Jump to content
Naimisiin.info

stomp

Rouva
  • Viestit

    4173
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän stomp kaikki viestit

  1. Sanoin aina, että pidän oman sukunimeni, jos miehen ei ole harvinaisempi (oletuksena taustalla, että näin ei käy). Avioituessamme minun nimeä oli 26 ja miehen nimeä 9, joten peli oli selvä
  2. stomp

    Kutsukortteja

    ^Sinellissä näyttää olevan 4,50e 10 kpl.
  3. stomp

    Kutsukortteja

    ^Totta, tosin, jos oikein muistan, niin eivät ne mitenkään hintavampi olleet. Mutta siis noista kahdesta vaihtoehdosta pidän enemmän tuosta pystystä
  4. stomp

    Kutsukortteja

    ^Entä jos tekisit neliön malliset kutsut? Meillä oli niitä neliön muotoisia korttipohjia, jotka taittelimme uudestaan keskeltä aukeaviksi. Niihin mahtui teksti oikein kivasti. Lainasin tähän tuon vanhan viestini, jossa näkyy kuvia.
  5. stomp

    Kutsukortteja

    Aivansama, mun mielestä ehdottomasti sopisi, mutta menevät kyllä ilmankin Ja jos saa sanoa, niin tuosta tummemmasta kutsu-sanasta tulee tosi kivasti ryhtiä tuohon kutsuun, tykkään!
  6. stomp

    Kangasalan pirtti

    ^piha on kyllä aika onneton. Kyseessä on oikeastaan maapohjainen parkkipaikka ja kun on kuitenkin aivan keskustassa, niin ympärillä on paljon liikennettä. Pirtin yläkerrassa on yksi yksittäinen huone, jota on kuulemma käytetty lasten leikkihuoneena. Mutta kun emme itse pirtillä juhlia pitäneet, niin en tiedä tilan toimivuudesta.
  7. stomp

    Kutsukortteja

    ^ jos haluat kurkata, niin tuolla sivulla 25 on kuvia meidän keskeltä aukeavista neliökorteista. Niissä oli tuollainen "pujottelulukko" papereista, jolloin pysyivät nätisti kiinnikin.
  8. ja ihan vaan vinkkinä, että kun laittaa karkkibuffan vaikka kahvitarjoilun yhteyteen, niin ihmiset ovat jo syöneet ruuan ja ottavat sillein suht fiksusti sen kakkulautasen kanssa niitä herkkujakin. Menekin määrä varmaan puolittuu
  9. Nukuin kun tukki, koska lääkitys oli kunnossa. Menin kaasojen kanssa toiselle heistä (oma siskoni) yöksi ja sisko peitteli minut sänkyyn kymmeneltä, kun he alkoivat tekemään polttarikansiota. Olimme kahdesta yhdeksään koristelleet häitä, työpäivien päälle. Lisäksi minulla oli alkava kurkunpääntulehdus ja kuumetta yli 39-astetta. Sisareni on sairaanhoitaja, joten hän löi kourallisen tabletteja kaiken maailman tulehdus-/flunssa-/vitamiini-/särkylääkepurkeista käteen ja käski niellä. Olin niin väsynyt, että nukahdin kuulemma viidessä minuutissa ja nukuin herätyskelloon ja uuteen droppikierrokseen saakka oikein sikeästi pussuttaen, oman siskon vieressä. Lisättäköön vielä sekin, että mahtavan lääkityksen ansiosta pysyin tolpillani koko hääpäivän, sain pihistyä tahdon ja jopa puheen, kun kortisoonitabletit lyötiin pöytään. Sitten saattoikin jäädä viikon sairauslomalla hyvillä mielin. Muistakaa siis reipas lääkitys
  10. ^minusta tuo oli oikein toimiva ja henkilökohtainen puhe, hyvä! Meillä tehtiin niin, että mies toivotti vieraat tervetulleiksi ja piti sen puheen. Sitten oli monta muuta puhetta, yhteensä viisi, jotka olivat kaikki hyviä ja ihmiset kehuivat niitä kovin. Lopuksi minä pidin vielä puheen, jota ei ollut kerrottu kellekkään, jos vaikka rohkeus pettäisi. Kiitin ensin vieraita ja puheidenpitäjiä sekä kaikkia rakkaita ystäviä ja perhettä, jotka olivat osallistuneet juhlan pitoon. Sen jälkeen pidin puheen miehelleni, johon olin listannut hänen plussiaan ja miinuksiaan, koska tykkään tehdä listoja. Plussat voittivat kirkkaasti, joten päätin puheeni sanoihin, kuinka onnellinen tästä olenkaan ja toivottavasti näin on aina jatkossakin. Itsestäni ainakin puhe oli hyvin henkilökohtainen, herkkä, hauska ja elämäniloinen, kovasti vieraat kiittelivät ja meille molemmille jäi hyvä mieli. Suosittelen ehdottomasti pitämään puheen, jos se itselle on luonnollista ja mukavaa
  11. stomp

