Jump to content
Naimisiin.info

Johanne

Morsian
  • Viestit

    185
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Johanne

  1. Onpa hinnat nousseet valtavasti!(?) Meillä oli 2010 ( ei ollut nimellä dokumentaarinen kuvaus eikä ollut aamusta saakka) kuvaaja klo 14-01 (mukana myös viralliset hääkuvat)  ja hintaa oli 450 euroa. Oltiin todella tyytyväisiä, nimeä en tähän hätään muista. Ihan ammattikuvaaja ja itse asiassa valokuvauksen ammattiopettaja tms se taisi olla.

  2. Täällä on keskusteltu hääkuvaajista ja kun olen noita vaihtoehtoja katsellut, niin en kyllä ihmettele jos tuo J Räty on halvempi kuin moni muu. Ehkä "perustallaaja" ei osaa katsoa kuvia kovin kriittisellä silmällä, mutta jos on mitään käsitystä valokuvauksesta niin noita kuvia ei kyllä voi pitää kovin kummoisina. Mutta onneksi pääasia onkin että hääpari on itse tyytyväinen kuviinsa.

    Meillä oli Juha Räty ja olen kyllä täysin eri mieltä kanssasi. Kuvia oli paljon ja ne olivat laadukkaita ja mahtava tunnelma oikein "huokui" kuvista. Itse hääkuvakin on aivan ihana.

  3. Varjakan kartano 700e ja siihen kuuluu myös sauna ja majoitusmahdollisuus.

    Varjakan Kartanossa on vaihtunut yrittäjä ja sitä myöten meillä on ihan uudet sävelet :) Lisää infoa http://www.senaattori.net

    :maija

    (Jos mode tämän haluaa poistaa kaupallisena mainontana, se on hyvin valitettavaa. Tarkoituksenani on ainoastaan kertoa Varjakan Kartanon yrittäjävaihdoksesta)

    Minä kysyin viime kesänä Varjakan kartanoa ja hinta oli pompannut yli tuhanteen euroon. Tarkkaa hintaa en muista, kun hinnan takia jäi hei vaihtoehdoista pois...

  4. Itse googlettelin ja sitä kautta löysin korteille tekijän. Hintaa tuli 35 kutsulle kirjekuorineen 60 euroa eli edullisesti pääsin ja tyytyväinen olin kun kutsut tuli omilla kuvilla. Ja tuohon hintaan sain kahdet koevedokset eri materiaaleilla ja väreillä kotiin tuotuna, joista ei veloitettu erikseen kuin postikulut.

  5. Jännityksellä täälläkin odotellaan. Rohkeasti pistin tilauksen menemään, koska muualta en löytänyt morsiusneidolle mieleistä mekkoa.

    Johanne: Minkälaisen mekon tilasit, kun ei vastannut odotuksia?

    Tällaisen tilasin kultaisena http://www.bridezillas.fi/ivory-prinsessamekko-p-1703.html

    Sain vihertävän mekon, jossa on ohuet spagettiolkaimet ja helma on suora, ei ole noita rypytyksiä.

    Väärä mekko lähetetty ja uusi saatu tilalle, joka on ihan ok.

  6. Minä ottelen täällä jännityksellä, että milloin tulee ja mitä tulee. 7.1. tilasin morsiusneidolle mekon, saippuakuplia ja kakkukoristeen ja paketti odottaa vielä käsittelyä. Olin kyllä kuullut etukäteen firmasta huonoakin, mutta päätin ottaa riskin.

    Minä tilasin koristeita häihini. Ei kuulunut mitään ja neljän viikon kuluttua laitoin sähköpostia. Sieltä vastattiin heti hyvin ystävällisesti että tarkistetaan tilanne ja ilmoitetaan seuraavana päivänä seurantakoodi. No postipoika toi paketin seuraavana päivänä ihan kotiovelle.

    Eli periaatteessa ihan hyvää palvelua. Kannattaa vain varautua kyselemään tilauksensa perään =)

    Ei ole edelleenkään tullut ja kun kyselin oli kakkukoriste loppunut ja tällä viikolla lupasivat toimittaa. Mitään ei ole se jälkeen kuulunut. Odotellaan.

    Nytpä olikin tullut viesti, että tilaus jätetty kuljetukseen. Että jospa se ensi viikolla tulisi.

    Eipä ole paketti tullut vieläkään.

  7. 4 * 45 minuuttia 550 euroa. Tarjoukset olivat tonnin luokkaa, joka olisi ollut aivan törkeän kova hinta meille Ainut yksittäinen asia häihin liittyen josta tonnin maksan on sormus ja se on kuitenkin loppuelämän. Mutta hyvä että on niitäkin jotka on valmiit maksamaan mitä bändit pyytää.

×
×
  • Create New...