snowflaky

Aktiivijäsen
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About snowflaky

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://moonaandadam.weddings.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  UK
 1. Mulle kävi melko samalla tavalla, kimppuni oli täysin vääränlainen.. Mä kävin häiden jälkeen antamassa palautetta ja sain hieman korvausta kokonaissummasta. Otan osaa.. :-/
 2. Joo, kiitti vaan sympatiasta. Ongelmana oli se että en häiden jälkeen enää ehtinyt sinne Vivahteeseen Suomessa ollessa. Lennän suomeen tiistaina ja aion mennä sinne ensi viikolla käymään alkuperäisen kuvan kanssa ja kysyä että missä meni pieleen. Mua ei ees mun kimppu enää niin paljon häiritse, mutta kun ne miesten vieheet oli kans ihan hirveet ja tietty ne on nyt joka ikisessä kuvassa. Blaah, vieläkin ärsyttää ihan hemmetisti!! :-/
 3. Joo, good luck vaan Tähkä! Myyjien palvelualttiudessa ei tosiaan ole mitään vikaa, kivoja mimmejä kaikki! Mut lopputulos oli vaan tosi surkea ainakin mun kohdalla.. Ja mullahan siis oli kuva mukana, ihan värikuva vielä.. ;D
 4. Tuorlan kukkatalosta tilatut kukka-asetemat pöytiin olivat todella kauniit ja onnistuneet, juuri sellaiset kuin tilattiin. Kiitos Marika! Vivahteesta tilattu kimppu ja vieheet olivatkin sitten täydellinen katastrofi! Tilasin kimppuuni pinkkiä, vaaleanpunaista ja fuksiaa, kukkina mm. pioni, hortensia, orkidea.. Sain tummanpunaisia ruusuja ja joitain ihme oransseja palloja ja paaaljon vihreää, ja kimppuni näytti lähinnä jouluiselta ovikoristeelta. Kaiken huipuksi ne oli tunkenut jotain hemmetin apilan kukkia sinne!! Vieheiksi tilasin pienikokoiset ruusut, aniliinin punaiset sulhaselle ja bestmanille, isälle ja veljelleni vaaleanpunaiset ruusut. Äidille ja isoäidille korumaiset orkideavieheet, jotka sais olla isohkot verrattuina miesten vieheisiin. Miesten vieheet olivat jättiruusuja, sellaset miehen nyrkin kokoiset pelleruusut!! Ja kaikki tummanpunaisia. Äitini ja isoäitini orideavieheet oli pikkurillinkokoiset nyherrelmät joissa oli kaksi pientä orkidean kukkaa rautalangan päällä. Nämä olivatkin sitten ainoat joissa oli sentään käytetty oikeaa kukkaa!! En tiedä mikä meni vikaan, mulla oli täysin selkeät kuvat ja suunnitelmat mukanani kun kävin siellä kahteen otteeseen. Lisäksi listat, näistä kukista pidän ja en pidä. Voi että mua ärsyttää niiin paljon, ja menin vielä maksamaan etukäteen ja kimppu oli vielä törkeän kallis. Mulle sanottiin että harvemmin ovat tehneet yli 100 e kimppuja, mun tuli kuitenkin maksamaan 140 e koska halusin kimppuuni orkideaa! Ja en kyllä löytänyt kimpusta kuin yhden pienen orkideanoksan, jossa oli ehkä 3 kukkaa ja sekin oli ihan väärää väriä. Hääkukkamme olivat siis täysin epäonnistuneet, ne oli niin erilaiset että kun näin ne ekaa kertaa luulin että olivat lähettäneet väärät kukat, mutta kun vieheitä oli oikea määrä niin varmistui että nää on nyt sit tosian meidän hemmetin kalliit ja hemmetin rumat kukat.
 5. Mun kimppu, vieheet ja kaasojen kimput tulee vivahteesta, pöytäkukkaset Tuorlan puutarhalta. Vivahteesta olen saanut hyvää palvelua puhelimitse, paikanpäälle en ole vielä päässyt. Oli kiv akuulla että muillakin oli hyviä kokemuksia Vivahteesta!!
 6. Mun sulholla on bestman ja groomswoman, eli bestman on mies ja groomsman onkin woman.. Mulle tää on ihan ok! Mulla on kaks naispuolista kaasoa.
 7. Ooo, kiitti Ines! Onks se ihan kiva ja siisti paikka?
 8. Niinkö..? Kerro lisää Gerepo jos on omakohtaisia kokemuksia. Please. Tietääkö joku grillikatoksia tai muita grillauspaikkoja Turussa? Ainoa jonka tiedän on se ruissalon katos, mutta se on vähän kaukana keskustasta. Entä tietääkö kukaan siitä uittamon rannan uudesta saunasydeemistä, paljonko maksaa ja voiko varata pienelle porukalle? Entä onko siellä nyt mitään grillausmahdollisuutta? Notskia, takkaa..?
 9. Tässä olisi ensimmäinen hahmotelma aikataulusta 8.00 Herätys oman kullan kainalosta, aamupalaa 9.00 VPKn talon koristelua porukalla 11.00 Kampaus + meikki 13.30 Plazaan pukeutumaan 14.00 Lounas + chillausta 15.30-16.30 valokuvaus 17.00 Vihkiminen 17.30 Poistuminen riisisateessa Limoon ja sitten kurvaillaan juhlapaikalle 18.00 Vieraiden vastaanotto, onnittelut 18.30 Tervetulopuhe + toast 19.00 Ruokailu, pianomusiikkia taustalla 20.00 Isän puhe 20.10 Kakun leikkaus 20.30 Häätanssi, bändin eka setti alkaa (baari aukeaa) 21.15 Kaason puhe + joku ylläri leikki luvassa 21.30 Bändin toka setti 22.15 Hääkimpun ja sukkanauhan heitto 22.30 Bändin vika setti 23.15 Juhlinta jatkuu, hääpari poistuu vähin äänin hääyön viettoon.. Musiikkia CDltä 01.00 Juhlapaikka tyhjä
 10. OK, no hyvä tietää, sitä vähän pelkäsinkin tosta hohtogolfista. :-/ Mä olen suunnittelemassa sulholle suomeen pieimuotoisia ylläripolttareita ja nyt pitäis keksiä jotain vauhdikasta päiväohjelmaa ennen illan huipennusta. Eli jotain vesiurheilua tai muuta miehekästä, oisko ideoita? Polttarit on 2 päivää ennen häitä joten ei mitään vapaapainia tai muuta missä voi loukkaantua.. ;D N. 7 hengen jätkäremmille.
 11. Onko kukaan käynyt tuolla satamassa sijaitsevassa hohtominigolf paikassa?? Millasta siel oli, sivujen perusteella vaikuttaa ihan hauskalta.
 12. Tässä ois lisää marquise timattisormuksia
 13. Wow, kiitti kaikille vinkeistä!! Toi kuja kuva on ihana, kauniit värit!! Mut me varmaan suunnataan tonne Turun Linnan kulmille!
 14. Mulla on marquise timantti kihlasormuksessa. Käy vierailulla mun päikyssä, sivulla 14 on kuva mun kihlasta ja vihkistä! (Linkki on tossa alla)