stream_title_66

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Tänään
 2. Myydään seuraavia häistä yli jääneitä koriste-esineitä -Ikean pullon mallisia maljakoita, täältä löytyy kuva: https://ibb.co/ew8KPk. 50 senttiä kappale, näitä löytyy 16 kappaletta. -Sinellin lasisia tuikkulyhtyjä: https://ibb.co/jCiVVQ. 2 euroa kappale, näitä löytyy 18 kappaletta. Sijainti Espoo, postitus onnistuu myös.
 3. Viimeisin viikko
 4. Aviopari kolmissa-nelissäkymmenissä iältään. Molemmat oman alan töissä, joskaan ei vakipaikoilla. Yhdessä oltu häiden aikaan n. 5,5 v. Ei lapsia eikä lemmikkejä, elämä tästä rakentumassa.
 5. Täytyy tunnustaa että kyllä on. Nimen vaihtaminen on kuitenkin semmoinen hässäkkä, että olisin luultavasti käynyt läpi paaaljon pitemmän pohdiskelun ja nieleskelyn miehen nimen ottamisessa, jollei puolison nimi olisi erikoinen ja mieleenjäävä. Lähtökohtaisesti olen kyllä ollut valmis puolison nimen ottamiseen koko ajan, mutta sanottakoon että tämä tekijä vauhditti päätöstä. Itse suhtaudun työni ym. intressieni pohjalta oikein myönteisestikin siihen että minut löydetään esmes googlella, ja sitä ajatellen on hyvä päästä olemaan ainoa nimeään. Tällä hetkellä perus nen-nimelläni minulla on tiettävästi parikin kaimaa...
 6. Kuulun avioehdon kannattajiin ja meillekin sellainen tulossa. Mielestäni on omanlaisensa kunnian- ja rakkaudenosoitus toista ihmistä sekä suhdetta kohtaan, kun haluaa ns. hyvän sään aikana miettiä ennakkoon myös niitä ikäviäkin vaihtoehtoja ja mitä yhteinen tulevaisuus voi pitää sisällään. Ikuisena varautujaluonteena tuntuu mukavammalta, kun on suunnitelma olemassa myös niihin tilanteisiin, mihin ei halua joutua.
 7. Mä koen, että kaikista pahin on jättää pukukoodi avoimeksi, tyyliin "siisti". Sitten vieraiden pitäisi osata arvata, laittaako farkut ja kauluspaidan vai iltapuvun. Meillä oli viime kesänä häät ja kutsussa oli dresscodeksi ilmoitettu "rennon juhlava (smart casual)". Tästä huolimatta äiti ja isä tulivat itse ja kehottivat myös tädin perhettä tulemaan cocktailmekossa/tummassa puvussa. Ei se meitä haitannut, sulhanen oli siellä sit vaaleassa puvussa ja ilman kravattia, minäkin aika rennossa lyhyessä juhlamekossa.
 8. Morsiamen isän kalvosinnappeja suomeksi on jälleen varastossa! Ilahduta, yllätä, liikuta, kiitä... http://verkkokauppa.pirteapaketti.fi/Kalvosinnapit-morsiamen-isaelle
 9. Hei, ei hätää! Itsekin jätin viestisi kommentoinnin lyhyeen, kun niin intona halusin päästä purkamaan tuntemuksiani! Harmillinen juttu tuo siskon tuomitsevuus ja siitä aiheutuva hänen mielipiteiden jännittäminen. Itse uskon kuitenkin, että sitten kun tyttöystäväsi on täysin varma päätöksestään ja halustaan avioitua, ei hän jaksa enää siskonsa mielipiteistä välittää. Se saattaa olla turhauttavaa, mutta näin tyttöystäväsi ainakin tulee harkinneeksi tarkkaan onko päätös todella oikea. Toki siskokin voisi luottaa paremmin pikkusiskonsa päätöksiin... @schatz-und-ich Tänään olen ollut jo rauhallisempi, onneksi. Tuo itse kosiminen on nyt mennyt jäihin puolison hyvin selkeiden vihjausten myötä. Itselläni ei olisi ollut kyse niinkään Suuren Kosinnan kaipuusta, vaan lähinnä siitä, etten haluaisi olla mikään veturi joka vie parisuhdetta aina eteenpäin siinä missä toinen vain raahautuu perässä. Olen siis ollut se aloitteentekijä rakkaudentunnustuksessa, yhteen muutossa ja kertonut ensin olevani valmis avioliittoon lähivuosina. Siksi tuntuisi hienolta, jos/kun se hitaampi puolisko ottaisi seuraavan askeleen ja kosisi. Lisäksi on minusta reilua, että kuljemme hitaamman tahtiin, sillä ketään ei saa painostaa näin isoissa asioissa. Vaikka täytyy myöntää, että myös kosinnan romanttisuus kutkuttaa minuakin ja haluaisin todellakin sen kokea! Näistä olenkin puhunut jo aiemmin. Nyt kun joku osaisi kertoa, miten aivot saadaan rauhoitettua ja lopettamaan tämän järjettömän hääkuumeilun!
