stream_title_66

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Tänään
 2. Romantica-malliston A-linjainen puhtaan valkoinen kaunis hääpuku, jossa pieni laahus. Laahuksessa lenkki, joten sen voi nostaa esim. tanssiessa ranteelle. Kyljessä paljettiompeleet. Puku on ollut alushameen kanssa 162cm pitkällä morsiammella, korkeat korot. Rinnanympärys 87cm, vyötärönympärys 77cm. Spagettiolkaimet tulevat mukaan, helppo halutessa ommella itse kiinni. Helma laskeutuu todella kauniisti ilman alushamettakin, ja pituutta helmaan saa tällöin myös lisää. Puku on pesulassa pesetetty. Hintapyyntö: hääpuku 340e, pussukka 10e (kuvassa). Sovitettavissa Oulun kontinkankaalla, 3km päässä keskustasta. Myynnissä myös muualla. Katso lisäkuvat https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Haapuku_34_36_44845836.htm?ca=18&w=102&last=1 Nopeimmin vastaan [email protected] tai 0505996679.
 3. Viimeisin viikko
 4. Käyn täällä vähän kurkkimassa, vaikka en ketjuun kuulukaan @Vaniljatee Meillä oli vihkiminen helmikuussa ja hääjuhla kesäkuussa, eikä kesän hääjuhlasta puuttunut mitään, vaikka seremoniaa ei silloin ollutkaan ja avioparinakin oltiin oltu jo 3,5 kk. Hääjuhla oli siis muuten samanlainen päivä kuin mitkä tahansa häät, mutta seremonia oli tiputettu pois, leikkasimme jopa kakun toistamiseen silloin. Oli kyllä ihanan rento juhla, kun ei tarvinnut siinä samana päivänä panikoida sitä virallista osuutta ison vierasmäärän edessä, kun vihkimisessä meillä oli helmikuussa vain aivan lähimmät vieraina.
 5. Teidän vinkin perusteella otin tahtoon käyttöön ja tykkään. Jotain on kyllä excelissäkin, ainakin juhlapaikkavertailua ym. Suunnittelu siis vasta alussa. Kiitos vinkistä!
 6. Mulla oli myös periaatteena, että ensin naimisiin ja sitten lapsia. Kävi kuitenkin niin, että olin jo yli 30 v kun tiemme kohtasivat oikean miehen kanssa. Miehelle ei ollut väliä missä järjestyksessä mennään. En halunnut lykätä lapsen yrittämistä kauemmas ja samalla koko ajan enemmän epätodennäköiseksi. Enkä myöskään halunnut järjestää häitä nopealla aikataululla siksi, että päästäisiin pian lapsentekoon. Siispä saatiin ensin 2 lasta ja nyt voi alkaa suunnitteleen häitä. Meille tulee ihan kunnon häät enkä missään nimessä pidä sitä turhana siksi, että lapset on jo tehty. Avioliitto ei mulle muuta merkitystään, mutta hääjuhla ehkä vähän. Jos häät olisi ollut ensin, siinä ehkä enemmän juhlisi sitä yhteisen taipaleen alkua ja sitoutumista toiseen. Nyt haluan järjestää hääjuhlan, koska haluan juhlistaa meidän rakkautta, onnea ja sitä miten ihana elämä meillä on. Meidän rakkaus on selvinnyt kahdesta vauvavuodesta, ollaan kasvettu uusperheenä, meidän parisuhde voi paremmin nyt kuin koskaan ja me eletään tässä ja nyt, onnellisina. Sitä haluan juhlia. Sitouduttu ollaan toisiimme vakavasti jo aikoja sitten.
 7. Meillä minä kuulun kirkkoon, mies ei ja minäkään en ole erityisen uskonnollinen. Mies ei ikipäivänä liittyisi kirkkoon vihkimisen takia ja minusta tuntuisi oudolta, jos liittyisi. Mutta minä odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan millainen ja missä vihkiseremonia voisi olla. Ei pienintä epäilystäkään, etteikö sii voisi tulla yhtä kaunis ja arvokas kuin kirkollinen vihkiminen. Lasten nimenantojuhlaankin keksimme oman seremonian ja kaikki kiittelivät ja pitivät kauniina.
