Jump to content
Naimisiin.info

taivaanmaalari

Rouva
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About taivaanmaalari

 • Birthday 03/31/1986

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

868 profile views

taivaanmaalari's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Löytyisiköhän jostain vielä vapaana oleva valokuvaaja Alavudelle 14.8.2010? Kuvaaja peruutti tulonsa ja nyt lievä paniikki löytää jostain uusi. Toiveissa olisi ottaa ainakin potrettikuvat sekä kuvia juhlasta.
 2. Katsotaan, jos löytyisi Etelä-pohjanmaan naikkareita tätä kautta.. Eli kertokaahan kokemuksia pitopalveluista lähinnä Ähtäri-Alavus-Seinäjoki-akselilla. Häät Alavudella, joten myös esim. Virtojen pitopalvelut varteen otettava vaihtoehto..
 3. Meilla häät Etelä-pohjanmaalla ja bändi tulee kustantamaan 1280 euroa matkakuluineen ja ovat lupautuneet soittamaan 3x45 min. Jäseniä bändissä viisi.
 4. Täällä puvun teettäminen myös mielessä. Nyt olisin kysellyt, onko kukaan kanssasisarista teettänyt pukuaan Belle Modestessa? Itse olen saanut päähän pinttymän heidän korsetteihinsa ja siis haluaisin myös puvun sieltä.. Siksi olisi siis mukava kuulla kokemuksia ja mielipiteitä heidän toiminnastaan. Olen itse melko kaukaa, joten kaikki info etukäteen olisi tervetullutta, ettei tarvi jälkeenpäin katua...
 5. Meillä häät miehen kotipaikkakunnalla ja molempien nykyisellä asuinpaikkakunnalla.
 6. Olisiko kellään laittaa kuvia näistä "olkapää/hartia" kimpuista? Itse haikailen kovasti sellaisen perään, mutta niistä löytyy aika vähän kuvia...
 7. Haluaisin kuulla mielipiteitä pöytäliina- ja väriongelmaan liittyen. Eli meillä teemaväreinä viininpunainen, musta ja ripaus hopeaa. Nyt mietinnässä pöytäliinojen väri. Juhlapaikalla on viininpunaiset pehmustetut tuolit. Aluksi mietin, että liinat olisivat viininpunaiset ja servetit mustat. Nyt kuitenkin olen pohtinut, jos värit olisivatkin toisinpäin, eli liinat olisivat mustat ja servetit viininpunaiset. Kaitaliinoja ei ole ajatuksissa, jonkinlaiset kynttiläkipot ja vihreitä viinipulloja kynttilä/kukkapidikkeiksi olisi ajatuksissa. Mitä sanotte?
 8. Meillä mies ollut vakitöissä jo useamman vuoden. Minä vielä opiskelen, mutta ehdin valmistua ennen häitä. Asutaan miehen omistamassa omakotitalossa, lapsia tai lemmikkejä ei löydy (mikäli tuota sulhasta ei lasketa )
 9. Täällä yksi morsian, joka painii menuongelman kanssa. Meille siis tulossa n. 140 hengen häät (lapsia n. 30), jossa tarkoitus tarjota lämmin ruoka seisovasta pöydästä. Haluttaisiin yksinkertaista ruokaa, mutta ei kuitenkaan mitään karjalanpaistilinjaa. Itse en syö punaista lihaa ja tiedän vieraissakin olevan useampi kanssasisar, joten pääruoaksi olen ajatellut broileria. Omalta kohdaltani koen, että olisi mukava, mikäli häissä ei olisi mitään, mitä en itse pystyisi syömään. Miltä tällainen täysin raakile menuversio kuulostaisi? Hedelmäinen vihersalaatti Joku pastasalaatti Kolmas salaatti (mikä) Pääruoaksi esim. täytettyä broilerinfileetä Juustokasviskääryleitä yrttiriisiä/lohkoperunoita Ja lisäksi tietysti leipää, juustoa + ruokajuomat Pitäisikö lapsille olla erikseen jotain? Kaipaako menu jotain lisää? Ruoat on tarkoitus tilata pitopalvelusta ainakin osittain tai sitten otamme emännän, joka tekee ruoat paikan päällä. Kommentteja kiitos!
 10. Nostetaanpas tätä ketjua.. Eli kertokaapa kokemuksia+hintoja pohjanmaalla soittaneista bändeistä.. Hakusessa olisi siis bändi, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan. Mieluusti nuorempia soittajia, mutta kaikenlaiset kokoonpanot otetaan huomioon..
 11. Mitenkähän leveä tämä timanttisten titaanisormus on? Itekin haaveillut tuon miekkosen kanssa sellaisista kihlasormuksiksi...
×
×
 • Create New...