Jump to content
Naimisiin.info

sugi

Morsian
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About sugi

 • Birthday 01/12/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

sugi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Pussattiin sormusten laiton jälkeen,vaikka pappi ei mitään sanonu. Hyvin meni
 2. Meille tulee koivua ulos portaiden viereen ja sisälle pöytiin koivunlehtiä, luotamme siihen ettei kukaan niiden takia kuole.
 3. Tuollainen bonjourpuku tulee,sulho näytti kommeelta siinä Tosin kullanvärinen solmio.
 4. Meillä on Kuula ja luultavasti lähtömusiikkina Verdin juhlamarssi oopperasta Aida
 5. Taitaa olla Zen cafen Tuulensuoja. Se kuulu eräänä yönä monta kertaa..
 6. Teen itse jonkinlaisen luonnollisen meikin. Vanhojen tansseissa petyin meikkiin jonka ammattilainen teki.
 7. Ainakin mukavia ihmisiä siellä andreasenilla on ja sormukseenkin olen tyytyväinen. Kihlojen rodinoinnin saa kaupanpäälle ja vuoden päästä on ilmainen kivien tarkistus/mahdollinen kiristys.
 8. “Sen tähden mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa, ja heistä tulee yksi liha.” (1. Moos. 2:24) Tämän takia ja siksi kun itsekin sitä halutaan.
 9. Meille tulee (toivottavasti) ihana,rakas rippipappimme,joka tunnetaan siis entuudestaan hyvin ja joka tuntee meidät. Pappi on mulle yks tärkeimmistä valinnoista ja petyn jos tätä pappia ei saadakaan jostain syystä. Kyseinen mies on ollu riparista asti meidän elämässä ja ainaki minä tykkään hänestä ihan hirmuisesti. Tiedän,että hän osaa puhua meille oikeilla sanoilla ja tuoda esille niitä tärkeimpiä asioita joita halutaan korostaa.
 10. Vaadin leukaparran jättämistä,tosin siistiähän sitä hieman vois..
 11. Ehkä lainaan äitiltä Christina Aquileraa, se on sopivan mieto mutta tuoksuu hyvältä. Ja mies laittaa mun ostamaa Ralph Laurenin Polo sportia, suosittelen!
 12. Andreasenilla teetin valkokultaisen rubiinisormuksen,oliskohan siinä kymmenen pienen pientä kiveä. Hintaa sille tulee alle 400 e. Tällainen se siis suurin piirtein on.
 13. Eikö kukaan juhli seurakuntakodilla? Meillä on juhlat seurakuntakodilla. Ei se ympäristö ole paras mahdollinen,mutta se on halpa ja lähellä. Ja se on onneksi vasta remontoitu,eli sisältä ihan viihtyisä.
 14. Meillä on varattuna Holiday innistä saunallinen(?) sviitti, hääpakettineen hinta 218 e.
×
×
 • Create New...