Maletti

Rouva
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Maletti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2148 profile views
 1. Kävin vuosi sitten, joten ihan uutta kokemusta ei ole. Ruoka oli mielettömän hyvää, henkilökunta mukavaa ja paikkana Artalli on erittäin kaunis. Alakertaan mahtuu tosiaan sellainen hieman pienempi hääporukka ruokailemaan, isossa huoneessa meillä oli ruokapöydät ja pienemmässä noutopöytä. Tilojen suhteen kaikki on varmaan sovittavissa, yläkerrastakin kun löytyy paljon tilaa. Yläkerta oli tosi tunnelmallinen ja erinomainen se olisi tanssitilaksi. Ulkoterassilta on kivat näkymät rantaan ja pelloille.
 2. Hymyilin.... tosin myös itkin onnesta ja tärisin silkasta jännityksestä.
 3. Kellään kokemusta maatila- tai mökkimajoituksista Islannissa? Löysin yhden nettilinkin, mutta olisi kiva kuulla myös ihan "oikeita" kokemuksia. Oliko kivoja paikkoja, paljonko maksoi jne. Haaveena olisi kiertää saarta autolla vajaan viikon verran ja yöpyä tällaisissa paikoissa. Reykjavikissa ollaan sitten ihan hotellissa. *muoks. Kiitos Elwingille hyvästä retkilinkistä.
 4. Emmiina, me lähdetään elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Varmaan mennään noin viikoksi. Me meinataan lähteä Islantiin ihan action-lomalle, tehdään mahdollisimman paljon. Vuokrataan ehkä auto ja tehdään rundia, joku pieni mökki jostakin pariksi yöksi ei ole myöskään poissuljettu vaihtoehto. Sen enempää mulla ei oo vielä hajua meidän matkasta, mutta juuri siksi mäkin tässä ketjussa pyörin että sais vähän ideoita.
 5. Rekkuli kiltti tulethan sitten kertomaan meille millaista oli Islannissa! :Pliiiiiz. Ollaan lähössä häämatkalle sinne, olisi kiva kuulla kaikenlaisia kokemuksia lisää.
 6. Näin on mun mielestä vieläkin, kirkon nettisivulta löytyy tarkempaa tietoa.
 7. Pentrystä ei ole valitettavasti muita kokemuksia kuin että oon joskus istuskellut siinä terassilla ja ihaillut taloa ja maisemaa, molemmat on kyllä tosi kauniita! Varmaan ootkin käynyt kattomassa jo: http://www.villapentry.fi sieltä löytyy tietoja.
 8. Munkin mielestä Pamela otti ne pois mutta laittoi sitten takasin. Hoh-hoh. No, tuon karseudun jälkeen hieman tyyliä: Ihanat Leppilammet
 9. Deryck Whibley & Avril Lavigne! Avril on näköjään omissa häissään kaikkea muuta ku rokkarin näköinen... Tosi suloinen pari!