Jump to content
Naimisiin.info

Tähtäimessä 9.7.2011

  • merkintää
    14
  • kommenttia
    4
  • katselua
    27534

Muuta mietittävää


Elien

654 katselua

Se on sitten muutettu ja elämä pyörii laatikoiden täyttämässä upouudessa kodissa. <3 Sen takia en ole ehtinyt ajatustakaan uhrata häitä varten, eikä välttämättä ole tarpeellistakaan. Aikaahan on. Tammikuussa kuitenki tulee hirvee paniikki! xD

Näin kuitenkin täällä uudessa kodissa ensimmäisen hääunen. :D Siinä oli hääpäivä ja olin itse valmistellut kampauksen (= käynyt suihkussa ja laittanut sen kuin normistikin), häämekkoa unessa ei näkynyt. Mulla oli aika kiire ja paniikki kun jotenkin koko päivä oli levällään ja mä olin siinä ihan yksin.

Tajusin siinä että häät onkin vasta seuraavana päivänä vaikka olin kovasti sinä päivänä menossa alttarille. Mua kävi harmittaa ihan vietävästi se päivän muuttuminen siitä syystä että olin käynyt suihkussa ja pessyt hiukset ja mun mielestä se oli mennyt nyt ihan hukkaan kun huomenna täytyis tehdä sama homma uudestaan. Kävinkin miettimään, että jospa me mentäis sulhon kanssa tänään vihittäväksi maistraattiin ja huomenna sitten uudestaan siellä hääjuhlassa. Mutta sitten tajusin että hemmetti, tajuaahan ne vieraat että me oltiin jo päivää aiemmin käyty vihittävänä kun se "pappi" (meille ei oikeasti tule edes pappia vaan käräjäoikeuden tuomari) jotenkin sen tois kuitenkin ilmi.

x)

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...