    Kutsukortteja

    Jos sitten askartelet kortit, joissa kerrot, että olette menneet naimisiin. Sellainen olisi tosi kiva saada tekstarin/FB-ilmoituksen/juorun sijaan Ja vielä yleisenä kommenttina, että aivan ihania kortteja täällä ja kiitos Brunetille kehuista, oikeasti lämmitti mieltä.
  12. Jälkikäteen mietittynä hääpäivän onnistumisen kannalta tärkeintä oli: 1. Ruoka ja juoma (molemmat hyviä ja laadukkaita, kauniisti laitettuna ja todellakin riittävästi) 2. Juhlapaikka (toimivat tilat, meidän näköinen juhla, rentoa oloa, teematnäkyivät kaikkialla) 3. Oikea lääkitys (minulla oli nielunpääntulehdus ja aamulla hävisi ääni. Jää upeat puvut ja kauniit kampaukset - jotka siis myös oli- toiseksi, kun särkylääkkeiden ja kortisonitablettien voimalla pystyin kuin pystyinkin pihisemään tahdon ja puheeni sulhaselle)
  13. stomp

    Millaiset kengät?

    ^Mä tilasin täältä itselleni nämä kengät, mutta näyttää olevan paljon vaihtoehtoja, omani värjäytin kaasojen pukujen värin mukaan.
  14. stomp

    Kutsukorttien kustannukset

    Onkohan näistä kutsuista kuvaa tuolla korttiketjussa, haluan kyllä nähdä miten saa tuhlattua 6 euroa / kortti.. Yhtään siis väheksymättä, hinta kuulostaa vaan todella korkealta omaan korvaan. Omat kortit tullee maksamaan noin 3e/ kortti ja sitäkin jo vähän kauhisteltiin avokin kanssa.. Nyt on tuolla kutsukorteissa. Matskuja meni aika paljon, jotain myös jäikin. En edes muista, mitä kaikkea ostin, mutta ainakin 100 korttipohjaa, 6 isoa valkoista pahvia, 12 scräppäyssivua, 6 isoa hopeapahvia, kolme hilepulloa, neljä mustetyynyä, silikonileimasinsarjan, akrylilevypohjan leimoille, uuden terän leikkuriin(leikkuri sentään oli jo ennestään), 12 skräppäysteippivempelettä, 8 pakettia kirjekuoria, 2 pakettia (yhteensä 50 sivua) erikoistulostuspaperia, 3 levyä kaksipuolisia tarratyynyjä (että sai korotettua kortin osia). Ja kirjekuorien sulkijatarrat. Lisäksi ostin samalla skräppäyssivuja vieraskirjaa varten, skräppäysmuovitaskuja ja liloja timanttitarroja, mutta niitä ei ollut laskettu kyllä tuohon. Siskoni lupautui tekemään kanssani kutsut ja suunnitteli mallin, korteissa ei ollut tarkoitus tuhlata, mutta emme mitenkään budjetoineetkaan niitä tai yritelleet säästellä. Halusimme tehdä itse juuri meille sopivat kutsut. Mukaan ei onneksi tarvinnut mitään lisäohjeliuskoja, ajo-ohjeita tai muita, koska mies teki todella hienot nettisivut, joista kutsut vain kertoivat. Kaikki muu oli sitten netissä.
  15. stomp

