bravo

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About bravo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on vihkiminen klo 15. Aikataulu seuraavanlainen klo 9.00-11.30 kampaus ja meikkaus(samassa paikassa) klo 11.30 eteenpäin puvun vaihto ja ehkä syömistä vähän juhlapaikalla(joka ihan kampaamon vieressä) klo 13-n.14 valokuvaus studiossa(joka n. 5min ajomatkan päässä juhlapaikasta ja kirkosta) klo 15 ja se on menoa sitten ;D Ja sen jälkeen toivottavasti alkaa mukavat ja rennot juhlat eikä tartte enää jännittää!!!!
 2. Niin meidän duo(juhladuo) ottaa 1000e. Me kuitenkin päädyttiin siihen koska kuulostaa hyvältä ja hommansa osaavalta. Mutta halpahan se ei ole.
 3. Tampereella Napsissa kampaus 40e ja meikki 40e, ja koeversiot 30e/kpl, eli yhteensä siis 140e, Kaason kampaus 40e.
 4. Itse varasin tänään hääkampauksen ja meikkuksen NAPSista. Kävin ekaa kertaa tänään leikkauttamassa ja värjäämässä hiukseni siellä ja olin kyllä lopputulokseen tyytyväinen. Häämme on syyskuussa ja aikoja oli vielä jonkin verran jäljellä että en ainakaan mielestäni liian aikaisin ollut liikenteessä...Hinta on mielestäni kohtuullinen (140e kampaus ja meikkaus koeversioineen)..Toivottavasti myös tulos on hyvä!!!! :
 5. Hei -k ja muutkin!! Me saadaan siis meidän huone kanssa vasta klo 14 käyttöön ja luovutus on myös klo 14. Olisin myös toivonut, että oltaisiin päästy jo aiemmin hääpäivänä huoneeseen käymään.. :-/
 6. Hei Vendela!! Myös minulla on haaveena, että voisin laulaa miehelleni kirkossa Romanssin(sua vain yli kaiken mä rakastan...). Itseeni on myös mietityttänyt se onnistuuko se, jos kovasti itkettää :-/Mielestäni se olisi vaan niin ihanaa. Olen esiintynyt jonkin verran ja laulanut myös oman äitini hautajaisissa, jossa myös itketti muuten paljon, mutta laulu meni kuitenkin hyvin. Tietysti hautajaisia ja häitä on ikävä verrata.. Mutta luulen, että itse päädyn siihen, että laulan kirkossa, meni hyvin tai huonosti. En usko, että se jännittää enää sen enempää, kuin muutenkaan se alttarilla olo. Ja jos laulu ei onnistu niin luulen, että vieraat ymmärtävät kyllä!! Lisäksi aion laulaa juhlapaikalla jotakin.
 7. Meilläkin on tai lähinnä mua hirvittää ajatus sulhon veljen lapsista..Ne ei todella osaa käyttäytyä ja kauhukuvissani jo nään kuinka ne päättää repiä pöytäliinan pöydästä ja kaataa kaikki koristeet ja juosta ympäri kirkkoo...Tykkään lapsista ja oon siis töissäkin päiväkodissa, ja stressaan varmaan niistä liikaa, mutta en oikeesti juuri noita lapsia haluais häihini. Mutta en kyllä tiä mitenkä sitä sanoiskaan. Edelleen toivon, että ne päätäis jättää ne kotiin :-?Muuten ajattelen, että lapset tuo ihan kivaakin ilmapiiriä häihin, kunhan pääsee ajoissa nukkuun ja ei tartte kattella aikuisten örvellystä..jota nyt ei muutenkaan tartte olla ::)Eli mun ongelma on vaan nuo huonosti käyttäytyvät lapset, jotka on elänyt kuin pellossa!!
 8. Meillä tässä juuri pohditaan, että mitä sormuksiin kaiverrettaisiin.. Sulhon mielipide oli selkeä, eikö se nyt ole ihan sama mitä siellä lukee, kun se on siellä sisäpuolella ::)Niin, niinhän se on.. Pitäisiköhän keksiä joku kiva kaiverrus sulhon sormukseen ;D
 9. Meille on varattuna hotelli tammerista Tampereelta saunallinen huone, johon kuuluu kuohuviinipullo&suklaata ja aamupala tarjoiltuna huoneeseen, hinta 210e. Mielestäni kohtuuhintainen Tampereen valikoimista..
 10. Mekin astelemme alttarille 15.9.2007 Keskustorin vanhassa kirkossa. Ja juhlia vietämme Bravo plazassa :-XAlkuperäinen kirkko toiveemme oli finlaysonin kirkko, mutta kun se on remontissa..Kaunishan tuo vanha kirkkokin on sisältä!!
 11. Onko kukaan ottanut Tampereella näitä kuvia muissa kuvaamoissa?Onko tietoa esim. ottaako Raimo J. Niemi??
 12. Onko aivan järjetön ajatus, että morsian laulaisi kirkossa?? Onko joku ollut sellaisissa häissä. Itse oon jonkin verran esiintyny ja laulanu muiden häissä kirkossa, mutta mietityttää onko laulaminen omissa häissä liian vaikeeta, kun on muutenkin liikuttava paikka?? :-?
 13. Me ollaan kans mietitty samaa, että booli laitettas tarjolle kahvin jälkeen. Ruuan kans meillä on tarjolla kuiteski viiniä. Tosin meidän paikasta saa itse ostaa juomaa ihan koko häiden ajan jos haluaa. Aluks ajattelin kans jos ruuan jälkeen jo laittas boolin tarjolle, mutta valitettavasti meillä ei ainakaan riitä rahat siihen vaihtoehtoon, kun juomatunnit lisääntyis huomattavasti :-/
 14. Heipä hei!! Kauniita kimppuja kyllä on ollut gerberasta!! Olisiko jollain vielä kuvia tai ideoita syksyn sävyissä olevista kimpuista, joissa olisi siis gerberaa, saa olla muutakin. Myös lisää haluaisin kuvia roikkuvista kimpuista, mutta kuitenkin melko yksinkertaisista.. Kylläpä olisi taas toiveita, mutta jos jollain on kuvia, niin laittakaa ;D
 15. Hei!!! Täällä Tampereen suunnalla tota "sydänvessapaperia" saa ainakin ympärivuoden lähes kaikista kaupoista, että ei syytä huoleen, jos sen valmistusta ei lopeteta!!