Amalie

Morsian
 • Content count

  2171
 • Joined

 • Last visited

About Amalie

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1008 profile views
 1. Mexicon lennot vihdoin varattu Ehkä Tulum ensin ja varmaa on, että noin vko Isla Holboxilla. Vinkkejä rauhaa, luontoa, kivoja paikalliskokemuksia etsiville seikkailijoille ja omatoimimatkaajille?
 2. Olen kuullut, että Qivassa on asiantunteva, asiallinen, ystävällinen palvelu ja taitava sekä tarkka seppä.
 3. Onko JKL maistraatissa mahdolilsta soitattaa musiikkia? Eli löytyykö äänentoistovehkeitä.
 4. Mä taas luulen että eroaminen on paljon todennäköisempää heillä, jotka elävät vaaleanpunaiset lasit silmillään ja hups ups yllätten huomaavatkin realismin astuessa arkeen ja iskevän päin kasvoja, ettei tää nyt niin vaaleanpunaista ollutkaan. Realistit osaa jo etukäteen nähdä vaaranpaikat ja varautua niihin
 5. Osaako joku kertoa onko tuolla Borneon pohjoisosissa sellaisia rauhallisia (paratiisi)saaria, jossa on järkevän hintaisia majoituskohteita? Semmosta 50-80 e / yö? Vai pelkästään ökyily saaria tai päiväretkisaaria?
 6. Kaleyn asu ja koko kokonaisuus on aivan upea!
 7. Terkut helv.. eiku taiv.. tai jostain siltä väliltä?! Täältä löytyy aivan upeita paikkoja jos haluaa etsiä. Eilenkin oltiin yhdessä kauneimmassa kaupungissa missä olen koskaan ollut. Ehdottomasti. Ihania pikkukyliä, vaelluspolkuja, upeita maisemia jne jos lähtee etelärannikon turistirannoilta pois.
 8. ^Kiiiiiitosssh!! Olin jo ihan epätoivoon vaipumassa kun luin koko ketjun ja lähes kaikki ovat olleen Carmenissa. Halusin juuri vinkkejä jostain omatoimipaikoista. Kiitos vielä, että jaoit ajatuksesi!
 9. Toi salatehtävä leikki on superhauska! Olisiko ihmisillä hauskoja ideoita tehtäviksi?
 10. Amarillossa oltiin. Hyvat evaat.
 11. Elka, Jolene, anyone: Onko kenelläkään hajua mihin polttaritähti kannattaisi viedä 14 hengen kera syömään Seinäjoella?? Joku kiva ja rento mesta.
 12. Kuulisin mielelläni suosituksia Vietnamista. Missä olisi superrauhallista, joku kiva rantakohde 4:lle aikuiselle? Voisimme olla pari päivää ensin jossain vilkkaammassa paikassa ja sen jälkeen lataamaan aukkuja rannalle. Matkustaminen pitäisi olla kätevää. Lennot + hotellit, emme halua pakettimatkaa. Sellainen nousi esiin kuin Phu Quoc. Kokemuksia?
 13. Tultiin juuri Hvar-saarelta. Dalmatian rannikko Jos joku haluaa kysyä Hvarista niin kyselkää ihmeessä, nyt on hyvässä muistissa
 14. Olemme kallistumassa Rethymnonin suuntaan, äkkilähtö olisi tarjolla ensi viikolla. Haluaisiko joku vahvistaa päätökseni, että olemme tekemässä järkevän valinnan?