Jump to content
Naimisiin.info

myy79

Rouva
 • Posts

  390
 • Joined

 • Last visited

About myy79

 • Birthday 08/19/1979

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kainuu

Recent Profile Visitors

1018 profile views

myy79's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Me olemme olleet Rivalla sekä häämatkalla että aiemmin. häämatkalla yövyimme Villa Arancissa (www.villaaranci.it) ja sen La Roccassa, kattohuoneistossa joka sijaitsi aivan keskustassa. pidimme paljon paikasta, ei ollut liian metelöivä vaikka olikin keskustassa ja pystyi kävellen liikkumaan joka puoellle. Satamaan oli kivenheitto ja sieltä pääsi lähtemään eri puolille Gardajärveä. häämatkalla oltiin myös yksi yö Sirmionessa, oli tosi kiva paikka! sielä voisi käydä uudelleenkin! (se oli ex tempore yöpyminen, alkoi Riva kyllästyttää ja vrk:n varoajalla lähdettiin tuonne)
 2. Kummini tekemä ristipistotaulu sekä häämatka.
 3. Tässäpä parempi kuva kampauksestani. Aiemmassa kuvassa oli sivulta/takaa, nyt edestä.
 4. Sen mitä kerkesin nukkua, niin nukuin aika hyvin. joskus 2-3 välillä pääsin nukkuun, ja jo 8lta ylhäällä. ei olis pitäny nukkumaan mennessä ottaa paria siideriä, piti sit rampata yö pissillä..
 5. Meillä oli lapsille erillisessä tilassa varattu televisio ja playstation 2. He saivat katsella leffoja tai pelata. Lisäksi lapsille oli piirrustus ja väritystarvikkeita ja pelejä. Meillä oli 2 lastenhoitajaa tilattu 5 tunniksi heitä katsomaan perään.
 6. Tästä näkee hieman millainen kampaus minulla oli hääpäivänäni. Minullahan on lyhyet hiukset ja ne oli värjätty kahdella värillä. Hiuksiin ujutettiin myös tiara. Tuo kampaus oli aivan ihana!
 7. Tässäpä minun pukuni tositoimissa.. Valitettavasti tuossa kuvassa ei näy rintamuksen koristelu eikä tietysti laahuksen koristelu.
 8. Anskutin: Kiitos korjauksesta! En millään muistanut kummin päin tuo kirjoitetaan.. Mutta kappale on aivan ihana, pitäisi melkein kysyä meidän laulajalta, voisiko se tallentaa sen meille..
 9. meillä oli virsi sekä laulu jonka serkkuni esitti. laulun nimi oli silmät taivaan sinisen. meidän omaa biisiä (Oikeesti) kun ei saanut esittää, niin tuo oli sitten serkun hyvä löytö. Pekka Simojoen tekemä biisi.
 10. Meillä Italiasta palattu 8.9. Oli aivan ihanaa!! 2 vrk Venetsiassa ja 6pv Rivalla ja 1pv Sirmionessa. Käytiin Dolomiiteilla ja lähijärvillä sekä yhteysaluksella Limonessa ja Malcesinessa.. Ilmat olivat todella hyvät, vettä tuli vain illalla/yöllä. Lämmin oli, välillä kuuma (+26-32). Venetsian hotelli kyllä oli juuri häämatkalaisille sopiva.. Suosittelen Antigo Doge-hotellia.
 11. Mulla maksoi yhteensä 6 kimppua ja 8 viehettä n. 120euroa. Tein siis kaikki kimput itse.
 12. Mun itse tehty kimppuni.. Hintaa kaikille 6lle kimpulle ja 8 vieheelle tuli 120e..
 13. En ole saanut vielä, sillä sovimme, että huomenlahjat hankitaan sitten häämatkalta.
 14. Eipä tuota tullut itse kirkossa itkettyä. juhlassa meinasi pari kyyneltä tirahtaa, kun tuttu ihminen esitti meille "oikeesti" biisin..
 15. Tässäpä kuva kakunkoristeestamme. ethän kopioi tai linkitä kuvia mihinkään!!!
×
×
 • Create New...