 8. Hän on vahva ihminen, joka pärjää ja seisoo omilla jaloillaan. Niin myös minä. Kumpikaan ei ole pelastanut toista, kumpikaan ei ole toisesta riippuvainen. Olemme yhdessä ainoastaan siksi, että tahdomme ja rakastamme. Ja sen vahvempaa ei ole. Hän on uskomaton rakastaja. Ennen häntä en ole tiennyt sen olevan mahdollista mitä olen hänen kanssaan tuntenut. Olen onnellinen arjessa hänen kanssaan. Elämässä ei ole mitään määränpäätä, jonka saavutettuani olisin onnellisempi. Se on tässä.
 9. Hei, Täällä kanssa yksi joka kaipailisi kokemuksia häistä, joiden juhlapaikka olisi Seinäjoella. Mietinnässä ovat olleet Sorsanpesä sekä Rytmikorjaamo, häihin kun kutsutaan 100 vierasta, tilaa pitäisi ruokailujen lisäksi olla tanssimiselle, juhlapaikassa tulisi olla myös A-oikeudet. Vihkitilaisuus Nurmon kirkossa, sieltä juhlapaikalle saisi olla matkaa max 30min ajomatka.
 10. Kihloissa ollaan oltu jo muutama vuosi, mutta hääsuunnitelmia aletaan varovaisesti käynnistellä nyt kun ei ole enää vauvasuunnitelmia eli lapset tehtiin ensin.
 11. Onpa ikävä tilanne. Komppaan pompomia! Ero voi tuntua hypyltä tyhjyyteen, mutta se voi olla myös uuden alku. Jos sinun ja miehesi haaveet ja toiveet tulevaisuudesta ja jopa toisistanne ovat kovin erilaiset, ei naimisiinmeno sitä muuta. Mieti mitkä asiat ovat sinulle ehdottoman tärkeitä ja voitko ne miehesi kanssa toteuttaa sekä onko jotain missä olisit valmis kompromissiin, että yhteiselonne voisi jatkua. Ja sitten keskustelkaa. Liian vanha et missään tapauksessa ole vielä mihinkään. Tsemppiä!
 12. Aikaisemmin
 13. Hei, Miehelleni on myönnetty turistiviisumi ja hän on tulossa Suomeen ensi kuussa tarkoituksena mennä naimisiin. Esteidentutkinta on tehty, sekä varattu aika maistraattiin. Nyt pelästyin kuitenkin lukiessani tämän keskustelun, kun puhuttiin harhautuksesta. Emme ole maininneet viisumihakemuksessa tai kutsukirjeessä, että olemme menossa naimisiin. Voiko tästä tulla ongelmia? Olen varannut myös maahanmuuttovirastoon jo ajan, että mieheni voi käydä tunnistautumassa siellä ja jätämme oleskelulupahakemuksen häiden jälkeen. Mieheni on siis tarkoitus palata ulkomaille odottamaan päätöstä. Olenko ymmärtänyt oikein, että tunnistautumisen voi kuitenkin tehdä Suomessa, vaikka ei jäisikkään tänne odottamaan päätöstä?
 14. Ei Adminia näy, niin kävin itse omin lupineni korjaamassa tuon. Eli nyt pitäis onnistua rekisteröitymisen taas.
 15. Jäsenyyteni voi poistaa. Kiitos.
 16. testi
 17. Meillä häät pidetään Rytkyn nuorisoseurantalolla. Itselläni kalskahti seurantalo nimenä hieman korvaan, mutta kun kävimme katsomassa paikan olin aivan myyty. Vanha tunnelmallinen hirsirakennus puulattioineen, jonka seiniä ei ole täytetty puolapuilla tai vanhoilla maalauksilla. Netistä löytyneet kuvat eivät antaneet todellakaan paikalle oikeutta, sillä tila ei ole todellisuudessa niin öh, keltainen. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Hinta on viikonlopulta 480 euroa.