    Kutsukortteja

    En ole muistanut esitellä meidän kutsuja, vaikka olin niistä todella ylpeä. Siskon kanssa kaksin tehtiin. Ostin Sinooperistä materiaalit ja menin siskolle tekemään ihan "taviskutsuja" (jossa siis ei ole MITÄÄN vikaa). Ennen askartelua selailin siskon englantilaisia korttilehtiä ja siellä oli kiva malli, joka aukesikin keskeltä. Totesin siskolle, että tuokin olisi aika hauska ja sisko siihen "noh, tehdäänpä sellaiset". Ja niin vaan siskoni keksi täysin päästään korttien tekniikan. Osat ovat päällekkäin ristiin pujoteltuna, joten kortti pysyy hyvin kiinni. Taittelimme korttipohjat uudella tavalla, leikkasimme valkoisesta pahvista suorakaiteen ja nelion, hopeisesta ja lilasta kanssa. Stanssasimme palojen reunat ja lisäsimme lilaa mustetta osiin, jotta ne erottuisivat paremmin. Sydänleimalla leimasimme sydämet ja lisäsimme hopeisia pilkkuja. Osien kuivuttua kasasimme kortit, 75kpl. Mies tulosti kutsut kuultavalle paperille, joka teipattiin kutsujen sisälle. Selkeää ja graafisen näköistä, tietokonetekstifontilla, teemavärien mukaan. Täysin meidän näköiset kutsut. Mahtuivat valmiisiin kuoriin, joihin tulostimme nimilaput. Mies skannasi sydänleimasta kuvan ja lisäsi sen vielä osoitetarraan, joten kuoriin ei tarvinnut askarrella mitään.
  16. ^ Mitenkäs se Ritvalan nuorisoseurantalo? Ei kirkolta sinne ihan hurjan pitkä matka ole. ... taitaa kyllä olla liian pieni 130hengelle. Onko Sääksmäen kirkko ihan ehdoton? Mun mielestä myös Metsäkansan kirkko on nätti ja tunnelmallinen, sen vieressä onkin sitten Rantoon ja Metsäkansan nuorisoseurantalot.
  17. taisi olla viisi päivää tms, siis todella vähän, kun olin varautunut kuukauteen. Ja sitten unohdinkin hakea koltun ja hain sen vasta kahden kuukauden päästä Mutta tämäkään ei ollut mikään ongelma ja sain silti todella hyvää ja ystävällistä palvelua.
  18. stomp

    Millä rento fiilis alusta lähtien?

    ^täytyy kyllä itsekin kehaista, että oli todella toimiva idea! Tuli hienoja merkkejä, vieraat tykkäsivät, KAIKKI laittoivat oman merkkinsä heti rintaan, vauvoja ja mummeja myöten. Missään ei siis kehotettu näin tekemään, merkit olivat vain pöydissä odottamassa ja olisihan sen voinut ottaa muistoksi laukkuun tai antaa olla vain pöytäkoristeena. Ja itse tykkäsin siitä lisästä, että kaikissa lasten merkeissä luki myös nimi. Oli helppo ohjata lapsia ja oli jotenkin turvallisempaa, kun kaikilta aikuisilta saattoi kysyä apua ja kaikki aikuiset tiesivät heti nimeltä.
  19. stomp

    Kutsukorttien kustannukset

    Meille tuli kutsuja noin 65 ja yhdellä tuli hintaa noin 6 euroa, kirjekuoren ja postimerkin kanssa. Kallista oli, mutta olipa kiva tehdä, teimme siskon kanssa kaikki kaksin.
  20. stomp

