Jump to content
Naimisiin.info

Dreamday

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Haukipudas

Dreamday's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla on myynnissä juhlatelttoja jos joku tarvitsee.. 9*3m kokoisia 4 kpl ja yksi täysin käyttämätön 3*3m. Teltat voi liittää yhteen. laittakaa viestiä s.postiin niin laitan kuvia tulemaan. [email protected]
  2. Eikö löydy muita jotka suunnittelevat maalaishäitä? Tai muutoin kotona teltoissa tai ladossa pidettäviä häitä?
  3. Minä kutsun oman äitini (huippu tyyppi, olemme hyvin samanlaisia) ja ihanan anoppini kutsun myös. Olen jo sanonut heille, et jos jossain vaiheessa on jutut (seksi, exät, ym..) sellaisia et menee yli hilseen tai ei tahdo kuulla, niin aina voi käydä happi hyppelyllä siinä vaiheessa. Mut eipä taida olla ainakaan mitään sellaista mitä oma äitini ei tietäisi ja hyvin avoimia keskustelu anopin kanssa myös käyty. Minusta ne kruunaavat päivän, varsinkin äitini (tuntee minut parhaiten ja osaa varmasti vaikuttaa ohjelmaan niin että saan ikimuistoiset polttarit!
  4. Emme ole päässeet vielä oikin suunnittelemaan ohjelmaa. Minkälaisia leikkejä teille tulee ja missäpäin vietätte juhlia? Vieraat koostuu pääasiassa 23-35 vuotiaista, mutta myös vanhempaa väkeä on mutta vain muutamia. Ja sitten tietysti lapsia on.
  5. Olisiko kokemuksia perinteisistä maalaishäistä? Omat häät sijoittuvat maalle järven rannalle ja pellolle pystyttäisimme isohkon teltan minne mahtuu syömiset, tanssit ym. 80aikuiselle ja n.15.sta lapselle. Mielellään kuulisin kokemuksia niin leikeistä, ohjelmista ym.
  6. Minkähän kokoisista teltoista teillä on kyse kun hinnat nui katossa? Itse olen hankkimassa telttaa ja hinta on ollut 200neliöiselle teltalle 500€ (itse pystytys ja kuskaus) ja 12*6 eli 62neliöö 300€+70€lattia (teltta tuotuna,pystytettynä ja purettuna)
  7. Hmm.. täällä myös pohditaan kuinka sais järjestettyä teltassa häät.. on vain aika vaikea etsiä telttaa, kun en ole vielä löytänyt kuusamosta kuin yhden joka telttoja vuokraa
  8. Luin tässä juttuja ja pelkään jo että saankohan haluamaami pitopalvelua ollenkaan. Näyttää siltä ettei vuoden etukäteen varaus riitä vaan pitää olla vieläkin aikaisemmin liikkeellä. Huomenna katsomaan hääpaikkaa (toivottavasti vapaana) ja soittaa pitopalveluun.
  9. itse olin koulun kautta tilaisuuksissa niin palkatta kuin palkallisena. Riippui vastuusta ym. meiltä aikakin sai hankittua kaiken mahdollisen, jos koululla ei ollu hankimme sen jostain mm. pöytäliinat, koristeet ym..
×
×
  • Create New...