 10. Meillä avustajat maksavat itse omat pukunsa koska saavat ne itse valita täysin vapaasti, en näe tarvetta sille että koko hääseurue omaisi jonkun tietyn värikoodin tai muutakaan.
 11. Itse haluan pitää oman sukunimeni ihan sen takia että mua on kutsuttu hyvin paljon pelkällä sukunimellä, ja sen takia koen sen melkein toiseksi etunimeksi. Armeijassa viimeistään tuli se tunne, että emmä osais olla joku muu kuin mikä minä nyt olen. Osasyy siinä etten puolison sukunimeä tahdo kokonaan itselleni on se että ollaan molemmasta samasta melko pienestä kylästä jossa kaikki tuntee kaikki enkä haluaisi että minua yhdistetään suoriltaan omilla kylillä mieheni isään joka on minulle tässä vuosien saatossa laukonut erittäin ilkeitä kommentteja liittyen vanhempieni elinkeinoon ja tästä ollaan oltu tuon tuosta tukkanuottasilla koko seurustelun ajan. Myös kun asia tuli puheeksi miehen äidin kuullen niin tämä meinasi vetää herneenpalot nenään kun sanoin että en välttämättä miehen sukunimeä haluaisi, niin tämä nyt tuntui olevan maailman suurin loukkaus heitä kohtaan. Teki mieli sanoa että tervetuloa 2010-luvulle, että ei kaikki ole niin mustavalkoista enää. Yhdistelmäsukunimeen toki olen valmis, samoin mieskin on puhunut sen suuntaista että hänkin voisi yhdistelmän mahdollisesti ottaa. Onneksi häihin on vielä aikaa niin ei tästä ole suuremmin stressattu ja kummallekin se on ihan ok vaihtoehto että molemmat pitää oman nimensä, ei nähdä tarvetta alkaa tappelemaan tästä asiasta.
 12. Ei ole tärkeää koska se tarkoittaisi sitä että ottaisimme automaattisesti miehen sukunimen (omani yleisimpien top vitosessa, miehen omaa muutamia tuhansia Suomessa).
 13. Me otettiin alusta asti vieraslistaa suunnitellessa sellainen suuntaus että ihmiset joita ei olla tavattu niin ei kutsuta, tämä tosin rajaa pois lähinnä jotain serkkujen aveceja ja kavereiden mahdollisia uusia kumppaneita. Musta henkilökohtaisesti ois outoa jos minunkin tärkeänä päivänä paikalla olisi ihmisiä joita en tunne, onneksi tuleva mieheni on samaa mieltä tästä asiasta. Samoin jätetään kutsumatta esimerkiksi omia pikkuserkkujani joita en ole itsekkään ole nähnyt montaa kertaa ja miehen setä- ja tätipuolet jotka hän pääsee näkemään ensimmäistä kertaa vasta tulevana kesänä.
 14. Tällä hetkellä vieraslista käsittää noin kuutisenkymmentä henkeä, mutta uskoisin tämänkin muuttuvan vielä jonkin verran. Reilu puolet on sukulaisia ja perhettä, loput sitten ystäviä aveceineen.
 15. Juhlapaikka varattiin ensin kun kirkon pääsee varaamaan sen verran myöhään ettei uskaltanut jättää sen varaan sitten. Ennemmin otetaan mieluisa juhlapaikka kuin mieluisa kirkko.
 16. Meillä häät syyskuussa 2019 ja juhlapaikka varattiin tämän vuoden tammikuussa eli reilu 1,5v ennen hääpäivää. Mitään varsinaista kiirettä ei olisi ollut, mutta haluttiin päästä lyömään päivä lukkoon ja varaamaan juhlapaikka.
