Sposa felice

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Sposa felice

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Viime talvena pyysin Flow'sta tarjouksen häihimme. Tarjous oli mielestäni hyvä, tarkka ja yhteydenotto nopeaa. Ruuat näyttivät ainakin ehdotuksessa houkuttelevilta. Olisimme hyvin voineet ottaa Flow'nkin, mutta loppujen lopuksi päädyimme Helmi Cateringiin - jota suosittelen lämpimästi. Olivat hintaluokaltaan samaa.
 2. Nimeä ei kumpikaan ole vaihtanut ainakaan vielä, nyt naimisiinmenosta on puolisen vuotta. Todennäköisesti otamme uuden, yhteisen nimen. Se on herättänyt positiivista mielenkiintoa. Sen sijaan kukaan ei ole kommentoinut sitä, että ainakaan toistaiseksi nimet eivät ole vaihtuneet, eikä ainakaan perinteisimpiin ratkaisuihin päädytty eikä päädytä.
 3. Herättiin kotona muutaman tunnin unen jälkeen, syötiin herkkuja aamupalaksi ja mentiin vanhempieni luokse brunssille. Paikalla oli kauempaa tulleita vieraita, ja siellä leppoisaa yhdessäoloa alkuiltaan asti. Oltiin kyllä tosi väsyneitä, kun juhliminen meni pikkutunneille asti.
 4. Ja nyt raporttia häidemme juomamenekistä 58 aikuiselle. Nämä meni (paitsi jotain viinipullonpohjia jäi): - 13 pulloa kuohuviiniä (sitä kaadettiin halukkaille lisää) - 13 pulloa valkoviiniä - 29 pulloa punaviiniä - 9 pulloa makeaa kuohuviiniä (kakun kanssa, 1 lasi/hlö) - n. 15 l boolia, n 7%:sta - 1,5 koria kaljaa Eli ihan hirveesti! Juhlat kesti 16-01, viiniä kaadettiin itse lähes 3 h kestäneen ruokailun aikana. Booli ja kalja tulivat tarjolle kahvien jälkeen n. klo 20.15, ja viiniä oli tarjolla koko illan. Meininki oli hyvä, kukaan ei ollut erityisen humalassa, aika moni kyllä iloisessa hiprakassa juhlakaluja myöten.
 5. Meillä meni näin: 8.45 herätys 10.00 lähdin kampaajalle, mies juhlapaikalle valmistelemaan 10.30-14.00 kampaus ja meikkaus samassa paikassa 14.00 pukeutuminen kotona 14.45 juhlapaikalle pyörimään, vähän valokuvia 16.00 juhla alkaa
 6. Meillä oli ruokailu klo 17-19, kakkua 19.30 ja iltapalaa klo 22, juhlat loppuivat yhdeltä. Iltapala teki kauppansa, vaikka (tai ehkä juuri siksi että) ruuat oli olleet tosi hyviä.
 7. Sovimme vihkijän kanssa vihkimisen kulusta puhelimitse etukäteen.
 8. Emme kuulu kumpikaan kirkkoon, mutta tätä tuskin edes tiesivät muut kuin lähipiiri ja kaverit. Siviilihäät on nyt vietetty, vihkimisessä oli vain lähimmät perheenjäsenet, juhlassa 50 muutakin. Kukaan ei kommentoinut vihkitavan valintaa mitenkään, ainakaan meille! Ja oikein juhlavat juhlat oli.
 9. Sormus on ihan älyttömän hieno. Se teetettiin mun toiveiden mukaan, eli on uniikkikappale ja kaunis. Se tuntuu hyvältä, on persoonallinen, uniikki ja makuni ja tyylini mukainen. Näin siis muutama viikko häiden jälkeen!
 10. Paisuivat jonkun verran. Alustavassa rakenteessa pysyttiin eli:vihkiminen ja hääillallinen 20 lähimmän kanssa, seuraavana päivänä isommat juhlat, joiden ruokaan ja juomaan panostetaan. - vieraita kutsuttiin aiotun 50 asemasta 80 - pitopalvelu oli paljon kalliimpi kuin aluksi ajattelimme (mutta todellakin kannatti!) - kävin kampaajalla ja meikkaajalla enkä laskenut siinä euroja (olin kuvitellut selviäväni ilman) Nyt jälkeenpäin ajatellen ei kaduta että paisui, tosin en varmaan olisi katunut sitäkään jos vieraita olisi ollut vähän vähemmän.
 11. Vastasi aika lailla, tosin ei ollut tarkkoja odotuksia. Kaikki meni hyvin, mitään yllättävää ei sattunut. Yllättävää oli tosin se, että yhtään ei jännittänyt, ja se, miten järjettömän nopeasti koko juhla meni. Se oli ohi lähes hujauksessa! Suosittelen kaikille muillekin kahden päivän jhulimista, se yksi ilta olis ihan liian vähän!
 12. Mulla oli oma huulikiilto, jota meikkaaja laittoi ja lisäsin itse illalla. Muuta en tarvinnut. Ja itse asiassa oli niin hauskaa, etten edes tajunnut käydä peilistä katsomassa olisko jotain pitänyt lisätä! Omia meikkejä oli kyllä mukana, mutta siis turhaan.
 13. Minimoimme etukäteen hössötyksen ja keskityimme suunnittelussa suuriin linjoihin kuten ruokaan ja juomaan. Päivä oli hieno, mutta kuitenkin vaan yksi juhla, joka juhlakaluna ollessa meni ihan käsittämättömän nopeasti. Olen tyytyävinen, että satsattiin lähinnä niihin isompiin juttuihin. Jos tykkää pohtia pieniä yksityiskohtia niin hyvä, mutta jos sitä ei tunne omaksi jutukseen niin parempi jättää sikseen ja olla stressaamatta, sillä juhlissa kukaan ei niitä huomaa! Hädin tuskin itse huomasin millaisia tuikkuja oli pöydissä, saati miten pöytäohjelmat, servetit ym. oli aseteltu, vaikka niitä etukäteen olin miettinyt. Juhla oli siis vaivan arvoinen, mutta olen iloinen, että suunnitteluun käytettiin 'vain' muutama kuukausi, eikä yksityiskohtia tai juhlan tarkkaa kulkua lyöty liikaa lukkoon - odotukset juhlan sujumisesta olivat realistiset.
 14. Olin tosi tyytyväinen niin pukuun, hiuksiin kuin meikkiinkin, mitään en vaihtaisi.
 15. Meillä talvihäissä on 60 aikuista juhlissa klo 16-01. Alkoholia varataan näin: - 18 pulloa skumppaa (tulee 2 lasia per nuppi) - 18 pulloa valkkaria - 36 pulloa punaviiniä - 10 pulloa makeaa skumppaa kakun kanssa - 2 koria kaljaa - n. 20-30 litraa n. 7%:sta boolia Suurimmalle osalle porukasta juomat maistuvat hyvin, kuitenkin kohtuudella. Aika monta on myös niitä, jotka juovat vain ruuan kanssa pari lasia viiniä. Viiniä pitäis riittää myös loppuillaksi tosta satsista. Voin loppukuusta raportoida, riittikö. Mitä luulette?