Johanne

Morsian
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

About Johanne

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Onpa hinnat nousseet valtavasti!(?) Meillä oli 2010 ( ei ollut nimellä dokumentaarinen kuvaus eikä ollut aamusta saakka) kuvaaja klo 14-01 (mukana myös viralliset hääkuvat) ja hintaa oli 450 euroa. Oltiin todella tyytyväisiä, nimeä en tähän hätään muista. Ihan ammattikuvaaja ja itse asiassa valokuvauksen ammattiopettaja tms se taisi olla.
 2. Minulla on ollut viime kesästä Trilogy sarjan keskikokoinen sormus ja aivan ihana on. Ei mitään valittamista ja välillä unohtuu töihin sormeen ja joutuu aika koville mutta mitään ei ole sormukseen tullut. Oulussa sain pari viikkoa häiden jälkeen pienennettyä sormuksen ilmaiseksi.
 3. Bestman sai bestman kaiverruksella olevan taskumatin ja toiselle kaasolle ostin 100 euron lahjakortin ravintolaan ja pari hänen keräämää kahvikuppia ja toinen kaaso sai lahjakortin jalkahierontaan, paketin muumi-laseja ja muumi-kattilan =)
 4. Meillä oli Juha Räty ja olen kyllä täysin eri mieltä kanssasi. Kuvia oli paljon ja ne olivat laadukkaita ja mahtava tunnelma oikein "huokui" kuvista. Itse hääkuvakin on aivan ihana.
 5. Salon Virhoa ja Virpi Väisästä hehkutan ihan täysillä. Eikä ne loppujen lopuksi juuri sen kalliimmaksi tulleet kuin muutkaan.
 6. Ei ole, kun ei ole vielä laskujakaan tullut Mutta saman tien maksetaan kun laskut tulee ja velkaa ei olla otettu.
 7. Onpas isoja summia. Meillä vieraita n. 40, tarkkaa määrää en muista mutta alle tonni tuli. Muita lahjoja tuli 2. Mitään ei pyydetty.
 8. En missään nimessä. Olin erittäin tyytyväinen niin pukuun, kampaukseen kuin meikkiinkin.
 9. Kyllä. Hymyilin ja nautiskelin sydämeni kyllyydestä. Siinä vaiheessa ei jännittänyt enää pätkääkään.
 10. Meillä oli häät Haukiputaalla Koivuhaassa ja oli aivan täydellinen paikka, kun meitä oli yhteensä n. 50. Suosittelen ehdottomasti muillekin!
 11. Ja täällä vielä kolmas toteaa, että Oulussa ON kallista. Tarkkaa hintaa en tiedä, mutta ainakin 201 euroa menee kampaukseen ja meikkiin + vielä päälle koekampaus ja meikkaus.
 12. Varjakan Kartanossa on vaihtunut yrittäjä ja sitä myöten meillä on ihan uudet sävelet Lisää infoa http://www.senaattori.net :maija (Jos mode tämän haluaa poistaa kaupallisena mainontana, se on hyvin valitettavaa. Tarkoituksenani on ainoastaan kertoa Varjakan Kartanon yrittäjävaihdoksesta) Minä kysyin viime kesänä Varjakan kartanoa ja hinta oli pompannut yli tuhanteen euroon. Tarkkaa hintaa en muista, kun hinnan takia jäi hei vaihtoehdoista pois...
 13. Kuten on esille tullut, ihmisillä on erilaisia käsityksiä. Meille ruokaan panostaminen tarkoittaa sitä, että otimme pitopalvelun jonka tiedämme taatusti hyväksi, koska pelkona itselläkin oli ylikypsät, kuivat ja sitkeät lihat. Nyt ei pelkoa ole ja tiedän että kaikki tehdään itse ja laadukkaasti.
 14. Juu, minäkin oletn pariinkiin otteeseen lukenut tuon pitkän Oulu-ketjun läpi eikä taida tosiaan sellaista paikkaa olla, joka nuo kaikki kriteerit täyttäisi.
 15. Vielä auki mutta 50-70. Todennäköisesti ruokailukin on siinä viereisessä rakennuksessa, jossa myös bändi soittaa.