forelli

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä forelli

  • Taso
    Juniori

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

285 profiilin katselua
  1. Kiitoksia tiedoista Candace ja virgot!
  2. Tämä voisi olla melkeinpä minun kirjoittamani! Se, että haluaisin naimisiin ennen kuin yritämme saada lapsia, on henkilökohtainen valinta. Jokaisella on mielestäni vapaus ja oikeus valita niin kuin parhaaksi katsoo. En missään tapauksessa tuomitse niitä, jotka toimivat toisin. Syitähän voi olla monenlaisia.
  3. Tämä istumajärjestysasia on kyllä sellainen toisaalta hyvä, toisaalta hankala juttu. Joskus toimivaa istumajärjestystä ei vain kertakaikkisesti onnistu laatimaan, kun kaikki keskenään viihtyvät eivät mahdu samaan pöytään tms. Riippuu myös kovasti hääseurueesta ja juhlapaikasta (esim. onko "ylimääräisiä" istumapaikkoja), onko istumajärjestys tarpeen vai ei. Jos tuoleja on tasan saman verran kuin vieraita, olisi istumajärjestys kyllä aivan ehdoton. Mikään ei ole juhlissa ikävämpää kuin joutua istumaan erillään omasta seuralaisestaan! Istumajärjestyksen laatiminen vaatii kyllä huolellista pohdintaa, mutta useimmiten on sen vaivan arvoinen.
  4. MiMi80:lle jaksamista. * * Minuakin kiinnostaisivat nuo Oulun aterian nettisivuilla mainitut Aleksinkulman juhlahuoneistot. Minkähänlaisia tiloja mahtavat olla? Entäs sitten TervaToppilan sivuilla esitelty Oulujoki-sali - onko kenelläkään kokemusta tai tietoa paikasta? Vuokrahinnasta mahdollisesti? Pienehköjä n. 30 hengen häitä ollaan järjestämässä ja mahdollisten juhlapaikkojen kartoitus käynnissä.