 18. Kuulostaa vaikealta tilanteelta :/ Mutta mulla herää muutama ajatus tuosta sinun kertomasta esiin. Ensinnäkin tuntuu että teillä on oikeasti paljon asioita joista pitää puhua ennen kuin kannattaa miettiä naimisiinmenoa. Miehesi on oikeassa jos haluaa ottaa aikalisää tässä kohtaa. Toki olisi reilua häneltä kertoa mitkä asiat hän kokee että olisi muututtava ennen kuin se on mahdollista, tai miten sinun pitää muuttua. Toisaalta mielestäni sinun kannattaa miettiä kuinka paljon kannattaa yrittää muuttua toisen ihmisen vuoksi, kyllä tasapainoisessa parisuhteessa tulee kummankin pystyä olemaan oma itsensä ja riittää aikalailla sellaisena kuin on. Mutta vähän myös kumpuaa tekstistä se että vanhat ns kaunat on jäänyt kalvamaan, mm kosinnan suhteen. Sinäkään et voi toista ihmistä muuttaa. Hän on toiminut omalla tavallaan jonka on kokenut hänelle sopivaksi. Tietynlaista kosintaa tai mitään muutakaan toimintapaa ei voi toiselta tilata/odottaa toisen arvaavan mistä on haaveillut, ainakaan ilman että on siitä etukäteen kertonut ja ilmaissut toiveensa. Ainut mitä sinä voit tehdä on joko hyväksyä se ja siis lopettaa menneistä murehtiminen, tai sitten tehdä lopullinen toisenlainen ratkaisu erillään jatkamisesta. Ero on aina kamalaa, mutta joskus kuitenkin ainut oikea päätös suhteelle jossa molemmat vain kokevat ahdistusta tai näköalattomuutta. Yksinjäämisen pelko ei ole oikea syy jäädä suhteeseen. Lopputulos on huono kaikissa tapauksissa. 26v ikä ei ole vielä missään nimessä liian vanha tutustua itseensä, miettiä kuka on ja minkälaisen tyypin kanssa voisi elämää rakentaa, eikä myöskään lastenhankinnan kannalta ole kiire vielä.
 19. Hei! Olen tällä hetkellä kovin hukassa. Lopetin juuri äsken avopuolisoni kanssa puhelun itkua tihrustaen. Keräsin nimittäin viimein rohkeuteni ja kyselin miten meidän naimisiin menon laita oikein on, näkeekö hän edes meitä koskaan onnelisesti naimisissa. Päällimmäisenä kysymyksenä itselläni tällä hetkellä on kysymys, miksi edes olemme kihloissa? Elikkäs kerrotaampa tilannetta hiukan auki. Olemme olleet 5 vuotta yhdessä, josta 2 vuotta kihloissa. Lähes 4.5 vuotta asuttu saman katon alla. Avopuolisoni on minun ensimmäinen kumppani ja yhteisen taipaleen alussa olen ollut vasta 21-vuotias. Kumppanillani on ollut muutamia suhteita ennen minua. Mennessämme kihloihin vuonna 2016 oli tieto ettemme olisi yli 3 vuotta kihloissa, vaan aiemmin menisimme naimisiin. Yhä edelleen ollaan kihloissa jurnuttamassa, häitä ei edes saa suunitella. Voi sitä päivää kun menimme kihloihin olin onnesta soikeana, kun onhan se lupaus naimisiin menosta. Rupesin suunnittelemaan ja ehdottelemaan, kunnes hän kävi iskemään kapuloita rattaisiin. Mutta, ainiin, eihän mua ole KOSKAAN kosittukaan! Näin minä asian olen kokenut ja olen asian myös ilmaissut niin. Hän ei ole koskaan pyytänyt kättäni tai pyytänyt menemään kanssaan naimisiin. Vaan hommahan meni niin, että hän halusi mennä katsomaan sormuksia. Katselimme ja valitsimme sopivat perus rinkulat. Kun päivämäärän kirjausta kysyttiin olin vain hölmönä et, mikäs siihen tulee kunnes hän totesi vuosipäivämme siihen. Niin ja sehän oli kaksi viikkoa aiemmin jo ollut. Olin tietämättä kaksi viikkoa ollutkin