Jump to content
Naimisiin.info

Johanne

Morsian
  • Viestit

    185
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Johanne kaikki viestit

  1. Onpa hinnat nousseet valtavasti!(?) Meillä oli 2010 ( ei ollut nimellä dokumentaarinen kuvaus eikä ollut aamusta saakka) kuvaaja klo 14-01 (mukana myös viralliset hääkuvat) ja hintaa oli 450 euroa. Oltiin todella tyytyväisiä, nimeä en tähän hätään muista. Ihan ammattikuvaaja ja itse asiassa valokuvauksen ammattiopettaja tms se taisi olla.
  2. Minulla on ollut viime kesästä Trilogy sarjan keskikokoinen sormus ja aivan ihana on. Ei mitään valittamista ja välillä unohtuu töihin sormeen ja joutuu aika koville mutta mitään ei ole sormukseen tullut. Oulussa sain pari viikkoa häiden jälkeen pienennettyä sormuksen ilmaiseksi.
  3. Johanne

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Bestman sai bestman kaiverruksella olevan taskumatin ja toiselle kaasolle ostin 100 euron lahjakortin ravintolaan ja pari hänen keräämää kahvikuppia ja toinen kaaso sai lahjakortin jalkahierontaan, paketin muumi-laseja ja muumi-kattilan =)
  4. Meillä oli Juha Räty ja olen kyllä täysin eri mieltä kanssasi. Kuvia oli paljon ja ne olivat laadukkaita ja mahtava tunnelma oikein "huokui" kuvista. Itse hääkuvakin on aivan ihana.
  5. Salon Virhoa ja Virpi Väisästä hehkutan ihan täysillä. Eikä ne loppujen lopuksi juuri sen kalliimmaksi tulleet kuin muutkaan.
  6. Ei ole, kun ei ole vielä laskujakaan tullut Mutta saman tien maksetaan kun laskut tulee ja velkaa ei olla otettu.
  7. En missään nimessä. Olin erittäin tyytyväinen niin pukuun, kampaukseen kuin meikkiinkin.
  8. Kyllä. Hymyilin ja nautiskelin sydämeni kyllyydestä. Siinä vaiheessa ei jännittänyt enää pätkääkään.
  9. Meillä oli häät Haukiputaalla Koivuhaassa ja oli aivan täydellinen paikka, kun meitä oli yhteensä n. 50. Suosittelen ehdottomasti muillekin!
  10. Ja täällä vielä kolmas toteaa, että Oulussa ON kallista. Tarkkaa hintaa en tiedä, mutta ainakin 201 euroa menee kampaukseen ja meikkiin + vielä päälle koekampaus ja meikkaus.
  11. Varjakan Kartanossa on vaihtunut yrittäjä ja sitä myöten meillä on ihan uudet sävelet Lisää infoa http://www.senaattori.net :maija (Jos mode tämän haluaa poistaa kaupallisena mainontana, se on hyvin valitettavaa. Tarkoituksenani on ainoastaan kertoa Varjakan Kartanon yrittäjävaihdoksesta) Minä kysyin viime kesänä Varjakan kartanoa ja hinta oli pompannut yli tuhanteen euroon. Tarkkaa hintaa en muista, kun hinnan takia jäi hei vaihtoehdoista pois...
  12. Kuten on esille tullut, ihmisillä on erilaisia käsityksiä. Meille ruokaan panostaminen tarkoittaa sitä, että otimme pitopalvelun jonka tiedämme taatusti hyväksi, koska pelkona itselläkin oli ylikypsät, kuivat ja sitkeät lihat. Nyt ei pelkoa ole ja tiedän että kaikki tehdään itse ja laadukkaasti.
  13. Juu, minäkin oletn pariinkiin otteeseen lukenut tuon pitkän Oulu-ketjun läpi eikä taida tosiaan sellaista paikkaa olla, joka nuo kaikki kriteerit täyttäisi.
  14. Vielä auki mutta 50-70. Todennäköisesti ruokailukin on siinä viereisessä rakennuksessa, jossa myös bändi soittaa.
  15. Koivuhaka Haukiputaalla =) http://www.parastalapsillehaukipudas.fi/koivuhaka.html
  16. Omista viinoista en muuten olekaan varma mikä on käytäntö nykyisin. Kun ei malta lukea loppuun Pitopalveluhan tuolla Hannuksessa on, joka pitää sieltä ottaa. Meidän juhlapaikassa on kaikki nuo, mutta ei _ranta_saunaa.
  17. Omista viinoista en muuten olekaan varma mikä on käytäntö nykyisin.
  18. http://www.hannuksenpiilopirtti.fi/
  19. Johanne

    Valmiina tilatut kutsut

    Itse googlettelin ja sitä kautta löysin korteille tekijän. Hintaa tuli 35 kutsulle kirjekuorineen 60 euroa eli edullisesti pääsin ja tyytyväinen olin kun kutsut tuli omilla kuvilla. Ja tuohon hintaan sain kahdet koevedokset eri materiaaleilla ja väreillä kotiin tuotuna, joista ei veloitettu erikseen kuin postikulut.
  20. Johanne

    Bridezillas-verkkokauppa

    Tällaisen tilasin kultaisena http://www.bridezillas.fi/ivory-prinsessamekko-p-1703.html Sain vihertävän mekon, jossa on ohuet spagettiolkaimet ja helma on suora, ei ole noita rypytyksiä. Väärä mekko lähetetty ja uusi saatu tilalle, joka on ihan ok.
  21. Johanne

    Bridezillas-verkkokauppa

    Tällaisen tilasin kultaisena http://www.bridezillas.fi/ivory-prinsessamekko-p-1703.html Sain vihertävän mekon, jossa on ohuet spagettiolkaimet ja helma on suora, ei ole noita rypytyksiä.
  22. Johanne

    Bridezillas-verkkokauppa

    Paketin sain, mutta puku ei ole kyllä sitä mitä piti olla
  23. Johanne

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minä tilasin koristeita häihini. Ei kuulunut mitään ja neljän viikon kuluttua laitoin sähköpostia. Sieltä vastattiin heti hyvin ystävällisesti että tarkistetaan tilanne ja ilmoitetaan seuraavana päivänä seurantakoodi. No postipoika toi paketin seuraavana päivänä ihan kotiovelle. Eli periaatteessa ihan hyvää palvelua. Kannattaa vain varautua kyselemään tilauksensa perään =) Ei ole edelleenkään tullut ja kun kyselin oli kakkukoriste loppunut ja tällä viikolla lupasivat toimittaa. Mitään ei ole se jälkeen kuulunut. Odotellaan. Nytpä olikin tullut viesti, että tilaus jätetty kuljetukseen. Että jospa se ensi viikolla tulisi. Eipä ole paketti tullut vieläkään.
  24. Minäpäs nostan tätä, kun itsellä olisi tarkoitus hakea Haaparannasta samalla juomia, kun siellä käymme muutenkin.
  25. Johanne

    Bändien hinnat

    4 * 45 minuuttia 550 euroa. Tarjoukset olivat tonnin luokkaa, joka olisi ollut aivan törkeän kova hinta meille Ainut yksittäinen asia häihin liittyen josta tonnin maksan on sormus ja se on kuitenkin loppuelämän. Mutta hyvä että on niitäkin jotka on valmiit maksamaan mitä bändit pyytää.
×
×
  • Create New...