juuliaj

Rouva
 • Content count

  216
 • Joined

 • Last visited

About juuliaj

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Vastasin, että viina on viisasten juoma. Meillä kaikki olivat ihan fiksusti lukuunottamatta anopin veljeä, joka oli sitten päättänyt ottaa taskumatin mukaansa. Tosin hän ei ehtinyt aiheuttaa ongelmia, sillä anoppi järjesti veljensä pois juhlista heti kun tajusi tämän olevan pikkuhiljaa aika humalassa. En edes huomannut hääpäivänä mitään, niin hyvin anoppi hoiti tilanteen. Tämä henkilö oli kuulemma vietävä pois, sillä hän on ennenkin käyttäytynyt aika kyseenalaisesti häissä ollessaan humalassa. Hän on viimeksi häissä ollessaan hoiperrellut tanssittamaan morsianta kesken ruokailun. Joten kiitokset anopille.
 2. Meiltäkin kyseltiin tuota. Koska menimme aika nuorina naimisiin, jotkut olettivat, että on käynyt "vahinko". Kysely ei kuitenkaan loppunut siihen. Ennen häitä utelijat olivat niitä, joiden mielestä kukaan ei muuten mene nuorena naimisiin, ellei ole perheenlisäystä tiedossa. Häiden jälkeen jouduimmekin taas vastailemaan vauvauteluihin. Häiden jälkeen utelijat sitten olivat niitä ihmisiä, joiden mielestä naimisiin menon jälkeen kuuluu heti saada lapsia. Nyt kun vauvautelujen aiheuttamasta ärsytyksestä on vihdoin toivuttu, voikin alkaa oikeasti harkita sitä perheenlisäystä
 3. Hääpäivämme oli mitä ihanin, ja välillä tulee hieman haikea olo sitä muistellessa. Mutta vaikka meillä oli todella mukava päivä, olen kuitenkin tyytyväinen elämääni vaimona ja tyytyväinen siihen, että minun ei enää tarvitse stressata eikä suunnitella mitään.
 4. En ole kokeillut, tuolla se lojuu kaapissa. En ole vielä jaksanut sitä pesulaankaan viedä : Aion kyllä pitää puvun itselläni, joten luultavasti joskus sitä vielä kokeilen.
 5. Minullekin on ollut ihan itsestään selvää, että kimppu on mukana häävalssin aikana. Tai eihän se toki mitenkään pakollista ole, mutta en ole tainnut olla yksissäkään häissä, joissa kimppu ei olisi ollut häävalssia tanssittaessa mukana. Itsekin tanssin kimpun kanssa ja kyllähän se kuvissa kivalta näyttää.
 6. Tämä voisi olla minun kirjoittamani. Olen jo pitkään pohtinut sitä, miksi äitini aina suhtautuu aika välinpitämättömän oloisesti opiskelumenestykseeni, mutta toisaalta olen kuullut muilta, miten ylpeä äitini on älykkäästä tyttärestään. Otin asian joskus puheeksi ja hän sanoi, ettei hän aina halua vaikuttaa niin innostuneelta, sillä hän tietää, että liiallinen hössötys ärsyttää ja hermostuttaa minua.
 7. ^Kannattaa kertoa asiasta vanhemmillesi. Sano, että olet pikkuisen pettynyt siihen, että he eivät reagoineet ilouutisiin millään tavalla. Voihan se olla, että he vaikkapa ajattelevat, että te ette ehkä halua, että he alkavat hössöttää jne.
 8. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli viime viikolla. Sain postia Kelasta ja eräältä sukulaiseltamme, joka oli kirjoittanut kuvallisen kertomuksen häistämme ja hääviikonlopulta, hän nimittäin oli Helsingistä täällä sukulaisten luona sen viikonlopun. Tosin sitä Kela-korttia ei ole vieläkään tullut...
 9. ^Sitä minäkin nauroin ;D
 10. Täydensimme häälahjaksi saamaamme Villeroy & Bochin Gray Pearl -astiastoa ja ostimme haarukat ja veitset Hackmanin Memory-aterinsarjaan, josta saimme lahjaksi isot ja pienet lusikat. Sekä astiat että aterimet olivat siis lahjalistallamme. Päätimme myös ottaa tietyn summan lahjarahoista mukaan häämatkalle.
 11. Lihavointi lainauksessa minun lisäämäni. Totta, avioliitossa syntyvän lapsen isä on automaattisesti aviopuoliso. Mutta mikäli aviopuoliso merkitään lapsen isäksi, mutta näin ei olekaan, riittää tämän asian purkamiseen DNA-testi. Eli ihan varmana tietona voin kertoa, ettei sekään silti kovin hankalaa ole. Ei tarvitse edes tietää lapsen biologista isää, vaan DNA-testillä voidaan myös todeta se, ettei oletettu isä olekaan lapsen isä. Tällainen OT tähän väliin.
 12. Saimme paljon ihania häälahjoja, mutta erityisen ihanan lahjan saimme ystäviltämme. He olivat etukäteen kertoneet hankkivansa meille jotakin erikoista listan ulkopuolelta, joten odotin innolla, mitä he ovat mahtaneet keksiä. Saimme kuumailmapallolennon! Olemme suunnitelleet lähtevämme lennolle heti miehen kesäloman alettua. Odotamme innolla, luvassa on varmasti upea kokemus!
 13. Saimme häälahjaksi aika paljon rahaa, vaikka erillistä rahatoivetta ei ollut. Emme siis toivoneet rahaa esim häämatkaa varten. Häälahjaksi saadut rahat olisi mukava käyttää esim astiaston täydentämiseen tai muuhun sellaiseen, josta jää muisto eikä esim laskujen maksuun. Todennäköisesti ostamme täydennystä lahjaksi saamiimme kahteen astiastoon ja ruokailuvälineisiin, mutta rahaa jää siitä huolimatta. Mihin te käytitte häälahjaksi saamanne rahat?
 14. 126 kutsutusta 93 pääsi tulemaan. Suurin osa heistä, jotka eivät häihin päässeet, asuvat ulkomailla.
 15. Olen muistaakseni täältä jostakin lukenut, että jos sinulla on kuvallinen kela-kortti, ei uutta (kuvatontakaan) tule automaattisesti, vaan se on tilattava. Kuvaton sen sijaan tulee automaattisesti.