jo kihloissa. Olimme silloin molemmat kesälomalla, eikä hän voinnut silloin kosia. Ainiin, ja minkäköhän vuoksi hän ei voinnut kosia. Hänen mielestään on nöyryyttävää jos mies joutuu naisen edessä alistua ja polvistua, pyytämään kättä. Voi jehna kun näin punaista kun asian laidan kuulin, minkä vuoksi ei voinnut kosia. Olin aina haaveillu polvi kosinnasta. Nyt minulla killuttaa sormus vasemmassa nimettömässä, mutta siihen ei liity mitään romanttista muistoa. Tämä hetki. Hän aina hokee miten asioiden on muututtava ennen naimisiin menoa. Miten minun on muututtava ihmisenä.. Miten hänen on asioita mietitävä. Hän joka on minulle sanonut vain kerran menevän naimisiin, niin ei voi olla varma olenko se oikea. Uskomatonta?! Luulisi jo 5 vuoden aikana sen tietävä. Ärsyttävää ylenpalttinen hokeminen siitä, että asioiden on ensiksi muututtava ennen kuin voidaan mennä naimisiin. Entäs kun ne asiat eivät muutu? Tulinkin puhelun jälkeen siihen tulokseen, etten tule koskaan hänen kanssaan pääsemään naimisiin. Me molemmat olemme omalla tavalla hyvinkin tempperamenttisiä ihmisiä. Yhdessä vaiheessa hän ilmoitti, että voisi ottaa minun sukunimeni. Nyt ääni oli kellossa se, että jos joku vaihtaa nimeä niin minä. Kuulema se on naisen vaihdettava nimi eikä miehen. Niin eikä hän voi olla se joka ottaisi meidän molempien sukunimet. Minusta pariskunnalla kuuluu olla yksi nimi! Typerää se on mennä naimisiin jos on eri nimet. Mikäköhän järki siinäkin olisi olla naimisissa ja nimet olisi eriävät. Jokaiselle saisit sitten selitellä miksei olisi yhtenäistä nimeä. Hän myös tietää, että haaveilen kirkko häistä ja tosiaan saan vaan haaveilla. Ei niitä ole tulossa. Totesikin tylysti, et ketä muka meidän häihin edes tulisi paikalla. Ei kuulema ketään. Ai niin hän kun ei tule äitini kanssa toimeen. Äidilläni on kuulema jotain häntä vastaan. Hyvin veikeää. Tuntuu, että joudun luopumaan omista haaveistani. Pelkään mahdottomasti eroa. En haluaisi erota. Pelkään, että jään yksin. Haluaisin jo lapsiakin, mutta en halua aviottomia. Haluaisin mahdollisille lapsille ehjän perheen, rakastavaisen perheen. Olen kuitenkin jo 26 vuotias. Tuntuu siltä, että jos eroan niin en tule kerkeämää saamaan kenenkään kanssa enään lapsia. Ennen kuin löytäisin ketään itselleni niin siihenkin uppoisi tovi aikaa. Nimittäin jos hän ei olisi 5 vuotta sitten ottanut yhteyttä olisin tod.näk. yhä edelleen sinkku. Kukaan ei myöskään ole yhteisen taipaleemme aikana osoittanut minkäänlaista kiinnostusta minua kohtaan. Nielenkö vain kohtaloni ja unohdan kaikki haaveeni lapsista ja kirkkohäistä?! Herra joka hokee, että pitää olla määränpäitä ja sitten kun niitä minulla olisi niin ovat vääriä. On varmaankin aika sekavasti kirjoitettu, mutta olen viisaita neuvoja vaille. Toivottavasti edes joku ymmärtäisi.
 20. Myydään kerran käytetty, pesulassa pesetetty, aivan ihanan kevyt häämekko pitsisellä yläosalla. Ostettu Tampereen Zazabellasta viime kesänä. Ovh. 750€. Takana nyöritys, joten menee n. 42-46 kokoiselle morsiammelle. Mitoitus n. 174cm pitkälle. Pakettiin kuuluu koristevyö sekä pukupussi. Lisäkuvia ja -tietoja annan mielelläni! Hp. 475€/tarjous. Nouto Raumalta, Laitilasta, tai sopimuksen mukaan Turusta.
