Jump to content
Naimisiin.info

Tiitiäinen

Rouva
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About Tiitiäinen

 • Birthday 03/30/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa

Recent Profile Visitors

973 profile views

Tiitiäinen's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Kirkko varattiin ensin, ajateltiin, että juhlapaikka löytyy kyllä ja niinhän siinä kävi
 2. Täällä menneisyyteen mahtuu teinikihlat, sen pojan kanssa olimme yhdessä 3 vuotta, mutta lopulta ajauduimme eri suuntiin ja sovussa erosimme. Seuraava kihlaus johti avioliittoon, josta on kaksi 9v. lasta. Suhde narsistin kanssa kesti 10 vuotta. Avioerosta on nyt reilu 6 vuotta ja sen jälkeen ehdin mennä kertaalleen kihloihin, mutta se purkautui nopeasti. Nykyinen mieheni vei jalat alta kesän alussa ja häät on sovittu ensi vuoden syksyyn. En voisi olla onnellisempi ja tämä ihminen on aivan erityislaatuinen. Kun ikääkin on molemmilla jo 40:n kieppeillä, mahtuu elettyä elämää jonkin verran elämän helminauhaan. Mies on ollut aiemmin kertaalleen kihloissa, muttei naimisissa ja hänellä on aikuinen poika. Summa summarum; Älä koskaan kadu mitään, mikä on tehnyt sinut onnelliseksi. Kaikki kihlaukset ovat tuntuneet silloin oikeilta, mitä niitä jälkikäteen häpeilemään.
 3. Mies maksaa, ei ollut kuulemma edes vaihtoehto, että minä osallistuisin sormusten kuluihin, vaikka sitä ehdotin.
 4. Onko kukaan pitänyt täällä pienempiä häitä? Meillä olisi tulossa vieraita max 40. Mietin, miten tila toimii pienemmälle porukalle. Ja lisää kokemuksiakin olisi kiva lueskella!
 5. Hääpäivänä minä 37 v. ja mies 42 v. Kihloissa siinä kohtaa vajaa vuosi.
 6. Niiiin ihania <3 Taidan kallistua vihreään kimppuun minäkin...
 7. Täällä toinen, joka sanoo (myös toisen kerran) Tahdon ja hääpäiväksi valikoitui 25.8.2018 kun haluamamme kirkko oli jo täysin varattu 18.8. Jännittävää, uusionaikkarina tänne juurille palailen... Paljon on 15 vuodessa tapahtunut hääjärkkäilysarallakin
 8. Taikataikina on ihan ehdoton juttu! Tosi halpa ja monikäyttöinen materiaali! Jos aikaa on, ei töitä tarvitse välttämättä edes paistaa. Antaa vaan kuivua itsekseen, aikaa kannattaa varata ainakin kolme vuorokautta. (nimim. jouluaskarteluja talossa, jossa ei ole uunia :) Mitä ohuempia koristeita tekee, sen nopeammin ne kuivuvat tai paistuvat. Piparkakkumuoteilla saa nopeasti samanlaisia koristeita, tosin ei niin yksilöllisiä.
 9. Noista pitopalvelujutuista vielä... Kokit laskee grammoina yhden hengen ruuan tarpeen, ja tämä yleisesti käytetty grammamäärä ei ole kovin iso! Tietty se on sellainen keskimääräinen, jotkut syö vähemmän kuin toiset.. Sama homma on kakun tilaamisessa. Eli kannattaa mainita, että haluatte normaalia runsaamman tarjoilun per henki, ja kunnolla varautumisen santsikierrokseen. Ja sama homma kakussa, kakku on todennäköisesti niin hyvää, että haluatte varautua siihen, että ihmiset saattavat hakea myös sitä reilusti lisää! Ei haittaa mitään, jos sitten itse sukulaisten kanssa jakaa jäljelle jääneet eväät ja syö niitä vaikka seuraavan viikon tai laittaa vielä pakastimeenkin. (kokemuksen syvällä rintaäänellä). Kamalampaa on, jos ruoka oikeasti loppuu kesken!!!!
 10. Kiitos kaunis!!! Ja nyt äkkiä kotiin pianon viereen tapailemaan... ;D
 11. Mistä siihen saa nuotteja? Mun pitäis soittaa jokin kaunis kappale viululla reilun kuukauden päästä häissä, eikä sopivaa kappaletta vaan vieläkään ole löytynyt... HELP!
 12. Hmmm... Lähes samoin kuin mulla, tosin häissä oli korvikset ja panta-kaulakoru, ja huomenlahjaksi sainkin rannekorun
 13. Huippuhauska idea!! ;D Mitä vastaavaa vois järkätä naisväelle ???
 14. Me annoimme bestmanille kaiverretun lasituopin ja kaasolle Viivi ja Vagner -sarjakuvakirjan. Lahjat annoimme hiljaisuudessa hääjuhlassa, muistettavia olisi ollut paaaaljon enemmänkin. Koska olemmat asuvat useamman sadan kilometrin päässä, päätimme muistaa heitä kuitenkin heti juhlassa. Ihana idea olisi antaa ne jonkun ehdottamat ruusut jokaiselle kiitettävälle, muuta ihmismäärä saattaisi olla puolet kutsutuista...
 15. Mä käytin kaikki kolme kokoa, ne isoimmatkaan ei ollu kovin isoja, n. 4 cm suoran sivun pituus Musta on kiva, kun ne on eri kokoisia, laitoin sit aforisminkin vähän koon mukaan, pidemmät isompiin jne.
×
×
 • Create New...