Jump to content
Naimisiin.info

Sposa felice

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sposa felice kaikki viestit

  1. Viime talvena pyysin Flow'sta tarjouksen häihimme. Tarjous oli mielestäni hyvä, tarkka ja yhteydenotto nopeaa. Ruuat näyttivät ainakin ehdotuksessa houkuttelevilta. Olisimme hyvin voineet ottaa Flow'nkin, mutta loppujen lopuksi päädyimme Helmi Cateringiin - jota suosittelen lämpimästi. Olivat hintaluokaltaan samaa.
  2. Herättiin kotona muutaman tunnin unen jälkeen, syötiin herkkuja aamupalaksi ja mentiin vanhempieni luokse brunssille. Paikalla oli kauempaa tulleita vieraita, ja siellä leppoisaa yhdessäoloa alkuiltaan asti. Oltiin kyllä tosi väsyneitä, kun juhliminen meni pikkutunneille asti.
  3. Ja nyt raporttia häidemme juomamenekistä 58 aikuiselle. Nämä meni (paitsi jotain viinipullonpohjia jäi): - 13 pulloa kuohuviiniä (sitä kaadettiin halukkaille lisää) - 13 pulloa valkoviiniä - 29 pulloa punaviiniä - 9 pulloa makeaa kuohuviiniä (kakun kanssa, 1 lasi/hlö) - n. 15 l boolia, n 7%:sta - 1,5 koria kaljaa Eli ihan hirveesti! Juhlat kesti 16-01, viiniä kaadettiin itse lähes 3 h kestäneen ruokailun aikana. Booli ja kalja tulivat tarjolle kahvien jälkeen n. klo 20.15, ja viiniä oli tarjolla koko illan. Meininki oli hyvä, kukaan ei ollut erityisen humalassa, aika moni kyllä iloisessa hiprakassa juhlakaluja myöten.
  4. Meillä meni näin: 8.45 herätys 10.00 lähdin kampaajalle, mies juhlapaikalle valmistelemaan 10.30-14.00 kampaus ja meikkaus samassa paikassa 14.00 pukeutuminen kotona 14.45 juhlapaikalle pyörimään, vähän valokuvia 16.00 juhla alkaa
  5. Meillä oli ruokailu klo 17-19, kakkua 19.30 ja iltapalaa klo 22, juhlat loppuivat yhdeltä. Iltapala teki kauppansa, vaikka (tai ehkä juuri siksi että) ruuat oli olleet tosi hyviä.
  6. Sovimme vihkijän kanssa vihkimisen kulusta puhelimitse etukäteen.
  7. Emme kuulu kumpikaan kirkkoon, mutta tätä tuskin edes tiesivät muut kuin lähipiiri ja kaverit. Siviilihäät on nyt vietetty, vihkimisessä oli vain lähimmät perheenjäsenet, juhlassa 50 muutakin. Kukaan ei kommentoinut vihkitavan valintaa mitenkään, ainakaan meille! Ja oikein juhlavat juhlat oli.
  8. Sormus on ihan älyttömän hieno. Se teetettiin mun toiveiden mukaan, eli on uniikkikappale ja kaunis. Se tuntuu hyvältä, on persoonallinen, uniikki ja makuni ja tyylini mukainen. Näin siis muutama viikko häiden jälkeen!
  9. Mulla oli oma huulikiilto, jota meikkaaja laittoi ja lisäsin itse illalla. Muuta en tarvinnut. Ja itse asiassa oli niin hauskaa, etten edes tajunnut käydä peilistä katsomassa olisko jotain pitänyt lisätä! Omia meikkejä oli kyllä mukana, mutta siis turhaan.
