naisnalle

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

  Never

About naisnalle

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. uutta ovat puku, huntu, kengät, laukku vanhaa on sitten kengässäni oleva 1880 painettu suomen markka (venäjän vallan ajoilta) lainattua tulee helminauha kummitädiltä sinistä on sitten sukkanauha. (ja sitä ei heitetä... )
 2. hupaisista valsseista tuli mieleeni ystäväni, jonka häävalssina soi "elo tää juoksuhaudoissa".. sinällänsä surullinen laulu, mutta yksikään vieras ei ollut nauramatta ;D itse ajateltiin soittaa Turo Hevi Gees:ltä pari valssia, mutta en ihan häävalssiksi heidän valssejaan ottaisi
 3. meillä on kevät häät... joten voi olla ettei meidän ulkokuvista tule mitään : punanenää pelkääville varma vinkki on pyytää mustavalkokuvia, joissa ei värit näy, mutta maisemakuvat ovat silti upeita. tai jos haluaa värikuvia, niin silloin kannattaa olla suurentamatta kuvia, jolloin muuten huomaamaton punanenä suurenee ja näkyy.
 4. en ole kuullut mereen heittämisestä, mutta kuulin jonkun morsiammen polttaneen vanhan sukunimensä juhlapaikan takassa.... mä ajattelin sitoa oman vanhan nimeni ilotulitteeseen (meillä pieni ilotulitus) ja antaa sen räjähtää ja palaa ilmassa... : katsotaan uskaltaako sitä tehdä.... ???
 5. meillä tulomarssina on depeche moden "i want you now" ja poistumiseen olemme miettineet jotain nightwishin kaunista biisiä. (vihitään juhlatilassa). meillä ei ole häävalssia vaan se on meille sävelletty ja sanoitettu foxi. toisena tanssina tanssimme sitten valssin. (rakastan tanssimista, mutta inhoan valssia)
 6. meillä ohjelman suunnittelevat kaasot. heille on sanottu ettei tulisi mitään "leikkejä"!!! sukulaisille saa järjestää jonkinlaisen tietokilpailun ym., mutta sulhon ei tarvitse missään olla mukana! KAIKKKI OHJELMA TULEE HYVÄKSYTTÄÄ MEILLÄ! toki jos joku haluaa yllätyksenä esittää etukäteen harjoitellun vitsin, niin siitä vaan, mutta ketään "vapaaehtoista" ei pakoteta......... pääasia meidän häissä on vain olla!
 7. : no meidän häihin ei tule muuta ohjelmaa, kuin ruoka, valssi, kakku ja seuraavan morsiammen valinta, niin tietysti booli ;D. mielestäni vaipanvaihtoleikit ovat tosi kypsiä.... samon kuin joka ikisissä häissä annettavat kaulin ja tossu.. : (jotain muuta niiden tilalle?) sellaiset on kivoja ohjelmia, missä joukko ihmisiä on jo etukäteen harjoitellut jonkun sketsin tai näytelmän. se ei ole pakolla väänettyä (yleensä). itse halusin joskus paljon ohjelmaa tuleviin häihini, mutta sulho sai ymmärtämään asian laidan, onneksi..
 8. meillä appiukot hoitavat kuvaamsen, joten on pelkät ulkokuvat tulossa. jos kuitenkin on kauhea ilma, niin otamme ne niissä sisätiloissa joissa ei ole häävieraita....... mutta jos sataa, haluaisin sellaisen kuvan, jossa seisomme ison varjon alla. niin että siitä näkee sateen.
 9. minut yllätti se, kun aina olin luullut vanhempieni olevan innoissaan häitten järjestämisestä, mutta ei omia unelmiamme yritetään vähätellä, puhua pois jutuista, lisätä idioottimaisia leikkejä jne..... mutta onneksi minulla on kaasoni ja sulho jotka seisovat asioiden takana kanssani...
 10. meillä ei sen kummenpaa ohjelmaa,tietysti ne pakolliset puheet, ruoka+kakku, häävalssi ja ilotulitus. muuta ei ole suunniteltu. vapaata seurustelua ja tanssia... mitä se muuta vaatii....
 11. kun me etsimme juhlapaikkaa, pois listalta joutuivat heti ne joiden nettisivut olivat huonot/ niitä ei ollut. kun varteenotettavat paikat oli valittu niin lähetimme tarjouspyynnöt, joiden perusteella (vastauksen muoto, hinta jne) kävimme kahta paikkaa katsomassa. kuten arvata saattaa niin vain toinen valittiin ;D
 12. meille tulee tälläinen menu: tässä on meillekkin syömistä, kun olemme aika nirsoja ruokamme suhteen Hääbuffet italialaisittain Yrttigraavattu lohta ja Parmesanjuustoa Mortadella - aito italialainen! - miedosti valkosipulia Milanon salamia ilmakuivattu, hieno italialainen salami Promodorin kinkkua yrttikuorrutettuna Pastasalaattia punasipulia, yrttejä ja oliiviöljyä Vihersalaatti lisukkein marinoituja katkarapuja ja herkkusieniä erilaisia oliiveja yrtti-valkosipulimarinaadissa marinoituja valkosipulinkynsiä parsaa, tomaattia, kurkkua talon kastiketta Pastaa Carbonara Kananpojan rintafileetä, lime-inkiväärikermakastiketta Patonkia ja voita Italialaisia juustoja ja salaattia Kahvia/teetä/lapsille mehua ja kakkua : juomaksi otamme talon puna-ja valkoviinit
 13. Meillä on häät vasta huhtikuussa... joten en ole hääkukkia vielä saanut. Mutta voin kokemusten perusteella suositella Assi Laitista (Hämeenkadulla Iittalan tehtaanmyymälän vieressä on kukkakauppa). Hän tekee näyttävää jälkeä aika edukkaasti, näyttää mielellään kuvia asetelmistaan ja neuvottelee hinnoista... käyhän juttelemassa.
 14. onko jollain vinkkejä ongelmaani? Olen kaavaillut kuvausta vihkimisen jälkeen, jolloin juhlaväki siirtyy juhlapaikkaan. Vanhemmat toivottavat vieraat tervetulleiksi ja kaaso ja bestman ohjaavat ihmiset paikoilleen odottamaan meitä saapuvaksi. Ongelma onkin siinä, että entä jos viivymmekin kauan, niin että ihmiset joutuvat odottamaan meitä paikoillaan? MITÄ TÄHÄN KOHTAAN OHJELMAKSI ??? Onko jollain jotain fiksuja tutustumisleikkejä tms. ohjelmaehdotuksia? Oisin kiitollinen avusta, pääni on ihan tyhjä.... :-/
 15. ;D meillä on häät keväällä, ja sulhaseni rakastaa ilotulitusia! joten olen ajatellut ostaa joulukuussa säästöön (kaason luo) isompia ilotulitusraketteja 100-200 e:lla. sitten illan pimetessä seremoniamestari houkuttelee hääväen pihalle -> pieni ilotulitus! sulhanen yllättyy, mutta kaikki nauttivat! luvista sen verran, että juhlapaikan omistajilta täytyy olla lupa, sekä (ainakin turussa) kirjallinen lupa palolaitokselta palotarkastajalta. poliisi ei halua ilmoitusta ilotulitusesta. kannattaa miettiä!!