 21. Myyn violetit pöytäliinat, jotka on itse ommeltu hääpöytiä varten. Liinoja on 8 isoa (koko noin 165 x 295 cm) ja kaksi pientä (koko noin 145 x 145 cm). Isoissa liinoissa on sauma keskellä. Pesetetty käytön jälkeen, mutta silitys jää ostajalle. Koko paketti hintaan 35 euroa, mutta yksittäin liinoja saa hintaan 4 € per iso liina ja 3 € per pieni liina. LIINAT MYYTY. Lisäksi myyn kultaista koristehelminauhaa 10 pakettia, joista jokaisessa on viisi 1,3 metsin pituista nauhaa. Kaikki paketit 10 €, yksittäin euro per paketti. Toimitustapa mielellään nouto Tampereelta. https://aijaa.com/IHibwP
 22. Myyn seuraavia häätavaroita: - Ikean Cylinder-maljakkosettejä 7 kappaletta, kirkasta lasia. Jokainen setti sisältää kolme maljakkoa (koot 28 cm x 8 cm, 23 cm x 10 cm ja 17 cm x 12 cm). Yhden setin hinta 7 €. Lisäksi yksi vajaa setti, josta puuttuu matalin maljakko, hintaan 4 €. - Ikean Tolsby-kehyksiä, jotka on tarkoitettu kahdelle kuvalle. Materiaali valkoista muovia, ja kuvakoko 10 x 15 cm. Yhteensä 18 kehystä, jotka saa hintaan 15 €. - Kelluvia kynttilöitä, väri valkoinen. Halkaisija 7,5 cm, kynttilässä piparireuna. Paloaika vähintään 6 tuntia (meidän häissämme paloivat jopa 8 tuntia). Yhteebsä 8 kynttilää, hinta 12 €. - Kultaisia koristekiviä 700 gramman pakkauksissa. Myyn 6 täyttä pakkausta, hinta yhteensä 5 euroa. Tavaroiden nouto Tampereelta. Yllä lueteltuja tavaroita on mahdollista saada myös yksittäin/pienemmissä erissä. En saa edelleenkään liitettyä kuvia suoraan, mutta linkin takana pitäisi näkyä. https://aijaa.com/EACZ8s
 23. Meillä oli kanssa melkein samanlailla, että mentiin kihloihin minun mieliksi tai etten loukkantuisi. Loppurupeama on tässä nyt se, että kumpikaan ei käytä sormuksia ja vuoteen kumpikaan ei ole pihahtanutkaan häistä tai suhteen tilasta. Luulen, että osasyy puhumattomuuteen on kun kumpikaan ei enää tiedä mitä sanoa tai pelkää että tulee loukatuksi. Tilanne meni jotakuinkin näin; mies oli kovasti puhunut naimisiin menosta ja kihlauksesta ja siis ihan parin vuoden ajan. Asia ei kuitenkaan edennyt mihinkään puheista vaan aina sanoi että mennäänkö kihloihin, no kiva mennään vaan yms. Oletin siis, niinkuin varmasti moni muukin olettaisi,että kosintoja nuo oli tavallaan. Yksi sateinen päivä sitten kun ei ollut mitään tekemistä sanoin miehelle; mennäänkö ostamaan nyt se sormus? Mies oli että joo mennään vaan. No minä kaupassa sovittelin ja ihmettelin kun mies olisi halunnut jäädä ulkopuolelle odottamaan kun ei jaksa sovitusrumpaa ja ei hän siellä mitään tee kommentteja heitteli. No mies jäi koruliikkeen sivuun penkille istumaan. Myyjä sitten jossain vaiheessa sanoi että tuo on oikein kaunis sormus kihlaksi ja totesin että joo niin on otan tämän ja näköjään maksankin, noh sitten ehkä nolointa ikinä mies nousee pystyyn että mitä mitä siis mikä sormus tuo on ollaanko menossa kihloihin? Kiva, myyjän ilme oli tässä vaiheessa jo melkonen. Otin sormuksen ja mentiin kotiin ja mies sitten että joo no kai se on pakko hakea hänellekin joku 10e sormus. Kysyin sitten; laittaisinko äidille viestin että olen kihlattu. Mitä toteaa mies? No; on siinä varsinainen kihlattu kun tyyppi vaan kävi hakee sormuksen ite mutta laita ihmeessä ja räkäset naurut päälle. Että näin... sen jälkeen oli jotenkin niiiiin vaivaannuttavaa koko homma eikä puhumisesta tullut mitään kun kumpikin oli ihan pihalla ja epätietoisia!
 24. Ehkä voit antaa teille molemmille aikaa tuntea tunteet rauhassa, vaikka ei ehkä mennyt niinkuin romanttisissa unelmissa niin elämä harvoin kuitenkaan toimii muutenkaan niin... ehkä vähitellen toivottavasti tilanne helpottaa ja tulee häiden suunnittelun myötä ilo ja onni enemmän esille? Ja mun mielestä on kuitenkin mieheltä kivasti tehty että kosii jos tietää että naimisiinmeno on sinulle tärkeää, vaikka ei olisi hänelle niin on halunnut sinua sen verran kunnioittaa että kosii ja on valmis menemään naimisiin. Vaikka on sinua miellyttääkseen tehnyt niin , niin eikö voi ajatella että onpa ihana ele että haluaa sinua miellyttää?
 1. Lataa lisää sisältöä