Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    12
  • comments
    7
  • views
    53702

hidas alku

Sign in to follow this  
Followers 0
pupuska

1240 views

Miksi ihmeessä aika menee niin nopeasti silloin kun ei tarvitsisi? Kohta pitää hakea lapsonen pois hoidosta ja minä en ole saanut luettua juuri muuta kuin päivän lehden.

Tänään yritin lukea muutaman artikkelin, joiden kuvittelen jotenkin käyvän aineistoksi graduuni mutta juuri alkua pitemmälle en ole vieläkään päässyt. Minulla on huono tapa tehdä montaa asiaa yhtäaikaa ja jokainen niistä on sitten pahasti levällään. Samalla kun yritin lukea artikkeleita, selasin tarjolla olevia kursseja ja mietin pitäisikö jollekin kurssille vielä osallistua, yritin myös muistella mitä koulutehtäviä on kesken ja milloin saisin ne tehtyä. Taitaa olla liikaa tekemistä, enkä sitten osaa valita mitä teen milloinkin. :( Auttaisikohan lukujärjestyksen laatiminen? Sen tekemiseen voisi ainakin käyttää hyvin aikaansa, eikä tarvitsisi tehdä mitään järkevää koulun eteen. B)

Jos joku miettiin onnistuuko lapsen ja opiskelun yhdistäminen niin tervetuloa vaan avuksi. Sitä nimittäin tarvitsee. Mies asuu vielä pari viikkoa toisella paikkakunnalla ja tuntuu, että tämä yh-äidin leikkiminen, töissäkäynti ja opiskelu ovat aika haastava yhdistelmä, turhan haastava ainakin minulle. Aamulla yritän viedä muksun hoitoon ja palaan kotiin tai koululle opiskelemaan tai vaihtoehtoisesti menen töihin. Yritän käyttää aikani tehokkaasti mutta välillä päätön surffailu tai päiväunet vievät voiton. Sitten taas kiireesti hakemaan lasta hoidosta ja vauhdilla kotiin tekemään tai lämmittämään ruokaa, pesemään pyykkiä, leikkimään jne. Siihen asti kunnes alkaa suuri nukutusoperaatio jos hyvä tuuri käy lapsukainen nukahtaa ajoissa jos ei niin minua alkaa väsyttämään tosi paljon. Sitten olisikin vielä aikaa tehdä koulutehtäviä mutta en oikein enää jaksa. Auttaisikohan jos työskentelisi öisin, silloin voisi saada pidemmän yhtäjaksoisen työskentelyrauhan, päivällä voisi sitten nukkua?


Sign in to follow this  
Followers 0


7 Comments


Joo, mulla on nyt tällainen pahe. ^_^ Tämmöinen opiskelublogin pitäminen on hyvä tapa vältellä opiskelua. :D

Share this comment


Link to comment

no mutta, löysin jopa mieki tänne B)! Jaa, että verovarojen tuhlauksesta huono omatunto?? Vissiin mulla sit kans... onhan tuota tullu lorvittua jo vuosi jos toinenkin (tänä vuonna tulee 10 vuotta siitä kun alotin ekan amk-tutkinnon opinnot), töitä en oo tehny kovin pitkää pätkää, nyt onki älyttömät paineet että mistä niitä töitä sais, huoliiko kukaan mua mihkään :( .

Share this comment


Link to comment

Joo, huolii ne jos joku huolii minutkin. Tai onhan mulla tuo yksi firma joka on huolinut tähänkin asti, voin varmaan jäädä sitten loppuiäksi sinne.

Share this comment


Link to comment

Miekin olen nyt vakoilemassa täällä... sulle tulee paineita kohta kun tiiät et myö seurataan siun tekemisiä :P

Share this comment


Link to comment

Sillähän minä yritän saada jotain tehtyäkin kun tiedän teidän kyttäävän saanko mitään tehtyä. :D Kuitenkin odotatte, että valmistumisen kunniaksi tarjoaisin alkoholipitoisia juomia. ;)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now