Jump to content
Naimisiin.info

tuleva rouva..

  • merkintää
    5
  • kommenttia
    0
  • katselua
    13567

Hääkorujen hankintaa


marzupaani

2048 katselua

Olen varmaan kuukauden ajan katsellut koruja häitä varten: korua hiuksiin, kaulakoru + korvikset settiä (rannekorua en halua) ja sitten ehkä äidille ja anopille rannekorut..

Hiuskorun löysin jo suht aikaisin Amazonista ja se tuli nyt sitten tilattua pari päivää sitten. Tulee Saksasta, joten ei luulisi kauaa kestävän. Hinta tuli itseasiassa halvemmaksi korun + postikulujen suhteen, kuin jos Suomesta ostaisi samanlaista! Toivottavasti koru miellyttää myös silmää, eikä näytä hyvältä vain kuvissa! :pupu_1:

Häämessuilla tuli noita hius-, kaula- yms. koruja katseltua, mutta yksikään ei näyttänyt siltä että "joo, tämä se on!". Kun hiuskoru on kerran löydetty (tuleekohan sitä edes käytettyä? Olen lukenut muiden viestejä, että ei olekaan sitten hääkampaukseen sopinut ja jätetty pois..), olen nyt katsellut kaulakoru + korvikset settejä ja pari kivaa olen netin kautta löytänyt. Se "kivoin" kuitenkin oli Amazonin myyjältä jo loppunut eilen.. Ajattelin, että laitan sähköpostia ja kysyn vieläkö kuitenkin löytyisi kaapin perältä yhtä kappaletta..

Aika usein noissa seteissä on ollut se, että kaulakoru on ollut kaunis, mutta korviksista en sitten ole pitänytkään.. Aika usein ne korvikset voivat olla tosi roikkuvia, mistä en pidä yhtään. Toisaalta mietin, jos pidänkin vain helmikoruja puvun kanssa.. Mutta katsotaan nyt!

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...