Jump to content
Naimisiin.info

Toukohäät 2012

  • merkintä
    1
  • kommenttia
    2
  • katselua
    2466

Eka postaus alakulon saattelemana


miinin

1379 katselua

Kuten blogin nimestäkin voi päätellä, meillä on häät toukokuussa. Isoimmat asiat ovat aikalailla hoidossa, mitä nyt kampaajan ja meikkaajan buukkaus on meikällä vieläkin hakusessa. Tuleva puoliso varasi itselleen hääkampauksen viime viikolla, joten ehkä minunkin pitäisi kiirehtiä.

Tällä hetkellä vaan olo on aika alakuloinen, sillä ainoastaan kaksi ihmistä on kommentoinut kutsua. Toinen oli äitini, joka ei tiedä tuleeko juhliin. Olisi kai muuten tulossa mutta matkustaminen sekä muut käytännön seikat ovat hänelle hankalia. Tiedän, ettei hän tykkää matkustaa, onhan se kallistakin mutta lupasimme hoitaa kustannukset ja muilla tavoilla auttaa mahdollisimman paljon. Oli hän isoveljeni häissä aikanaan, tosin silloin isäkin oli vielä elossa eikä heidän tarvinnut julkisilla liikkua, sillä isällä oli auto.

Alkaa tuntua siltä, että kaikki vaiva ja rahanmeno on ollut täysin turhaa. Vieraita varten me juhlapaikkaa, muusikoita, pitopalvelua sun muuta olemme varanneet. Jos olisin tiennyt, etteivät häämme kiinnosta oikein ketään, niin olisimme voineet mennä kahdestaan intiimisti naimisiin ilman sen kummempia järjestelyjä. Sehän se alkuperäinen suunnitelma oli. Luulin, että tottahan toki äitini haluaa todistaa ainoan tyttärensä avioitumista. Turhaan luulin. Pitäisi olla kivat fiilikset tulevan hääpäivän johdosta mutta mua vaan masentaa. Onneksi puolisoksi on tulossa rakkain ihmiseni.

2 kommenttia


Recommended Comments

Milloin ihmiset ovat saaneet kutsut? Aika monella on paha tapa ilmoittaa tulostaan viime hetkellä...tai sitten vaan olettaa, että tottakai me mennään, kai ne sen tajuavat :)

Ikävää jos äitisi ei pääse häihin! Asuuko hän kaukana?

Link to comment

Hei! Kyllä porukkaa on alkanut pikkuhiljaa ilmoittautua ja äitikin on ehdottomasti tulossa, kun ystäväpariskunta kuskaa hänet paikalle. Hän tosiaan asuu aika kaukana, eikä ole tottunut matkustamiseen. Eipä sieltä ihmeemmin julkisiakaan liiku. Hän myös murehtii tällaisia asioita oikein pitkän kaavan kautta. Mutta se asia ainakin järjestyi.

Olen itse samanlainen murehtija kuin äitini, kutsut menivät vasta pari viikkoa sitten, joten ihmisillä on vielä runsaasti aikaa ilmoittautua. Minä vain oletin, että läheiset heti innosta kiljuen soittavat tulemisensa.

Kuitenkin vaikuttaa siltä, että vieraita tulee vähemmän kuin oletimme. Muutama "varma tapaus" ei ollutkaan varma. Kyllä se aikalailla harmittaa mutta olen todella iloinen, että äitini ja veljeni perhe ovat tulossa. Vielä, kun saisimme sumplittua sulhoni isän paikalle, hän ei ikänsä ja terveytensä puolesta voi yksin pitkää matkaa taittaa.

Link to comment
Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...