  10. Minimoimme etukäteen hössötyksen ja keskityimme suunnittelussa suuriin linjoihin kuten ruokaan ja juomaan. Päivä oli hieno, mutta kuitenkin vaan yksi juhla, joka juhlakaluna ollessa meni ihan käsittämättömän nopeasti. Olen tyytyävinen, että satsattiin lähinnä niihin isompiin juttuihin. Jos tykkää pohtia pieniä yksityiskohtia niin hyvä, mutta jos sitä ei tunne omaksi jutukseen niin parempi jättää sikseen ja olla stressaamatta, sillä juhlissa kukaan ei niitä huomaa! Hädin tuskin itse huomasin millaisia tuikkuja oli pöydissä, saati miten pöytäohjelmat, servetit ym. oli aseteltu, vaikka niitä etukäteen olin miettinyt. Juhla oli siis vaivan arvoinen, mutta olen iloinen, että suunnitteluun käytettiin 'vain' muutama kuukausi, eikä yksityiskohtia tai juhlan tarkkaa kulkua lyöty liikaa lukkoon - odotukset juhlan sujumisesta olivat realistiset.
  11. Olin tosi tyytyväinen niin pukuun, hiuksiin kuin meikkiinkin, mitään en vaihtaisi.
  12. Meillä talvihäissä on 60 aikuista juhlissa klo 16-01. Alkoholia varataan näin: - 18 pulloa skumppaa (tulee 2 lasia per nuppi) - 18 pulloa valkkaria - 36 pulloa punaviiniä - 10 pulloa makeaa skumppaa kakun kanssa - 2 koria kaljaa - n. 20-30 litraa n. 7%:sta boolia Suurimmalle osalle porukasta juomat maistuvat hyvin, kuitenkin kohtuudella. Aika monta on myös niitä, jotka juovat vain ruuan kanssa pari lasia viiniä. Viiniä pitäis riittää myös loppuillaksi tosta satsista. Voin loppukuusta raportoida, riittikö. Mitä luulette?
  13. Voihan sitä pitää juhlat ilman kimpunviskontaa ja ryöstöjäkin. Eli ihan sellaiset juhlat kuin itse haluaa! Ja sehän on sitten vielä toinen juttu, missä vihitään ja kenen läsnäollessa. Älkä juuttuko kaavoihin, vaan tehkää juuri niin kuin itse haluatte!
  14. Tilattiin sormus kolme kuukautta ennen häitä. Saatiin se pari viikkoa ennen häitä, mutta seppä olisi tehnyt nopeammin, jos olisi tarvinnut. Nyt sovittiin yhdessä että se aloittaa sen tekemisen vasta jouluruuhkan jälkeen.
  15. Helpostihan se budjetti paisuu. Meillä juhlien budjetti vajaat 6000 euroa, ei sisällä pukuja, kampausta, meikkausta, sormuksia, matkaa. Hääyön olemme kotona, musiikkiin ei käytetä ollenkaan rahaa (levyltä tulee), tosin yksi maksullinen esiintyjä, ei hääkarkkeja, ei hääautoa, kukkia vaan tarjoilupöytään, pöytäkorsitelut ilmaisia. Paikka on kiva (ja kallis), ja ruokaan panostetaan hurjasti, viiniäkin pitäis olla aika reilusti (tosin kohtuuhintaista). Kallista on kaikki ainakin pääkaupunkiseudulla, ja vähänkin tavallisuudesta poikkeavaa tarjoavat pitopalvelutkin ovat aika tyyriitä.
  16. Molempien vanhemmat tarjoituivat maksamaan, pyytämättä. Eli maksavat puoliksi JUHLAT, joiden budjetti alle 6000. Itse maksamme asut, sormukset, muut henkilökohtaiset menot, vihkijän, pienen perhejuhlan. (isot bileet erikseen).
  17. Aiotaan juoda samanlaisista laseista kun muutkin vieraat. Fiilistellään sit kotona omista laseista hyvää samppanjaa ennen / jälkeen bileiden.
  18. Rekisteröidyin juuri seurattuani keskusteluja täällä. Miehenikin on surffannut ja lukenut täältä juttuja! Ja tietää kyllä millä nimellä täällä aion kirjoitella.
×
×
  • Create New...