 2010 messut ole kans suurinpiirtein samana ajankohtana.
  12. Me olemme varanneet vieras_Tiinan suositteleman Kappelinranta-nimisen Paraisilla sijaitsevan juhlapaikan hääjuhlapaikaksi elokuulle 2011. Niinkuin Tiina aiemmin jo mainitsi, tila on vielä viimeistelyä vaille valmis. Kävimme katsomassa tilaa elokuun puolella. Tila on iso kartano, jossa on sekä ylä- että alakerta ja yläkerrassa kiertää parvi, josta näkymä alas tilaan. Meille on tulossa n. 120-130 vierasta ja mahdutaan kaikki syömään yläkerrassa. Alakertaan olemme suunnitelleet tansseja. Olemme myös varanneet kaikki heidän 8 mökkiä majoitusta varten ja ne tulevat varmasti täyteen, sillä melkein kaikki vieraat tulevat kauempaa. Paikassa ei ole a-oikeuksia, eikä myöskään omaa pitopalvelua. Paikan omistajaperhe (oikein mukavia ja joustavia) kuitenkin kokoavat syksyn kuluessa yhteistyökumppaneita, joista voi valita mieleisensä pitopalveluyrityksen tai toki voi tuoda oman. Pihapiiri oli myös rakennuksen jäljiltä vielä osittain kesken, mutta siellä oli paljon ns. vanhaa pihaa, ihanaa nurmikkoaluetta omenapuiden kera. Paikkahan ei ole halvimmasta päästä, sillä vuokra la-su on 1500 e, mutta kun tila oli juuri sellainen kuin halusimme ja sinne saa viedä omat juomat ja pitopalvelun, saa juhlia aamuun saakka ja perhe tuntui olevan kovinkin joustava kaikenlaisten ideoiden suhteen. Koristelemaan voi mennä jo perjantaina, mikäli juhlatilassa ei ole mitään sinä päivänä. Kerrassaan ihana paikka ja omistajat! Nettisivuillaan heillä ei ole vielä mitään tietoa juhlatilasta, mutta uudet sivut valmistuvat syys-lokakuun aikana ja sinne tulee sitten kuvia ja lisätietoa. Paikka ei tosiaan ole Turusta kuin 20 min ajomatkan päässä, mukavassa maalaismaisemassa. Suosittelen lämpimästi!
  13. Hääpäivään mennessä kihloissa ollaan oltu 2,5 vuotta ja yhteensä yhdessä n. 4 vuotta.
  14. Kosinta tuli yllätyksenä!! Oltiin toki puhuttu aiheesta aiemmin, mutta ei vähään aikaan. Mieheni oli järjestänyt kaiken etukäteen ja valinnut sormukset.... Kihlajaispäivämme oli ystävänpäivä 14.2.2009
  15. Me ollaan ajoissa, mutta saatiinpahan mieluinen paikka ja tärkein kriteeri eli yhteinäinen juhlatila täyttyi. Häät elokuussa 2011. Nyt voikin sitten rauhassa vaan haaveilla, suunnitella häitä ajatuksen tasolla ja sitten vuoden päästä ryhtyä järjestelemään oikein kunnolla.
×
×
  • Create New...