sugi

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sugi

 1. Pussattiin sormusten laiton jälkeen,vaikka pappi ei mitään sanonu. Hyvin meni
 2. Meille tulee koivua ulos portaiden viereen ja sisälle pöytiin koivunlehtiä, luotamme siihen ettei kukaan niiden takia kuole.
 3. Tuollainen bonjourpuku tulee,sulho näytti kommeelta siinä Tosin kullanvärinen solmio.
 4. Meillä on Kuula ja luultavasti lähtömusiikkina Verdin juhlamarssi oopperasta Aida
 5. Taitaa olla Zen cafen Tuulensuoja. Se kuulu eräänä yönä monta kertaa..
 6. Teen itse jonkinlaisen luonnollisen meikin. Vanhojen tansseissa petyin meikkiin jonka ammattilainen teki.
 7. Ainakin mukavia ihmisiä siellä andreasenilla on ja sormukseenkin olen tyytyväinen. Kihlojen rodinoinnin saa kaupanpäälle ja vuoden päästä on ilmainen kivien tarkistus/mahdollinen kiristys.
 8. “Sen tähden mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa, ja heistä tulee yksi liha.” (1. Moos. 2:24) Tämän takia ja siksi kun itsekin sitä halutaan.
 9. Meille tulee (toivottavasti) ihana,rakas rippipappimme,joka tunnetaan siis entuudestaan hyvin ja joka tuntee meidät. Pappi on mulle yks tärkeimmistä valinnoista ja petyn jos tätä pappia ei saadakaan jostain syystä. Kyseinen mies on ollu riparista asti meidän elämässä ja ainaki minä tykkään hänestä ihan hirmuisesti. Tiedän,että hän osaa puhua meille oikeilla sanoilla ja tuoda esille niitä tärkeimpiä asioita joita halutaan korostaa.
 10. Vaadin leukaparran jättämistä,tosin siistiähän sitä hieman vois..
 11. Ehkä lainaan äitiltä Christina Aquileraa, se on sopivan mieto mutta tuoksuu hyvältä. Ja mies laittaa mun ostamaa Ralph Laurenin Polo sportia, suosittelen!
 12. Andreasenilla teetin valkokultaisen rubiinisormuksen,oliskohan siinä kymmenen pienen pientä kiveä. Hintaa sille tulee alle 400 e. Tällainen se siis suurin piirtein on.
 13. Eikö kukaan juhli seurakuntakodilla? Meillä on juhlat seurakuntakodilla. Ei se ympäristö ole paras mahdollinen,mutta se on halpa ja lähellä. Ja se on onneksi vasta remontoitu,eli sisältä ihan viihtyisä.
 14. Meillä on varattuna Holiday innistä saunallinen(?) sviitti, hääpakettineen hinta 218 e.
 15. Japaniin, koska ollaan suunniteltu sinne menoa melkein koko seurustelun ajan ja Japanin kulttuuri kiinnostaa.
 16. Bestman tai sulhasen veli,riippuen kumpi kehtaa. Tai sitten kaaso,se ainaki kehtaa
 17. Meillä on myös melko vähän ohjelmaa: lauluesitys,puhe/puheita ja ehkä joku leikki tai muu hauska numero. Päätimme pitää kahvitilaisuuden ja se hieman mietityttää,että jos vieraat ehtivät syödä kakkua ja pullaa mahansa täyteen ennen kuin juhla on ohi, niin tuleeko niille sitten tylsää ja kurjaa kun ei ole mitään muuta syötävää?
 18. Kyllä mää lasit pidän päässä,kerran kokeilin piilareita eikä silmät oikeen tykänny. Muutenkin,oon aina rillit päässä ja näytän oudolta ilman niitä. Haluan olla oma itseni häissäkin,ilman silmälaseja olo vois olla epävarma ja outo.
 19. Ihastuin tähän,pitää vielä saada suostumus sulholta. Tyttö kaunis suloinen Sydämeltään iloinen Poimii kedon kukkasista kranssin sulhollensa Huomenna kun väistyy kuu Tyttö kaunis suppusuu Antaa hennon vartensa komistuksellensa Sulho vähä sanainen Ottaa vastaan kukkasen Nostaa rinnalleen morsiammensa Huomenna kun väistyy kuu Poika tyttöön lupautuu Antaa liiton merkiksi kruunusormuksensa Ja onnesta kilahtaa Onnesta rakastaa Onnesta laulaa saa Tyttö pojallensa Kyllä ne murehet tulla saa Kyllä ne hualet tulla saa Me kestetään mitä vaan Me ollaan Kimpale kultaa Lauri Tähkä ja elonkerjuu/Kimpale kultaa
 20. Varmaankin musta bonjour-puku ja joku kuviollinen liivi ehkä.
 21. Oon surkea salaamaan sulhaseltani mitään,koska oon niin innoissani aina esittelemässä ja kertomassa kaikesta hänelle Näytin jo kuvan puvusta jonka ehkä ostan. Mutta eihän se oo sama asia,kun se puku ei ollu mun päällä ;D
 22. Minä pyydän kahta ystävääni tai jompaa kumpaa heistä laulamaan Anna-Mari Kaskisen minä sinua rakastan.