Jump to content
Naimisiin.info

tuleva rouva..

  • merkintää
    5
  • kommenttia
    0
  • katselua
    13566

Liityn minäkin pitämään blogia


marzupaani

1944 katselua

Alanpa minäkin pitää hääblogia, vaikka en aluksi ajatellutkaan.. Ehkä tänne on hyvä kasata ideoita ja ajatuksia, vaikka järjestelmällinen ihminen olen muutenkin.

Hääpäivämme on siis lauantaina 24.8.2013. Pidämme siviilihäät, koska toinen meistä on pahemman sortin pakana eikä siis kirkkoon ole koskaan kuulunutkaan :) Tämä ei minua haittaa, koska itsekään en enää kirkon jäsen ole.

Hääpaikka on varattu, catering tilattu tutulta huokeaan hintaan, kutsukortit osittain jo valmiit, kaasot valittu, hääpuku ostettu, hääkengät tulossa ulkomailta (jännätään että sopiiko..) ja hääpaikan koristelujakin jo ostettu hieman valmiiksi ja lisääkin ollaan tilailemassa piakkoin. Vielä kuitenkin riittää puuhaa ja mietittävää! Niin ja hääkampaaja + meikkaus on varattu!

Laskeskelimme, että noin 50 hengen hääjuhlat meille tulossa, mikä sopiikin hyvin. Muutoin tulisi hyvin kalliiksi :)

Kovin vaikealta on tuntunut jotain tiettyjä asioita löytää Suomen kamaralta, huomasin että Amazonin kautta saa hienompia ja halvempia esineitä juhliin! Esimerkiksi Suomessa organza kaitaliina saattaa maksaa 25m rulla 25e, Briteistä tilatessa 25m rulla on 6e.. Eli huimat erot on. Ja ainakin kuvassa näyttivät samanlaatuisilta liinoilta.

Huomenna olemme menossa hääpaikalle laskemaan pöytien lukumäärät ja mittaamaan pöytien koot (kaitaliina tilausta varten). Samalla muutenkin katsomaan paikkoja ja suunnittelemaan, mitä kaikkea koristeeksi laittaisi. Olen miettinyt, että koristelen vain vieraiden pöydät, en niinkään tilan seiniä / ovia.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...