Jump to content
Naimisiin.info

Sposa felice

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sposa felice

  1. Ja nyt raporttia häidemme juomamenekistä 58 aikuiselle. Nämä meni (paitsi jotain viinipullonpohjia jäi):

    - 13 pulloa kuohuviiniä (sitä kaadettiin halukkaille lisää)

    - 13 pulloa valkoviiniä

    - 29 pulloa punaviiniä

    - 9 pulloa makeaa kuohuviiniä (kakun kanssa, 1 lasi/hlö)

    - n. 15 l boolia, n 7%:sta

    - 1,5 koria kaljaa

    Eli ihan hirveesti! Juhlat kesti 16-01, viiniä kaadettiin itse lähes 3 h kestäneen ruokailun aikana. Booli ja kalja tulivat tarjolle kahvien jälkeen n. klo 20.15, ja viiniä oli tarjolla koko illan. Meininki oli hyvä, kukaan ei ollut erityisen humalassa, aika moni kyllä iloisessa hiprakassa juhlakaluja myöten.

  2. Minimoimme etukäteen hössötyksen ja keskityimme suunnittelussa suuriin linjoihin kuten ruokaan ja juomaan. Päivä oli hieno, mutta kuitenkin vaan yksi juhla, joka juhlakaluna ollessa meni ihan käsittämättömän nopeasti. Olen tyytyävinen, että satsattiin lähinnä niihin isompiin juttuihin. Jos tykkää pohtia pieniä yksityiskohtia niin hyvä, mutta jos sitä ei tunne omaksi jutukseen niin parempi jättää sikseen ja olla stressaamatta, sillä juhlissa kukaan ei niitä huomaa! Hädin tuskin itse huomasin millaisia tuikkuja oli pöydissä, saati miten pöytäohjelmat, servetit ym. oli aseteltu, vaikka niitä etukäteen olin miettinyt.

    Juhla oli siis vaivan arvoinen, mutta olen iloinen, että suunnitteluun käytettiin 'vain' muutama kuukausi, eikä yksityiskohtia tai juhlan tarkkaa kulkua lyöty liikaa lukkoon - odotukset juhlan sujumisesta olivat realistiset.

  3. Meillä talvihäissä on 60 aikuista juhlissa klo 16-01. Alkoholia varataan näin:

    - 18 pulloa skumppaa (tulee 2 lasia per nuppi)

    - 18 pulloa valkkaria

    - 36 pulloa punaviiniä

    - 10 pulloa makeaa skumppaa kakun kanssa

    - 2 koria kaljaa

    - n. 20-30 litraa n. 7%:sta boolia

    Suurimmalle osalle porukasta juomat maistuvat hyvin, kuitenkin kohtuudella. Aika monta on myös niitä, jotka juovat vain ruuan kanssa pari lasia viiniä. Viiniä pitäis riittää myös loppuillaksi tosta satsista. Voin loppukuusta raportoida, riittikö. Mitä luulette?

  4. Minulle tärkeintä olisi vain olla naimisissa, joten voisin luopua siitä salailusta ja ulkomaanmatkalla vihkimisetä, mutta en oikein voi kuvitella itseäni hääkimpunheittäjäksi tai morsiameksi joka ryöstetään tms.  rakkaani taas ei myöskään tietenkään halua nopeaa toimitusta maistraatissa, koska kerran haluaa ne juhlat. Minä voisin maistraatissa naimisiin mennäkin.

    Voihan sitä pitää juhlat ilman kimpunviskontaa ja ryöstöjäkin. Eli ihan sellaiset juhlat kuin itse haluaa! Ja sehän on sitten vielä toinen juttu, missä vihitään ja kenen läsnäollessa. Älkä juuttuko kaavoihin, vaan tehkää juuri niin kuin itse haluatte!

  5. Helpostihan se budjetti paisuu. Meillä juhlien budjetti vajaat 6000 euroa, ei sisällä pukuja, kampausta, meikkausta, sormuksia, matkaa. Hääyön olemme kotona, musiikkiin ei käytetä ollenkaan rahaa (levyltä tulee), tosin yksi maksullinen esiintyjä, ei hääkarkkeja, ei hääautoa, kukkia vaan tarjoilupöytään, pöytäkorsitelut ilmaisia. Paikka on kiva (ja kallis), ja ruokaan panostetaan hurjasti, viiniäkin pitäis olla aika reilusti (tosin kohtuuhintaista). Kallista on kaikki ainakin pääkaupunkiseudulla, ja vähänkin tavallisuudesta poikkeavaa tarjoavat pitopalvelutkin ovat aika tyyriitä.

×
×
  • Create New...