• entries
    14
  • comments
    4
  • views
    26644

Muuta mietittävää

Sign in to follow this  
Followers 0
Elien

403 views

Se on sitten muutettu ja elämä pyörii laatikoiden täyttämässä upouudessa kodissa. <3 Sen takia en ole ehtinyt ajatustakaan uhrata häitä varten, eikä välttämättä ole tarpeellistakaan. Aikaahan on. Tammikuussa kuitenki tulee hirvee paniikki! xD

Näin kuitenkin täällä uudessa kodissa ensimmäisen hääunen. :D Siinä oli hääpäivä ja olin itse valmistellut kampauksen (= käynyt suihkussa ja laittanut sen kuin normistikin), häämekkoa unessa ei näkynyt. Mulla oli aika kiire ja paniikki kun jotenkin koko päivä oli levällään ja mä olin siinä ihan yksin.

Tajusin siinä että häät onkin vasta seuraavana päivänä vaikka olin kovasti sinä päivänä menossa alttarille. Mua kävi harmittaa ihan vietävästi se päivän muuttuminen siitä syystä että olin käynyt suihkussa ja pessyt hiukset ja mun mielestä se oli mennyt nyt ihan hukkaan kun huomenna täytyis tehdä sama homma uudestaan. Kävinkin miettimään, että jospa me mentäis sulhon kanssa tänään vihittäväksi maistraattiin ja huomenna sitten uudestaan siellä hääjuhlassa. Mutta sitten tajusin että hemmetti, tajuaahan ne vieraat että me oltiin jo päivää aiemmin käyty vihittävänä kun se "pappi" (meille ei oikeasti tule edes pappia vaan käräjäoikeuden tuomari) jotenkin sen tois kuitenkin ilmi.

x)


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now