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kustansin kaasoille kaikki hääjutut ja lahjaksi annoin lahjakortit S-ryhmän liikkeisiin (kun sattui olemaan teemaväriin sopivia lahjakortteja). Häämatkalta ostin heille vielä teemavärin mukaiset käsilaukut, kun niissä oli vielä sydän-logotkin Bestman sai sulholta vyön, jonka soljessa oli taskumatti.
  21. Meillä oli 6hengen pyöreät pöydät katettu näin: Teemavärimme olivat lila, valkoinen ja hopea, joita toimme hennosti esiin myös kattauksessa. Eli pellavapöytäliinat juhlapaikalta, ohjelmakolmiot (Yhdellä sivulla ohjelma, yhdellä menu, yhdellä pöydän numero, pöydässä istuvien nimet ja taksin numero), pyöreät maljakot, joissa paksua metallilankaa ja gerbera (kaikki kukkakauppiaalta). Pöydällä vähän violetteja timantteja ja patterilla toimiva 10ledin sarja maljakon ympärillä (toisissa pöydissä oli kolme tuikkua, oli kivan näköistä, kun kaikki eivät olleet identtisiä ja valo illalla oli kauniimpi). Jokaiselle oli kaksi "hopeista" suklaakolikkoa, kattaus oli lautasliinoja myöten pitopalvelun. Nuo violetit kiekot ovat rintamerkkejä, joissa luki, mikä vieras on sulhaselle, esim. täti tai työkaverin mies (sulhasen rintamerkit olivat lilat valkoisella tekstillä ja morsiammen valkoiset lilalla tekstillä). Lisäksi somistukseen kuului violetit vieraskirjansivut seinällä, jouluvaloja ja hallaharsoa kaikkialla, violetteja ja valkoisia paperilyhtyjä katossa, lilavalkoinen vihkiryijy ja lilakantiset kotiinviemishillot.
  22. Täältä luin kokemuksia ja vein hääpukuni Pesutähteen Itsenäisyydenkadulle. Puvussa oli ketjurasvaa ja ties mitä (sifonkia, valkoinen, helmi- ja lasikorsiteet). En edes olettanut puvun puhdistuvan, mutta tuli erittäin puhdasta jälkeä ja nopeasti! Hinta oli mielestäni 50e, joten vielä halpakin. Suosittelen oikein lämpimästi, myös palvelu oli ystävällistä.
  23. Meille tuli kukat Aulilta, Hyvä haltija-liikkeestä. Aulilla oli ennen kukkakauppa, mutta tilauksia tulee sen verran, että ei enää pyöritä liikettä ollenkaan. Meille tuli morsiuskimput, heittokimppu, hääkimppu, sulhasen viehe ja pienet kukka-asetelmat 23 pöytään. En edes kehtaa kertoa, kuinka halvalla ja stressittömästi päästiin Tapasimme kerran ennen häitä ja minulla oli mukana kuvia ideoista, joista Auli ehdotteli toimivia ratkaisuja. Myös kaikki maljakot ja muut tulivat Aulilta lainaan, joten itse ei tarvinnut huolehtia mistään. Aivan ihanaa! Suosittelen Hyvä Haltija-liikettä oikein lämpimästi, kukat olivat kestävät ja kauniit ja niissä oli jujua. Soittakaa tai lähettäkää sähköpostia ja pyytäkää tarjousta.
  24. Meillä oli vihkiryijy. Ensimmäinen syy oli se, että ryijy oli musta-harmaa-valko-lila ja nämä värit olivat myös häidemme teemavärit. Tämä oli siis täysin sattumaa ja ehdottomasti tärkein syy Jos värit eivät olisi sopineet, niin emme olisi käyttäneet. Bonusta oli, että äiti ja isä ovat yhdessä tehneet ryijyn juuri mentyään naimisiin, yli 35-vuotta sitten. Ja meillä oli vihkiminen koulun "jumppasalissa", joten ryijy toi myös juhlavuutta. Oli erittäin kaunis lisä juhlaan ja tykkäsimme kovasti. Häitä valmistellessa äiti myös totesi, että hänestä tämä ele oli hyvin kaunis ja hän toivoo, että otan ryijyn perintönä sitten joskus.
  25. Meidän menu oli mielestäni todella kattava, varsinkin kun kaikkea oli paljon. Nam nam graavilohi, sinappikastike kylmäsavulohipatee täytetyt munanpuolikkaat lämminsavulohi ja sitruunamajoneesi broileripekonirulla sipulihilloke lihapullat kylmäsavulohi-katkarapusalaatti Caesarsalaatti broilerilla kolmen juuston salaatti yrttinen vihersalaatti, talonkastike Härän paahtofilee punaviinikastike sienipapulisäke kermaiset valkosipuliperunat keitetyt perunat sämpyläsydän, ruisleivät monenmoista juotavaa Hääkakkuna suklaakakku mansikkamoussella ja valkosuklaakuorrutteella seurana karkkibuffetti iltapalana kinkkujuustopiirakkaa
×
×
  • Create New...