Jump to content
Naimisiin.info

Isabelleza

Rouva
  • Viestit

    86
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Isabelleza's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mekin saimme häälahjaksi jonkin verran rahaa, vaikkei sitä erikseen toivottukaan. Rahaa meillä on mennyt digivideokameraan ja festarilippuihin sekä tulevaan häämatkaan. Vielä on hieman pätäkkää jäljellä, mutta eiköhän loput tule "tuhlattua" sitten tuolla lomakohteessa.
  2. Meille tuli sittenkin sukkanauhan ja heittokimpun tilalle alushousut! ;D Äijäni oli kaivavinaan vanhat, reikäiset (mutta toki puhtaaksi pestyt) alushousuni hameen alta ja minulla oli vastaavasti äijän pöksyt laukussani. Nuo alushousut saaneet juhlavieraat olivat ideasta riemuissaan ja naurua riitti!
  3. Kirkkoon tulomusiikkina oli Pachelbelin Canon in D ja sieltä lähtiessä Elgarin Pomp and circumstance. Kanttorimme soitti molemmat uruilla todella kauniisti! Häävalssimme Uralin pihlaja soitettiin viulun ja haitarin voimin. Romanttista!
  4. Säilytän oman sukunimeni ja liitän siihen perään miehen sukunimen. Näin syntyy aivan kamala nimihirvitys, jossa molemmat sukunimet päättyvät -nen! ;D
  5. No niin, nyt on kolme päivää käytetty stripsejä ja täytyy sanoa, että kyllä vaan tehoavat meikätytönkin keltaisiin hampaisiin! Ihan vitivalkoisia tuskin hampaistani saan, mutta selvästi on keltaisuus himmentynyt (mulla on siis luonnostaan keltainen hammasluu + juon aika paljon teetä). Ensin ajattelin, että kunhan kuvittelen, mutta kun sulhanenkin oli samaa mieltä hampaiden vaalentumisesta, niin uskottavahan se on.
  6. Isabelleza

    Erilainen häämarssi

    Kertokaas Pachelbelin Canon in D:n valinneet, että tuleeko kappale cd:ltä vai soittaako kanttori uruilla? Mielestäni tuo kappale on aika pitkä (yli 5 min) ainakin cd:ltä soitettuna... Liian pitkä tulokappaleeksi? :-? Tietysti kappaleen voi vaimentaa pois cd:ltä soitettaessa ja uruilla kanttori pystyy soittamaan lyhyemmän version...
  7. Kävin Nummen Narsississa kysymässä hintoja kolmelle vieheelle ja kahdelle rannekukalle. Molemmat tulevat punaisista ruuruista ja ovat mahdollisimman yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Vieheiden hinta oli muistaakseni alle 10e ja rannekukkien jotain 12e. Ei paha! Lopullisen mielipiteeni esitän kyseisestä kukkakaupasta vasta valmiit vieheet ja rannekukat nähtyäni. Nyt voin jo kuitenkin suositella rauhallista ja ystävällistä palvelua.
  8. Hieman kuninkaallisia hääpareja... Tanskasta Espanjasta Iso-Britanniasta
  9. Kiitos vastauksesta Relle! Kauniit tulee noista teidän "paikkakorteista"! Eipäs tullut tämän tytön mieleen kääntää niitä noin vaakasuoraan... : ;D
  10. Relle, miten toteutit kehyksistä paikkakortit? Pähkäilen nimittäin itse samojen kehysten kanssa, että miten niistä saisi kauniit, juhlavat ja "spesiaalit" muistot vieraille...
  11. Isabelleza

    Paikkakortit (kuvia)

    *Upupup Onko kenelläkään ollut pientä valokuvakehystä paikkakorttina? Kuvia?
  12. Olisiko ihan typerä idea heittää sukkanauhan (ja morsiuskimpun) tilalla jokin pieni "lahja", esim. pehmonalle, jolla on sydän käsissään (tms. siirappista )? Haluaisin säilyttää sukkanauhani "sukuperintönä" tuleville tyttärilleni ja morsiuskimppua minulle ei edes tule. (Tuo villahousujuttu oli hauska ;D)
  13. Minä myös liityn Mäkisen suosittelijoihin. Vaikkei minulle ihan uutta sormusta tulekaan, niin silti... Hän vaikutti todella asiantuntevalta ja oli muutenkin ystävällinen immeinen. Rauhassa kuunteli kaikki vuodatukset ja toiveet, eikä tyrkyttänyt väkisin mitään omia mielipiteitään. Nyt vain odottelen hääpäivää, jolloin saan ent. kihlani sormeen muutamalla pikkutimangilla höystettynä!
  14. NAM! Meille kanssa namibuffa! Häittemme teemavärit, valkoinen ja punainen, voisivat näkyä noissa karkeissakin. Mieleeni tuli ensimmäiseksi Mariannet, liitulakut, polka-karkit... Irttareissa on vaikka kuinka paljon erilaisia punaisia ja valkoisia (ja punavalkoisia ;D) karamelleja. Onko joku ostanut karkkeja (karkki)tukusta? Entä mistähän saisi noita pikkukauhoja, kuppeja tai karkkipusseja? Purkunkoista onkin tullut jo hyviä vinkkejä, vaikka osa karkeista menee varmasti myös ihan lasikulhoihin.
  15. Rowan Atkinson! ;D Siis jos meille sattuisi hänen näköisensä/tyylisensä pappi, niin eihän siinä alttarilla voisi repeämättä seisoa, heh! ;D Toinen bestmanimme kertoi häistä, joissa oli ollut vieraana. Pappi oli unohtanut julistaa parin aviopuolisoiksi! Vasta kirkosta ulos tultaessa pappi oli sännännyt hääparin luo ja kertonut, että jotain unohtui... Homma oli suoritettu loppuun kirkon edessä pihalla, kun kaikki vieraatkin olivat vielä paikalla.
×
×
  • Create New...