myy79

Rouva
  • Viestit

    390
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän myy79 kaikki viestit

  1. Me olemme olleet Rivalla sekä häämatkalla että aiemmin. häämatkalla yövyimme Villa Arancissa (www.villaaranci.it) ja sen La Roccassa, kattohuoneistossa joka sijaitsi aivan keskustassa. pidimme paljon paikasta, ei ollut liian metelöivä vaikka olikin keskustassa ja pystyi kävellen liikkumaan joka puoellle. Satamaan oli kivenheitto ja sieltä pääsi lähtemään eri puolille Gardajärveä. häämatkalla oltiin myös yksi yö Sirmionessa, oli tosi kiva paikka! sielä voisi käydä uudelleenkin! (se oli ex tempore yöpyminen, alkoi Riva kyllästyttää ja vrk:n varoajalla lähdettiin tuonne)
  2. Kummini tekemä ristipistotaulu sekä häämatka.
  3. Tässäpä parempi kuva kampauksestani. Aiemmassa kuvassa oli sivulta/takaa, nyt edestä.
  4. Sen mitä kerkesin nukkua, niin nukuin aika hyvin. joskus 2-3 välillä pääsin nukkuun, ja jo 8lta ylhäällä. ei olis pitäny nukkumaan mennessä ottaa paria siideriä, piti sit rampata yö pissillä..
  5. Meillä oli lapsille erillisessä tilassa varattu televisio ja playstation 2. He saivat katsella leffoja tai pelata. Lisäksi lapsille oli piirrustus ja väritystarvikkeita ja pelejä. Meillä oli 2 lastenhoitajaa tilattu 5 tunniksi heitä katsomaan perään.
  6. Tästä näkee hieman millainen kampaus minulla oli hääpäivänäni. Minullahan on lyhyet hiukset ja ne oli värjätty kahdella värillä. Hiuksiin ujutettiin myös tiara. Tuo kampaus oli aivan ihana!
  7. Tässäpä minun pukuni tositoimissa.. Valitettavasti tuossa kuvassa ei näy rintamuksen koristelu eikä tietysti laahuksen koristelu.
  8. Anskutin: Kiitos korjauksesta! En millään muistanut kummin päin tuo kirjoitetaan.. Mutta kappale on aivan ihana, pitäisi melkein kysyä meidän laulajalta, voisiko se tallentaa sen meille..
  9. meillä oli virsi sekä laulu jonka serkkuni esitti. laulun nimi oli silmät taivaan sinisen. meidän omaa biisiä (Oikeesti) kun ei saanut esittää, niin tuo oli sitten serkun hyvä löytö. Pekka Simojoen tekemä biisi.
  10. Meillä Italiasta palattu 8.9. Oli aivan ihanaa!! 2 vrk Venetsiassa ja 6pv Rivalla ja 1pv Sirmionessa. Käytiin Dolomiiteilla ja lähijärvillä sekä yhteysaluksella Limonessa ja Malcesinessa.. Ilmat olivat todella hyvät, vettä tuli vain illalla/yöllä. Lämmin oli, välillä kuuma (+26-32). Venetsian hotelli kyllä oli juuri häämatkalaisille sopiva.. Suosittelen Antigo Doge-hotellia.
  11. Mulla maksoi yhteensä 6 kimppua ja 8 viehettä n. 120euroa. Tein siis kaikki kimput itse.
  12. Mun itse tehty kimppuni.. Hintaa kaikille 6lle kimpulle ja 8 vieheelle tuli 120e..
  13. En ole saanut vielä, sillä sovimme, että huomenlahjat hankitaan sitten häämatkalta.
  14. Eipä tuota tullut itse kirkossa itkettyä. juhlassa meinasi pari kyyneltä tirahtaa, kun tuttu ihminen esitti meille "oikeesti" biisin..
  15. Tässäpä kuva kakunkoristeestamme. ethän kopioi tai linkitä kuvia mihinkään!!!
  16. ^^ Mun samantapainen on ihan täältä suomesta tilattu, saan sen sunnuntaina (tänään saanen valokuvan siitä). Tuo säilyy ihan huoneenlämmössä, sillä se on kuivattu.
  17. meillä tulee kertisastiat iltapalalle sekä "baariin". Eipähän tartte sitten pestä astioita tai pelätä, että menee rikki, kun porukka on pikkupäissään..
  18. Mulla on joulukuusta lähtien ollut geelikynnet, nyt on 3:t tipit menossa. Häitä ennen vaihdetaan vielä tipit ja laitetaan sitten ranskalaisena manikyyrinä noi kynnet. Mä olen tykännyt ihan vietävästi näistä kynsistä. Mulla on luonnostaan pitkät kynnet, mutta armottoman ohuet, katkeaa pidempänä kynnen puolivälistä asti pahimmillaan.. Nyt geelikynsien aikana ei ole katkennut yhtäkään, vaikka on pidemmät kynnet ja teen siivoustyötä.
  19. ^^ ihan olivat noin halpoja. liput varattiin n. puoli vuotta etukäteen. ja oli koneen vaihto berliinissä. Ja vaikka on halpislentoyhtiö, niin hintaan kuului "välipala".
