• entries
    14
  • comments
    4
  • views
    26644

Musiikista

Sign in to follow this  
Followers 0
Elien

530 views

Olen mietiskellyt musiikkia siviilivihkimiseemme. Aikamoinen homma löytää ne parhaat siitä määrästä musiikkia mitä on olemassa. Käyn myös mietiskelyä nauhalta soitetun pop-musiikin ja livenä jousisoittimilla soitetun klassisen musiikin välillä. Jos pelkästään raha olisi mittari ensimmäinen voittaisi tietenkin 6-0. Pitää tietenkin ottaa huomioon myös äänen laatu ja muut seikat. Sain käsityksen että meidän juhlapaikassa on kaijuttimet sisältä ulkopuolelle tms. jolloin ääni voisi olla suht hyvä (kun vertaa että se tulisi sisältä oven kautta ulos). Mutta onko tuuli sitten petollisempi soittimella soitetulle kuin aidoille soittimille, mene ja tiedä.

Sain yhden tarjouksen duosta ja hinta oli 500€. Tuntuu aika isolta rahalta kun 5-henkinen bändi joka soittaa monta tuntia on 1200€. Sinäänsä en tiedä onko se sitten sen arvoista, jos en löydä mitään täydellisiä kappaleitakaan jotka nimenomaan haluaisin kuulla heidän soittavan. Yksi pop-biisi mulla eilen iski totaalisesti sydämeen, siitä tuli niin ihanan hyvä olo. Olin pyöritellyt sitä aiemminkin mielessäni, mutta eilen tajusin että se olisi ehkä täydellinen vihkimiseen.

No, katsotaan miten juttu etenee. Taas kerran tuntuu, että päätöksiä ei halua tehdä vielä, joten siirtää tämänkin tuonnemmaksi. Blääh. Ei voi kaikessa tehdä niin... :girl_sad:


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now