Jump to content
Naimisiin.info

Taku<3's Blog

  • merkintää
    2
  • kommenttia
    2
  • katselua
    27571

Kihlaus


Taku<3

1296 katselua

Ekaa tekstiä kirjoittamassa...

Me olemme poikaystäväni kanssa tunteneet n. 4kk ja seurustelleet kohta 2 kk. Hän on 20 vuotias ja minä 25. Olemme todella rakastuneita ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta. :girl_smile: Viime perjantaina tulin ehdottaneeksi, että voisimme mennä naimisiin vuonna 2013. :-X Näyttäisi siis siltä, että olemme kihlautuneet. Poikaystäväni on jo jonkin aikaa puhunut sormusten hankkimisesta, mutta minä en ole innostunut asiasta, eikä se mielestäni ole vieläkään ajankohtaista. Ei sillä ettenkö haluaisi, en vain ole valmis kertomaan asiasta julkisesti, etenkin kun olemme olleet niin vähän aikaa yhdessä.

2 kommenttia


Recommended Comments

Minua siis jännittää, et olikohan liian aikaista..? Vaikka ajatus tuntuu tosi ihanalta ja oikeelta. Minusta tuntuu et ystäväni eikä perheeni ymmärtäisi. Etenkin, kun olen ollut aikaisemminkin kihloissa. Silloin ei kyllä olla edes suunniteltu tarkemmin häitä. Ja kihloihin ei olla menty oikeista syistä..kaduttaa kamalasti. :girl_sad:

Link to comment

No niin siinä sitten kävi. Kihlasormukset tilauksessa tai työnalla. Kihlajaiset huhtikuussa ja häät 18.8.2012 (ainakin alustavasti). :girl_haha: Kirkkoa ja hääpaikkaa ei olla vielä varattu, joten pikkusen voi vielä muuttua. Aika hyvin ollaan saatu jo kasaan ajatuksia millaiset häät haluamme. :girl_smile:

Link to comment
Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...