 17. Ai kamala, unohdin viime kerralla kommentoida sun odottelujuttujasi! Pahoittelut. :c Siihen, että kyllästyy odottelemiseen ja kosii itse, sanoisin että kannattaa harkita pitkän aikavälin kannalta. Jos todella haluaa tulla romanttisesti kosituksi, niin kyllä sitä hyvää kannattaa silloin odottaa! Jos loppujen lopuksi vaan itse täräyttää toiselle että mennäänkö naimisiin, niin sitä joutuu sitten muistelemaan loppuikänsä ja harmittelemaan, kun ei ikinä saanut sitä Suurta Kosintaa. Mutta hei, ihana juttu jos teillä alkaa merkit viittaamaan h-hetken lähestymisen suuntaan! Mulla on todellakin kevättä rinnassa, lumet kun sulaa niin koko ajan lähestyy myös kesäkosinnan mahdollisuus...! Meillä on tämä kosinta-asia jäänyt nyt jo vähän taka-alalle, mutta mulla se on aina silloin tällöin mielessä. Ja muuten: sama juttu, tää on ainoa paikka jonne voin tätä purkaa! En oo halunnut kertoa kenellekään meidän kihlajaisaikeista, paitsi parhaalle kaverille/tulevalle kaasolle, mutta en halua pilata hänenkään "yllätystä" sitten kun asia vihdoin ajankohtaistuu.
 18. Suklaatastingia Turussa: https://fi.doerz.com/turku/chocolate-tasting Suomalainen Doerz listaa tekemistä paikallisten kanssa. Turusta löytyy mm. suklaamaistelua, jäätelömaistelua, kummitustarinoita ja paljon kaikkea muuta. Listoillemme etsitään myös uusia innokkaita jakamaan elämyksiä Doerzissa. Asiakkaat ovat pääosin turisteja, mutta myös paikallisia sekä ryhmiä kuten firma- ja kaveriporukoita. https://fi.doerz.com/turku
 19. Ompa hyvä, että saitte juteltua @schatz-und-ich. Kuinka avoimesti te naikkarit yleensä muuten puhutte kosinnan odottamisesta? Onko se elefantti huoneessa, yleinen avoimesti puhuttu asia tai joku muu? Ja onko kukaan huomannut kevään vaikutusta asiaan? Itse meinaan olla aivan sekaisin ja tuntuu, että ihan kohta joudun/pääsen jättämään tämän ketjun! Pieniä asioita arjessa ja hieman kummallista käytöstä havaittu. Ja tämä on ainoa paikka missä voin ajatuksiani purkaa! Voi kumpa tämä ei olisi se verenkierron häiriö aivoissa.
 20. Meidän hääpäivä on myös 27.7.2019 <3
 21. Onko kenelläkään kokemusta Villa Jääskelästä Vaajakoskella?
 22. Meillä häät heinäkuussa 2019. Itse olen juuri valmistunut ja töissä (ei vakipaikkaa), mies toimii yrittäjänä ja tekee siinä sivussa muitakin hommia. Yhdessä ollaan oltu 7,5 vuotta ja kihloissa seitsemän vuotta. Meillä on yhteisiä lapsia kolme (minulla lisäksi kaksi vanhempaa edellisestä liitosta). Eletään ns. ruuhkavuosia, joten paljon muutakin härdelliä on ja tässä lomassa yritetään järkkäillä häitä.
 23. Meillä häät heinäkuussa 2019 ja nyt on suunnittelut lähteneet jo käyntiin eli about 15kk aikaa ennen h-hetkeä.
 24. Meillä häät 27.7.2019. Hääpaikkavarattu, alustavat suunnitelmat tehty ja budjettihaarukka laskettu. Luulin olevani tosi ajoissa liikenteessä (hätähousu) ja selittänyt itselleni, että näin ruuhkavuosina on ihan luvallista ottaa vähän varaslähtöä asioiden säätämiseen Onneksi täältä löytyi muitakin innokkaita
 25. Aikaisemmin
 26. Täälläkin pari jolle tulossa vain yhdet sormukset. Kihlasormuksia ei ole ollut, joten vihkisormukset ovat ne The sormukset. Löytyi vielä sen verran näyttävät rinkulat, että niiden kaveriksi ei varmaan helposti toista löytyisikään... Olen kyllä itse paljon sormuksia käyttävänä miettinyt, että ehkä joskus mahdollisesti vuosipäivän, lapsen tms. elämäntapahtuman kunniaksi voisi samaan sormeen jonkun toisenkin sormuksen hankkia.
 1. Lataa lisää sisältöä