Jump to content
Naimisiin.info

madonmuru

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

madonmuru's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jos hääpuvulla haluaisi netota tai muuten vain saada puvun edullisesti, kannattaa ottaa varata lomamatkalle rahaa. Esim Bulgariassa muutamissa hääshopeissa poiketessani hinnat alkovat noin 200 levasta (=100 e). Itselleni ei ajatus vain tullut ajoissa mieleen ja saaliiksi jäi tiara noin 20 e hintaan.
  2. Jokainen satsatkoon oman näköisiin häihin... Monta tonnia yhden päivän pukuun???? ja vettä vieraille. Itse teen huonoa onnea uhmaten puvun itse (alle 200e) ja tarjoamme viiniä, olutta yms ruoan kanssa ja illalla, josta itsekin pidämme. Olen myös ollut vieraana täysin alkoholittomissa häissä ja olivat nekin varsin onnistuneet.
  3. Hääjuhlapaikkamme :-X tulee maksamaan 400€/vrk ja jos haluaa yöpyä 13 €/hlö omin lakanoin. Mutta rakennus on kuin linna ja järvimaisema.... Astiat, pöydät, tuolit saa sieltä ja ed. iltana pääsee todennäköisesti hieman järjestelemään ja voi viedä kokkaukset kylmiöön.
  4. En tiedä pitäisikö vain mennä häiden aattona kukkakauppaan ja pyytää kimppu suoraan käteen, eikä mainita häistä mitään. Kyllähän nuo kimppuja tekee hetikin. Onko kokemuksia?
  5. Apua missäköhän noita kaikkia vois kuunnella? onko jotain nettisivuja joissa oli jotain ääniraitoja? Mikä oli markon www osoite? Hups löytyikin muutamia viestejä ylempää...
×
×
  • Create New...