Taku<3's Blog

  • merkintää
    2
  • kommenttia
    2
  • katselua
    27557

Kuvaus

Blogimerkinnät

Taku<3

Naimisiin mennään...

Kirkko ja hääpaikka varattiin 2.4.2011, miun syntymäpäivänä. Hääpäivä on siis 18.8.2012. :gpari:

Meillä oli ihanat kihlajaisjuhlat 2.7.2011 sulhasen vanhempien luona.

Häitä ei ole tullut suunniteltu muuten, paitsi jos jotakin on tullut mieleen, olen kirjoittanut ne ylös. Vasta nyt kun häihin on vajaa vuosi olen ajatellut niitä enemmän. Olin viime viikolla lomalla Mikkelissä, missä häät pidetään ja innostuin. Kävin kysymässä konditoriosta hääkakkujen hintoja ja kukkakaupasta milloin kukat kannattaa tilata. Kaiken huipuksi päätimme extempore mennä toisen kaason kanssa paikalliseen hääliikkeeseen sovittamaan ja katsomaan mitä heillä on tarjolla ennen kuin lähden tutkailemaan helsingin tarjontaa. Oli tarkoitus lähteä metsästämään pukua vasta alkuvuodesta, mutta kuinkas kävikään? Löysin mekon, mikä ei ehkä ollut aivan sitä mitä olin ajatellut..olin ajatellut jotakin vähän erikoisempaa ja persoonallisempaa. Mutta oli tietysti viimeinen eikä sitä olisi myöhemmin saatavilla. Uuden sovituksen ja parin päivän harkinnan jälkeen (jonka he pitivät pukuani varauksessa) olen onnellinen häämekon omistaja. :girl_haha: Mekkoni on Sincerity 3543 ja kerran käytetty. Sain siis siitä mukavan alennuksen. Koska häämekkoni on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattelin, että asusteilla voisin muokata ilmettäni näppärästi. Toivottavasti miua ei ala harmittamaan etten käynyt sovittelemassa muualla, kun häihin on vielä aikaa. Mutta tällä hetkellä olen kyllä ihan rakastunut ja tuijottelen kuvaani mekko päällä.

Mikkelin Morsiamessa on muuten aivan loistava palvelu, suosittelen. Pitävät mekkoani siellä tallessa, kenkien löydettyä lyhennämme siellä helman oikeaan mittaan ja vasta juuri ennen häitä tarkistamme tarvitseeko kokoa muuttaa vyötäröstä ja toki vannehameen vuokrauskin tulee sieltä. Mekon sai myös maksaa kahdessa erässä. Olen erittäin tyytyväinen heidän ystävälliseen palveluunsa.

Nyt kun mekko tulee maksettua jo tämän vuoden puolella, jolloin ei ollut vielä tarkoitus sen kummemmin mitään ostaa, kun emme ole kerenneet säästää rahaakaan. On se mukavasti niin sanotustu pois kevään budjetista.

Tuntuu välillä niin epätodelliselta, että menen todella naimisiin. Häämekon osto teki siitä entistä todempaa. Kuvissa lmeeni häämekko päällä on ihan hölmistynyt, kun tuntui niin uskomattomalta sovitella niitä kauniita mekkoja.:girl_sigh:

Taku<3

Kihlaus

Ekaa tekstiä kirjoittamassa...

Me olemme poikaystäväni kanssa tunteneet n. 4kk ja seurustelleet kohta 2 kk. Hän on 20 vuotias ja minä 25. Olemme todella rakastuneita ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta. :girl_smile: Viime perjantaina tulin ehdottaneeksi, että voisimme mennä naimisiin vuonna 2013. :-X Näyttäisi siis siltä, että olemme kihlautuneet. Poikaystäväni on jo jonkin aikaa puhunut sormusten hankkimisesta, mutta minä en ole innostunut asiasta, eikä se mielestäni ole vieläkään ajankohtaista. Ei sillä ettenkö haluaisi, en vain ole valmis kertomaan asiasta julkisesti, etenkin kun olemme olleet niin vähän aikaa yhdessä.