Jump to content
Naimisiin.info

tuleva rouva..

  • merkintää
    5
  • kommenttia
    0
  • katselua
    13568

Vihaan piikkikorkoja..


marzupaani

1425 katselua

Hääkenkien etsintä alkoi oikeastaan samantien kun puku oli ostettu. Valintaa vaikeutti se, että tähän aikaan vuodesta ei kenkäkaupoista tuppaa hirveästi hääkenkiä löytymään. Sesonki alkaa vasta myöhemmin keväällä.

Halusin ehdottomasti kengät joissa on pieni mutta tukeva korko, en mitään mummon tappo kenkiä! Lisäksi halusin suljetun kärjen, en sellaisia mistä varpaat paistaa. Käytiin kenkäkauppoja läpi mitä tästä kaupungista löytyy, ja kaikissa niissä kengät oli kyllä ihan kamalia. Löysin sitten JJ's Housesta juuri oikeanlaiset kengät, harmi vaan että halvimalla postimaksulla heillä kestää niiden lähetys ens kuun alkuun.. Ihme törttöily palvelu. Halvin postimaksu oli sen 5e muistaakseni ja "nopeimmat" 15e!!

No, häihin on vielä aikaa joten ei kenkä homma mitään haittaa ;) Kivaa vaan katsoa että A) kengät oikeasti sopii ja B) voidaan alkaa lyhentää häämekkoa kengille sopiviksi. Aika hinnan olisivat ottaneet lyhennyksistä tuossa kaupassa josta mekon ostin. Onneksi sain sentään mekosta -20% alennusta, niin heti tuli parempi mieli! ;) Korjaukset olisivat sitten nostaneetkin hinnan ohi tuosta alennuksesta saadusta hinnasta. Onneksi äiti on pukuompelija! :girl_in_love:

Tänään kävin Sinooperilta ostamassa pieniä helmiä äidille, jotta hän voi ne sitten lisätä mun hääpussukan kylkiin. Ostin kahta erilaista kokoa. Suunniteltiin, että jos laittaa niitä helmiä ja sitten yhden kankaasta tehdyn ruusun. Olisi varmaan jostain suht halvalla löytynyt "kirjekuorilaukku" tai illanviettolaukku yms, mutta jotenkin hienompaa että äiti tekee laukun, jää siitä sitten kiva muisto :) Jos olisin jonkun valmislaukun ostanut, olisin varmasti pistänyt eteenpäin myyntiin.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...