  20. Air Berlinillä on lennetty aiemmin.
  21. Finlandersin Oikeesti.. Jos ei kirkossa saa sitä esittää, niin tiedustelemme, josko bändi sen meille esittäisi..
  22. Tuo häälotto onkin hyvä vaihtoehto hääkarkeille. Pitää vaan sitten muistaa joka porukkalotosta se yks ottaa itelle, nii pääsee osingoille, jos joku voittaa...
  23. Mun polttarit oli kans maailman parhaat, ainakin minulle. Lauantaina siivosin hikihatussa, olihan äiti aikonut tulla meille puvun etsintään (200km päästä). Ovikello soi ennen kymmentä ja mä et ei nyt vielä äiti voi tulla. Oven takana olikin Bestman, joka tuli noutamaan miestä polttareihin. Mietin vaan, että onpa pikkuveli myöhässä, kun ei vielä oo äitiä tuonu ja miehen polttarit jo alkoi (pikkuveli oli osallistumassa siis mieheni polttareihin). En tässä siis osannut edes aavistaa mitään.. joskus 12 maissa soi ovikello uudelleen, mä et jes, vihdoin äiti tulee. Avaan oven ja TODELLA suurena yllätyksenä oven takana olikin 5 ystävääni, mukaan lukien kaaso, jonka piti tulla vasta seuraavana lauantaina (oli ilmoittanut minulle kelloajan ja päivän, millon tulee. oli käyny ostamassa siis junaliput aiemmin viikolla). Minä ihan häkellyksissäni päästän porukan sisälle. Komennus tuli, että reppuun vuorokauden tavarat (unohdin heti ottaa hammasharjan ja tahnan sekä biletyspaidan.). Lähdettiin ajeleen, ja mut vietiin sitten shoppailemaan missiona oli löytää mulle hääyöksi hepeneet. Käytiin useissa liikkeissä, ja mun piti vain ilmoittaa kuppikoko ja painua sovituskoppiin. Mulle tuotiin sitten mitä erilaisempia hepeneitä kokeiltavaksi. kun löytyi sopiva vaatetus, minut vietiin syömään Toreroon.. Morsiamen piti tässä vaiheessa saada sitten jo vettä väkevämpää, ja olikin sitten juotavaa kaksin käsin. (viiniä ja siideriä). ruokailun jälkeen menimme ruokakauppaan, jossa mulle annettiin ohjeeksi vaan työntää kärryjä, muut täytti sit kärryä kiitettävästi.. maksaa ei mun sentään tarttenu, mutta kassit piti pakata. Sitten matka kohti ystäväni kotia (tässä välissä käytiin vielä meillä hakemassa pois jääneet tarpeet sekä kylmää juomista). Sitten oli vuorossa lisää mässäystä ja juomista ja juoruamista ja naurua. sain lahjat jokaiselta ystävältä, jokaiselta omanlaisensa. Paras oli miehen siskolta saamani joka naisen niksikirja vm. 1951. Saunomisen ja juttelun ja juomisen jälkeen lähdettiin Onnelaan bilettämään. onpa sitten tästäkin morsiosta kuva, kun tanssii pöydällä.. Nukkumaan lähdettiin 1 jälkeen. Seuraavana aamuna pitikin sitten lähteä hakemaan miehet toiselta paikkakunnalta polttarin vietosta kun pikkuveli ei ollutkaan ajokuntoinen.. Sain kuulla, että oli moni joutunut perumaan polttareihin tulon ja polttaritkin olivat muuttaneet muotoa matkan varrella erään järjestäjän hautajaisjärjestelyjen takia (siis ei järjestäjän omat hautajaiset, vaan hänen sukulaisensa hautajaiset oli samana päivänä). Mutta tästä huolimatta polttarit oli niin minunlaiset kuin olisin halunnutkin! yhdessä oloa, naurua, saunomista ja juomista ja juttelemista.
  24. Meil on jotain konjakkia (en muista nimee, Tallinnasta ostettu. kuitenkin vsop:ta) sekä Dooleys:a.. ja konjakkia on 1,5 litraa ja dooleysta 2 litraa.. Ja jos ei joku noista maistu, niin löytyy kyllä metsämansikka ja tavallista toffeelikööriäkin. (tarkoitettu paukkuja tms. varten)
  25. ^^ Suosittelen katselemaan lentoja milanoon. (me maksettiin viime vuonna ed.takaiset lennoista hki-berliini-milano välillä muistaakseni 120e/pää) Saattaa saada tosi halvalla. sieltä sitten vuokra-auto viikoksi ja huoneistohotelleja tms. pitkin Gardajärveä ja ympäristöstä. varmasti saatte sellaisen matkan, että varmasti haluatte uudelleen! Meillä ei ole koskaan ollut tuonne pakettimatkaa, vaan aina on varattu itse kaikki lennot/autot/yöpymiset. Jo siinä on se oma viehätyksensä matkalle. ja multa saa kyllä ainakin lisää neuvoja ja vinkkejä vaikka yksärillä Gardajärven alueelta.