Jump to content
Naimisiin.info

Amalie

Morsian
  • Viestit

    2171
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Amalie kaikki viestit

  1. Amalie

    Meksiko

    Mexicon lennot vihdoin varattu Ehkä Tulum ensin ja varmaa on, että noin vko Isla Holboxilla. Vinkkejä rauhaa, luontoa, kivoja paikalliskokemuksia etsiville seikkailijoille ja omatoimimatkaajille?
  2. Olen kuullut, että Qivassa on asiantunteva, asiallinen, ystävällinen palvelu ja taitava sekä tarkka seppä.
  3. Amalie

    Jyväskylä

    Onko JKL maistraatissa mahdolilsta soitattaa musiikkia? Eli löytyykö äänentoistovehkeitä.
  4. Mä taas luulen että eroaminen on paljon todennäköisempää heillä, jotka elävät vaaleanpunaiset lasit silmillään ja hups ups yllätten huomaavatkin realismin astuessa arkeen ja iskevän päin kasvoja, ettei tää nyt niin vaaleanpunaista ollutkaan. Realistit osaa jo etukäteen nähdä vaaranpaikat ja varautua niihin
  5. Amalie

    Malesia

    Osaako joku kertoa onko tuolla Borneon pohjoisosissa sellaisia rauhallisia (paratiisi)saaria, jossa on järkevän hintaisia majoituskohteita? Semmosta 50-80 e / yö? Vai pelkästään ökyily saaria tai päiväretkisaaria?
  6. Kaleyn asu ja koko kokonaisuus on aivan upea!
  7. Amalie

    Kanarian saaret -taivas vai helvetti?

    Terkut helv.. eiku taiv.. tai jostain siltä väliltä?! Täältä löytyy aivan upeita paikkoja jos haluaa etsiä. Eilenkin oltiin yhdessä kauneimmassa kaupungissa missä olen koskaan ollut. Ehdottomasti. Ihania pikkukyliä, vaelluspolkuja, upeita maisemia jne jos lähtee etelärannikon turistirannoilta pois.
  8. Amalie

    Meksiko

    ^Kiiiiiitosssh!! Olin jo ihan epätoivoon vaipumassa kun luin koko ketjun ja lähes kaikki ovat olleen Carmenissa. Halusin juuri vinkkejä jostain omatoimipaikoista. Kiitos vielä, että jaoit ajatuksesi!
  9. Toi salatehtävä leikki on superhauska! Olisiko ihmisillä hauskoja ideoita tehtäviksi?
  10. Amalie

    Etelä-Pohjanmaa

    Amarillossa oltiin. Hyvat evaat.
  11. Amalie

    Etelä-Pohjanmaa

    Elka, Jolene, anyone: Onko kenelläkään hajua mihin polttaritähti kannattaisi viedä 14 hengen kera syömään Seinäjoella?? Joku kiva ja rento mesta.
  12. Amalie

    Vietnam

    Kuulisin mielelläni suosituksia Vietnamista. Missä olisi superrauhallista, joku kiva rantakohde 4:lle aikuiselle? Voisimme olla pari päivää ensin jossain vilkkaammassa paikassa ja sen jälkeen lataamaan aukkuja rannalle. Matkustaminen pitäisi olla kätevää. Lennot + hotellit, emme halua pakettimatkaa. Sellainen nousi esiin kuin Phu Quoc. Kokemuksia?
  13. Amalie

    Kroatia!

    Tultiin juuri Hvar-saarelta. Dalmatian rannikko Jos joku haluaa kysyä Hvarista niin kyselkää ihmeessä, nyt on hyvässä muistissa
  14. Amalie

    Kokemuksia Rethymnonista lomakohteena?

    Olemme kallistumassa Rethymnonin suuntaan, äkkilähtö olisi tarjolla ensi viikolla. Haluaisiko joku vahvistaa päätökseni, että olemme tekemässä järkevän valinnan?
  15. Amalie

    Kreeta häämatkakohteena

    Meillä olisi vaihtoehtona Rethymnon tai Hania - kumpi? En osaa päättää. Tällä kertaa haluttaisiin tutustua kreikkalaiseen kaupunkielämään, joskin vain hengailemalla, istuskelemassa tavernoissa, kävellen polkuja ja poukamia, nauttien Kreikan ihanaa tunnelmaa jne...
  16. Puku on tosi kaunis ja istuu todella hyvin. Kukaan ei tuijota sinua noin kuin kuvassa, joten elä huoli "kaarettomuudesta". Hääkuvassa poseeraat vaan hieman sivuttain. Ja hyvä idea on kuroa vyötäröä tiukemmaksi ja ehkä käyttää jonkinlaista alushametta pöyhkeyttämään alaosaa.
  17. Htikkis: Aivan mielettömän kaunis. Saako tiedustella hintaa?
  18. ^Ideana tossa on nimen omaa opettaa toimimaan kroppa oikein. Jos noita ruokia ei jaksa syödä, niin elimistö ei toimi optimaalisesti. Pitää vaan pakottaa itsensä syömään, niin parin viikon päästä alkaa olemaan jo nälkä kun aineenvaihdunta ja rasva-aineenvaihdunta käynnistyy kunnolla. Mä suosittelen tähän ketjuun kuuluville kunnon puntti- ja/tai kahvakuulatreeniä niin johon käsivarret ja vatsa alkaa timmiytyä. Jos ei pääse salille, niin kotona voi tehdä aivan hyvin kuntopiirityyppistä lihastreeniä. Sit lähempänä häitä voi kiristellä lisäämällä aerobista ja tarkkailemalla vielä syömisiä. Protskua ja kasviksia lisää, hiilarit ja rasva tarkkailuun.
  19. Amalie

    Kroatia!

    Kiitos kovasti vinkistä Satu81!
  20. Amalie

    Kroatia!

    No niin, vuodella siirtyl. Nyt olemme suunnittelemassa elokuulle porukkamatkaa. Samoin kriteerein. Mihin saarelle siis Splitistä kun haluamme rauhallisuutta?
  21. ^^^ Sulla on sellainen vartalo, et sulle sopii mikä vain. Tuo puku edustaa minulle sellaista romanttista, kepää ja tyttömäistä lookkia jossa on hieman tyylikkyyttä (yläosa).
  22. Kerrassaan upean näköistä!
×
×
  • Create New...