Taku<3

Morsian
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Taku<3

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Hyvin vanha ketju näköjään... Olisiko kellään siis suositella Mikkelistä ainakin meikkaajaa? Ihan huippua olisi, jos hän tulisi kaasoni kotiin tekemaan. Olisi kätevää kun ei tarvitsisi itse liikkua mihinkään.
 2. Kirkko ja hääpaikka varattiin 2.4.2011, miun syntymäpäivänä. Hääpäivä on siis 18.8.2012. Meillä oli ihanat kihlajaisjuhlat 2.7.2011 sulhasen vanhempien luona. Häitä ei ole tullut suunniteltu muuten, paitsi jos jotakin on tullut mieleen, olen kirjoittanut ne ylös. Vasta nyt kun häihin on vajaa vuosi olen ajatellut niitä enemmän. Olin viime viikolla lomalla Mikkelissä, missä häät pidetään ja innostuin. Kävin kysymässä konditoriosta hääkakkujen hintoja ja kukkakaupasta milloin kukat kannattaa tilata. Kaiken huipuksi päätimme extempore mennä toisen kaason kanssa paikalliseen hääliikkeeseen sovittamaan ja katsomaan mitä heillä on tarjolla ennen kuin lähden tutkailemaan helsingin tarjontaa. Oli tarkoitus lähteä metsästämään pukua vasta alkuvuodesta, mutta kuinkas kävikään? Löysin mekon, mikä ei ehkä ollut aivan sitä mitä olin ajatellut..olin ajatellut jotakin vähän erikoisempaa ja persoonallisempaa. Mutta oli tietysti viimeinen eikä sitä olisi myöhemmin saatavilla. Uuden sovituksen ja parin päivän harkinnan jälkeen (jonka he pitivät pukuani varauksessa) olen onnellinen häämekon omistaja. Mekkoni on Sincerity 3543 ja kerran käytetty. Sain siis siitä mukavan alennuksen. Koska häämekkoni on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattelin, että asusteilla voisin muokata ilmettäni näppärästi. Toivottavasti miua ei ala harmittamaan etten käynyt sovittelemassa muualla, kun häihin on vielä aikaa. Mutta tällä hetkellä olen kyllä ihan rakastunut ja tuijottelen kuvaani mekko päällä. Mikkelin Morsiamessa on muuten aivan loistava palvelu, suosittelen. Pitävät mekkoani siellä tallessa, kenkien löydettyä lyhennämme siellä helman oikeaan mittaan ja vasta juuri ennen häitä tarkistamme tarvitseeko kokoa muuttaa vyötäröstä ja toki vannehameen vuokrauskin tulee sieltä. Mekon sai myös maksaa kahdessa erässä. Olen erittäin tyytyväinen heidän ystävälliseen palveluunsa. Nyt kun mekko tulee maksettua jo tämän vuoden puolella, jolloin ei ollut vielä tarkoitus sen kummemmin mitään ostaa, kun emme ole kerenneet säästää rahaakaan. On se mukavasti niin sanotustu pois kevään budjetista. Tuntuu välillä niin epätodelliselta, että menen todella naimisiin. Häämekon osto teki siitä entistä todempaa. Kuvissa lmeeni häämekko päällä on ihan hölmistynyt, kun tuntui niin uskomattomalta sovitella niitä kauniita mekkoja.
 3. Miun puvulle tulee hintaa n. 600€ korjauksineen + vannehameen vuokra. Se on tämän vuoden puku likkeestä ja kerran ollut vuokrattuna. Hinta..no en ollut kerennyt ajatella paljonko mekkoon laittaisi rahaa, kun häihin on vielä 11kk. Mutta kun se tietysti löytyi jo, kun ekan kerran menin katsomaan mekkoja hetken mieli johteesta. Nyt kun puku tulee maksettua näin ajoissa se ei vaikuta muuhun budjettiin millään lailla.
 4. Kolmas kerta toden sanoo... Asikaisemmat kihlat loppuelämä yhdessä ajatuksella, muttei häistä oltu varsinaisesti puhuttu/sovittu. Miehellä ekat kihlat. Naimisiin ensi kesänä. Kihloissa ollaan oltu Tammikuusta lähtien ja kirkko varattiin huhtikuun alussa. Nyt on tosi kyseessä ja Se oikea sielunkumppani löytynyt.
