Tiitiäinen

Rouva
 • Viestit

  34
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tiitiäinen

 • Taso
  Juniori
 • Syntymäpäivä 03/30/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

347 profiilin katselua
 1. Kirkko varattiin ensin, ajateltiin, että juhlapaikka löytyy kyllä ja niinhän siinä kävi
 2. Moi! Onko kukaan pitänyt tai suunnitellut pitävänsä hääjuhlia NoU:n majalla Nokialla? Meillä on nyt maja varattuna elokuun lopulle tänä vuonna vähän rennompiin ja lähipiirin kanssa vietettäviin hääjuhliin. Kokemuksia olisi kiva kuulla
 3. Täällä menneisyyteen mahtuu teinikihlat, sen pojan kanssa olimme yhdessä 3 vuotta, mutta lopulta ajauduimme eri suuntiin ja sovussa erosimme. Seuraava kihlaus johti avioliittoon, josta on kaksi 9v. lasta. Suhde narsistin kanssa kesti 10 vuotta. Avioerosta on nyt reilu 6 vuotta ja sen jälkeen ehdin mennä kertaalleen kihloihin, mutta se purkautui nopeasti. Nykyinen mieheni vei jalat alta kesän alussa ja häät on sovittu ensi vuoden syksyyn. En voisi olla onnellisempi ja tämä ihminen on aivan erityislaatuinen. Kun ikääkin on molemmilla jo 40:n kieppeillä, mahtuu elettyä elämää jonkin verran elämän helminauhaan. Mies on ollut aiemmin kertaalleen kihloissa, muttei naimisissa ja hänellä on aikuinen poika. Summa summarum; Älä koskaan kadu mitään, mikä on tehnyt sinut onnelliseksi. Kaikki kihlaukset ovat tuntuneet silloin oikeilta, mitä niitä jälkikäteen häpeilemään.
 4. Mies maksaa, ei ollut kuulemma edes vaihtoehto, että minä osallistuisin sormusten kuluihin, vaikka sitä ehdotin.
 5. 4 kk Mutta tämä vain tuntuu niin oikealta ja loppuelämän ihmiseltä. Miksi siis odottelemaan, jos molemmista tuntuu hyvältä.
 6. Onko kukaan pitänyt täällä pienempiä häitä? Meillä olisi tulossa vieraita max 40. Mietin, miten tila toimii pienemmälle porukalle. Ja lisää kokemuksiakin olisi kiva lueskella!
 7. Hääpäivänä minä 37 v. ja mies 42 v. Kihloissa siinä kohtaa vajaa vuosi.
 8. Niiiin ihania <3 Taidan kallistua vihreään kimppuun minäkin...
 9. Täällä toinen, joka sanoo (myös toisen kerran) Tahdon ja hääpäiväksi valikoitui 25.8.2018 kun haluamamme kirkko oli jo täysin varattu 18.8. Jännittävää, uusionaikkarina tänne juurille palailen... Paljon on 15 vuodessa tapahtunut hääjärkkäilysarallakin
 10. Taikataikina on ihan ehdoton juttu! Tosi halpa ja monikäyttöinen materiaali! Jos aikaa on, ei töitä tarvitse välttämättä edes paistaa. Antaa vaan kuivua itsekseen, aikaa kannattaa varata ainakin kolme vuorokautta. (nimim. jouluaskarteluja talossa, jossa ei ole uunia :) Mitä ohuempia koristeita tekee, sen nopeammin ne kuivuvat tai paistuvat. Piparkakkumuoteilla saa nopeasti samanlaisia koristeita, tosin ei niin yksilöllisiä.
 11. Noista pitopalvelujutuista vielä... Kokit laskee grammoina yhden hengen ruuan tarpeen, ja tämä yleisesti käytetty grammamäärä ei ole kovin iso! Tietty se on sellainen keskimääräinen, jotkut syö vähemmän kuin toiset.. Sama homma on kakun tilaamisessa. Eli kannattaa mainita, että haluatte normaalia runsaamman tarjoilun per henki, ja kunnolla varautumisen santsikierrokseen. Ja sama homma kakussa, kakku on todennäköisesti niin hyvää, että haluatte varautua siihen, että ihmiset saattavat hakea myös sitä reilusti lisää! Ei haittaa mitään, jos sitten itse sukulaisten kanssa jakaa jäljelle jääneet eväät ja syö niitä vaikka seuraavan viikon tai laittaa vielä pakastimeenkin. (kokemuksen syvällä rintaäänellä). Kamalampaa on, jos ruoka oikeasti loppuu kesken!!!!
 12. Kiitos kaunis!!! Ja nyt äkkiä kotiin pianon viereen tapailemaan... ;D
 13. Mistä siihen saa nuotteja? Mun pitäis soittaa jokin kaunis kappale viululla reilun kuukauden päästä häissä, eikä sopivaa kappaletta vaan vieläkään ole löytynyt... HELP!
 14. Hmmm... Lähes samoin kuin mulla, tosin häissä oli korvikset ja panta-kaulakoru, ja huomenlahjaksi sainkin rannekorun
 15. Huippuhauska idea!! ;D Mitä vastaavaa vois järkätä naisväelle ???