 5. Ostin n.2kk sitten Lambin rakkausruno WC-paperia hääpaikan vessoihin. Se kun oli jokin erä, mitä ei luultavasti myöhemmin saa.. muuta ei ookkaa sit vielä hankittu. Häihin vielä aikaa n.1 v 2kk.
 6. Me mentin kihloihin Tammikuun lopussa ja vietetään ihan kunnolla kihlajaisia. Nyt huhtikuussa ystävien kanssa rennommissa merkeissä kuppilan kabinetissa ja toukokuussa sulhon vanhempien luona molempien perheiden ja joidenkin lähimpien sukulaisten kanssa sekä myös kaasot ja bestman tulevat. Haluamme, että ystävämme ja perheemme tutustuvat toisiinsa.
 7. Kellään uudempaa tietoa Tapnilan VPK:sta esim. Hinta?? Oisko jollain myös valokuvia sisältä? Kiinnostaisi kovasti tuo paikka.
 8. Sama juttu, kuin edellisellä vieraalla... Tosi vaikeaa löytää hääpaikkaa helsingistä, joka kattaisi nämä vaatimukset. Ideoita siis, Please!?
 9. Meillä sovittiin yhdessä kuukausi sitten. Ihanan jälleen näkemisen tunteiden pyörteissä huomasin kysyväni mieheltä et mites ois 2013? Siinä sitten alustavasti asiaa puhuttiin ja sovittiin, että mennään naimisiin. Vasta muutama päivä myöhemmin oikeastaan vasta tajuttiin, että olimme siis kihloissa. Tämän jälkeen olemme päätyneet uuteenhääpäivään vuodelle 2012. Meillä on nyt uniikit sormukset teetätettävinä ja saamme ne luultavasti nyt viikonloppuna, jolloin mies hakee ne ja aikoo vielä "kosia" minua. Ihan jännittää mitä hän on keksinyt...
 10. Meillä sovittiin yhdessä kuukausi sitten. Ihanan jälleen näkemisen tunteiden pyörteissä huomasin kysyväni mieheltä et mites ois 2013? Siinä sitten alustavasti asiaa puhuttiin ja sovittiin, että mennään naimisiin. Vasta muutama päivä myöhemmin oikeastaan vasta tajuttiin, että olimme siis kihloissa. Tämän jälkeen olemme päätyneet uuteenhääpäivään vuodelle 2012. Meillä on nyt uniikit sormukset teetätettävinä ja saamme ne luultavasti nyt viikonloppuna, jolloin mies hakee ne ja aikoo vielä "kosia" minua. Ihan jännittää mitä hän on keksinyt...
 11. Onko kellään kokemusta Lappajären halkosaaresta? Onko kellään ollu siellä häitä? Mitä maksaa?
 12. Meillä noin 200 euroa yhteensä. Sormukset on tilattu viikko sitten kultasepältä eikä ole vielä ihan tarkkaa hintaa tiedossa. Meille tulee meidän itsemme osittain suunnittelemat hopeiset sormukset, joissa on kultausta ja punaiset kivet. Ihan meidän näköiset näyttävät sormukset. Molemmille samanlaiset. Minun vihkisormukseen panostetaan sitten rahallisesti enemmän.
 13. Hei, hermostuttaako muitakin päätös kihlautumisesta ja naimisiin menosta? Miulla mieliala heilahtelee vähän miten sattuu. Tiedän olevani varma päätöksestäni, mut tuntuu et katson miestäni ihan uudesta näkökulmasta ja huomaan tutkiskelevani tunteitani ihan kuin varmistellakseni et hän on se oikea ainoa. Muilla samoja fiiliksiä? kai tää nyt on suht normaalii...
 14. No niin siinä sitten kävi. Kihlasormukset tilauksessa tai työnalla. Kihlajaiset huhtikuussa ja häät 18.8.2012 (ainakin alustavasti). Kirkkoa ja hääpaikkaa ei olla vielä varattu, joten pikkusen voi vielä muuttua. Aika hyvin ollaan saatu jo kasaan ajatuksia millaiset häät haluamme.
 15. Meillä mies maksaa kihlat n. 200 euroo, mut vihkisormukset tulee luultavasti yhteisestä hääkassasta. Molemmille tulee vihkisormukset. Tosin mies tulee luultavasti käyttämään sit vaa vihkisormusta.